icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
26. jún 2014

@kubisova jednodňový pokles po ovulke je normálny, neboj, ukáže sa to podľa ďalších teplôt 🙂

kubisova
26. jún 2014

@rybkaa ahaa no na fertilityfriend mi ovu zaznacilo ale cervenou prerusovanou ciarou

senta_sofia
26. jún 2014

@kubisova prerusovana je vtedy, ak si nie je uplne na 100% isty tym dnom ovulacie len na zaklade teploty, ak by si tam zadala plodny hlien, pripadne stav krcka, pozitivny ovulacny test, zrejme by ti dal plnu ciaru

afra
Autor odpoveď zmazal
kubisova
26. jún 2014

@afra
@senta_sofia ahaa dakujem baby...tak podla krcka to stale neviem nejak urcit a hlienik mala som pred dvoma dnami priehladny tahavy ale uz je taky zlty

senta_sofia
26. jún 2014

@jaja9891 daj vediet, co to vlastne mas za pliagu 😉

rybkaa
autor
26. jún 2014

@jaja9891 ešte nestrácaj nádej, môže to byť IP, len dlhšie trvá, kým sa hcg v dostatočnej miere začne vyplavovať 🙂 no ak máš takú dr. akú máš, že tak riedko robí, radšej zmeň, toto je o ničom....a hlavne nech ťa dajú doporiadku, ak to máš dáky zápal, neni sranda....daj potom vedieť, čo zistili
@afra myslím, že ovu bola 19 dc 🙂
@kubisova červenú čiaru dáva, keď si nie je istý, daj link na graf na FF a zaznač si tam hlien

paskolinka
26. jún 2014

@sjuzan77 11 tyzdnov a stale ziadne vysledky? to co s tym tolko robia? 😨 inak grafik pekny 😉 drzim palce, nech aj vysledky dorazia a nech su ok

sjuzan77
26. jún 2014

@paskolinka stale nic, uz mi z toho hrabe, mobil so sebou vlacim este aj na wc, lebo maju volat, ked budu. Graf celkom v pohode, som rada, ze mi po kyrete tak pekne nabehol cyklus, uz len pockat, kedy sa budeme moct zacat snazit 🙂

senta_sofia
26. jún 2014

@sjuzan77 a keby si sa im pripomenula? nemohli zabudnut zavolat? ci to fakt tak dlho trva?

paskolinka
26. jún 2014

@sjuzan77 a nakazali ti dat si 3 cykly pauzu od snazenia, alebo musis najskor pockat na tie vysledky?

sjuzan77
26. jún 2014

@senta_sofia pred 2 tyzdnami som bola na preventivke a pytala sa lekara, on mi ma potom volat a este stale neboli. Pockam este tyzden a zavolam mu. Ale citala som zo skusenosti dievcat, ze to moze trvat 3 mesiace 😒

@paskolinka mam nakazanu 3 mesacnu pauzu, kedze to bol 2.potrat za pol roka. Hned po 3.mesiaci nabieham preventivne na fraxiparine, bez ohladu na vysledky.

senta_sofia
26. jún 2014

@sjuzan77 a ten fraxiparine ti na zaklade coho naordinovali?

maciatko115
26. jún 2014

dobre rano babule 🙂 dnes jeden tep. 36,9 a druhy 37,1....... pred tym ked som merala bola na oboch teplota taka ista...ktoru teraz zaznacit do gragu?a merala som si dnes o pol hodku neskor ako normalne,tak dufam ze je to v pohodke.....

@rybkaa
@paskolinka

adamnela
26. jún 2014

Ahojte kočeny moje 🙂
Tak ja este stale cakam na nizkych teplotach, kedy to buchne, ale zatial nemam pocit, ze by sa ovulka blizila, lebo hlien natahovaci nemam, skor taky biely kremovy, tak fakt neviem 😒 http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
@kubisova no uvidis zajtra, ci sa teplota zasa vysplha naspat hore...No dufam, ze ano 😉
@sjuzan77 grafik pekne, ale tak dlho cakat na tie vysledky, to je fakt na nervy...Ja som cakala asi 8 tyzdnov a uz aj to sa mi zdalo strasne vela 😠

paskolinka
26. jún 2014

@maciatko115 no babo rad 😀 mozes spravit priemer 😉 ... ale 0,2 stupna je teda celkom slusny rozdiel. pol hodina je myslim este akceptovana ako v pohode, nemalo by to velmi ovplyvnit. ale zaznac si to do ff, ze si merala neskor.

sjuzan77
26. jún 2014

@senta_sofia kvoli tomu, ze pred oboma potratmi som zacala krvacat a mala som dost velke krvne zrazeniny. Doktor povedal, ze preventivne mi fraxik nasadi, ze vo vela pripadoch to zabralo, aj ked iny problem nebol.

@adamnela hmm, tebe sa tie grafy nejako natahuju, mavala si take dlhe cykly aj pred kyretom? No mne najskor povedali, ze do mesiaca budu vysledky a uz su z toho pomaly 3. Uz chcem vediet, co sa vlastne deje 😒

maciatko115
26. jún 2014

@jaja9891 no dufam ze to nebude nic vazne,drzim paste....... 🙂

lienka3031
26. jún 2014

@kitulka tak to potichucky gratulujeem!! a tesim sa s Tebou!!🙂..drzim moc palce!🙂..

maciatko115
26. jún 2014

@paskolinka tak co dam 37,0 ?

senta_sofia
26. jún 2014

@maciatko115 do poznamky si poznac aj druhu a uvidis, po par meraniach, ci sa budu odlisovat tie teplomery stale... potom jeden vyhod 😀 a mas po probleme. ja by som napisala teplotu z toho teplomera, ktorym si merala doteraz

paskolinka
26. jún 2014

@maciatko115 ja by som asi tak dala... a mozno do buducna meraj len jednym, nech toto nemusis riesit 😉

adamnela
26. jún 2014

@sjuzan77 vies co moje cykly su tak od 39 do 43 dni, takze este som stale v norme 😒 😒 Len je to fakt otravne, tak dlho cakat, najma pri snazilkovani. Inak mi to celkom vyhovuje, ze tak casto nekramujem... 😉
@maciatko115 no cudne je to s tymi Tvojimi teplotami..Ja by som dala asi priemer oboch a poznacila do grafu, ze si merala o pol hodku neskor...

maciatko115
26. jún 2014

@senta_sofia no ten teplomer co som merala doteraz sa vysplhal az na 37,6 ze paskolinka?!a nist s toho nebolo 😒 tak ze kupim novy a merali potom rovnako......a dnes zrazu inak......
@paskolinka no este zajtra vyskusam obydva a uvidim...... 😝 😀

maciatko115
26. jún 2014

@adamnela no zaznacila som 37 a dala som pol hodinovy rozdiel........ 😀

senta_sofia
26. jún 2014

@maciatko115 lebo radia, ze napriklad aj vymenu bateriek si mas poznacit, ze moze byt odchylka, tak isto aj teplomer, nemusia byt nakalibrovane uplne rovnako, tak preto by som ostala verna tomu povodnemu a ked chces merat s oboma, tak z toho druheho si znac do poznamok a uvidis 🙂 inak neviem, ci si ich davas oba naraz alebo postupne, ale ak postupne, aj tam ti moze vzniknut teoreticky rozdiel, ze uz ked si hore, lez jeden domeria, davas druhy, sak baby tu pisali, ze s jednym teplomerom mali rozlicne hodnoty s odstupom par minut, tak kto vie 😉

maciatko115
26. jún 2014

oki babule drzte sa.pekny dnik,idem na kavicku a potom do prace......pa 😉 😀

maciatko115
26. jún 2014

@senta_sofia moja vopcham jeden vytiahnem a hned druhy.......hahahahaha no skusim aj baterecku zmenit a uvidime......diky....budem to tu postupne dodavat ake teplotky vzdy nameram 😉

ria88
26. jún 2014

@jaja9891 po IP je test pozitivny najskor za 2-3 dni, den po to este nema vyznam

rybkaa
autor
26. jún 2014

@maciatko115 aké to máš teplomery? na jedno miesto či na dva? nechaj si ten nový a meraj len tým, už nemeraj dvoma, takže zadaj teplotu z toho nového teplomera azapíš si tam ten čas, kedy si merala, polhodinka je ok