Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
😀 uvidime rano ci bude teplota stale hore. Zajtra som 14 dpo. Lutelka 14-15 dni byva u mna. neviem ci teplota nemohla vyskocit kvoli tomu, ze som po cca 5 hodinach spanku 0 03.00 isla na wc. A rano o 05.00 som sa v posteli zobudila na burku. Meriam o 06.00....
@tonjadabik2 Tá dnešná teplota sa tvári, akoby bola včera ovulácia. Ale uvidíme, ako to bude vyzerať zajtra.
@ejuska2586 vazne? Ty kokso odpadnem
@yuppy97 ja tam nieco vidim som trosku upravila
@tonjadabik2 dakujem moja 🙂 och len nech to je tak🙏
@yuppy97 budem ti drzat palce
@tonjadabik2 vdaka si zlata uvidime co bude😇😘
@yuppy97 bude ti tmavnut uvidis.. Drzim palce
@yuppy97 skus dr Max palickove testy alebo Clear Blue conukazuje tyzdne
@tonjadabik2 ano vyskusam vdaka 🙂
@zlatovlaska79 skus este navecer moja😉sa mi zda ze mu este kusticok chyba ak by bol vecer slabsi brala by som tento ako pozitivny😉drzim palce🙏
@yuppy97 dakujem a moze ovulku sprevadzat bolest podbruska ako keby mala prist mrcha ...nikdy pred tym som to tak nemala
Baby ja dnes takto s teplotou...čo si o tom myslíte? Spravila som aj test a mne sa marí niečo či je to omyl?
@bona69 vdakaaa
@yuppy97 aj ja vidim
@foxinecka888 Ahoj. Podla mna si mala ovulaciu len vcera. Aj to len v pripade, ak bude este zajtra a pozajtra vysoka teplota. Takze na teste nemoze byt nic...
@ejuska2586 ako myslis hranica? Tomu nechapem..ako sa to samo nastavilo? Co to vlastbe je? Neake som tu hranicu doteraz nevnimala.. Diki za vysvetlenieeee... 😀
@tonjadabik2 Ono ked si merias par mesiacov, program si urobi priemer predovulacnych a poovulacnych teplot. To jeta vodorovna ciara. Teploty pod nou su tvoje predovulacne a nad nou by mali byt poovulacne. U teba je ta hranica 36.7.
@selinaliana
moja velmi pekne teplotky, uz len nech sa drzia alebo stupaju 🙂
Ja som tiez 10dpo, ale vcera som mala horucku a aj v krku ma boli, cize uz merat nemozem...zajtra neocakavam MS, mala som neskor ovulku, ty kedy? 🙂
@lily183 ahoj ja tak 26 som zvedava ;)

@yuppy97 hej? Aj ty myslis? Ja odpadneeeem vazne???? Podla coho myslis?