Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ejuska2586 uz ma boli brusko a picha ma v pravom vajecniku a uz aj v lavom. Cakam na zajtra..som zvedava na teplotku rannu. Velmi ti Dakujem. Mam ta rada. ❤
😖 neprijmny pokles
@selinaliana no co ja viem, moze este skocit naspäť...niekedy sa tak stava, ale zas nechcem robit zbytočné nádeje
@selinaliana neboj nezostanes sama. Ja dnes 14 dpo. Teplota klesla z 37 na 36,9. Test biely :(
@selinaliana a tak nádejne to vyzeralo ☹
@ejuska2586
@yuppy97
Taze baby merala som az o 10tej a mala som 37,1.Minus 3 stupne tak som mohla mat rano meriam
o 6:30 mohla som mat 36,8 podla vypoctov..
@selinaliana ach to ma mrzi.. Nevadi nestracaj nadej
Bambulky ahojte 🙂
Ja som na seba taka nahnevana😠kupila som vcera testiky ze rano skusim no ale vecer sme isli na chatu na vikend a ci som ich nenechala doma😨tu v tomto zapadakove ani obchod neni nieto este lekaren😝tak predsa musim s testovanim pockat...no ale teplota sa tvari takto😇
Idem precitat co mate nove 🙂
@yuppy97 krasna teplotka len tak dalej
@tonjadabik2 Nooo. Budes ty uz po ovulke...😉
@yuppy97 Ty si jasna tehulka. Tesim sa na testik, ked sa ti podari spravit...🤰👶
@sonulienka13 testik z 20teho sa mi zda najsilnejsi mozno si nevystihla vrchol a ovu mohla byt 22ho tam mas vzostup a dnes tiez isla o nieco hore, drzim palce zajtra by mala este stupnut a uz sa drzat hore😉dnes si testik neskusala?
@selinaliana @bevab velmi ma to mrzi ale kym nedorazila ms stale mate nadej drzim palceky obidvom moooc😘
@selinaliana @ejuska2586 dakujem zlaticka ejuska bodaj by si mala pravdu😇
@tonjadabik2 vyzera to tak ze si 2dpo 😍len nech sa ti drzi hore aj nadale😉
@yuppy97 zlaticko myslis ovulacny?? Este nie.Az vecer robievam.Dbes som nejaka nijaká.Ken plakat sa mi chce.Rozplacie ma aj to,ze vonku je slnko.Ach tie naše nálady 🙂
@sonulienka13 juj no to dobre poznam ja tiez mavam take stavy😂ano ovulacny som myslela som zvedava aky bude😉
@yuppy97 nooo to aj ja 🙏🙏😍😍😍 dufam.len ovulka mi behá po rozume 🙂 idem sa slahnut asi do bazéna.neskutocne teplo je.
@sonulienka13 tu je tiez neskutocne teplo😈bazen tu neni skoda hned by som sa vyvegetila😎
@ejuska2586 Myslis? Sak by mali byt vyssie teploty po ovulke nie? Mne to nesedi
@yuppy97 to nieje mozne..ved to by mali byt vyssie teplotky nie? Myslis ze tie dve teploty dole boli ovu??? Mne sa o nesedi
@yuppy97 tak príď k nam 🙂 rada sa podelím 🙂
Schody do neba sa mi tam robia:D

@ejuska2586 Ahaa uz tomu chapem Dakujem. Esteze ta.mam..ta som.zvedava co bude dalej..