Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@simka2433 Ale sypana ma lepsiu koncentraciu. Je vraj o dost lepsia ako sackova.
@selinaliana u mna je to uz 6ty cyklus :(
@ejuska2586 ano to je pravda!🙂 len keby jej nahodou vadilo ze jej tam plavaju kusky listockov tak preto som to napisala ze sackovu🙂 poznam zeny ktore normalne napina ked im plavaju bylinky v caji tak len pre istotu🙂
@selinaliana sackovy oepsie pre mna. Polnlitra denne pijem. Pytala som na upravu cyklu a zenske veci a dala mi Alchemilku.ja som spokojna velmi.robi zazraky.

Fakt baby tak kupim a vyskusam dakujem vam
Ved sa da scedit sypana 😂 sypana je jednoznačne lepsia
@sonulienka13 ahoj moja,mne sa skor zda ze tie dva dni toho 19 18teho bol dajaky cudny vyskok a ovulka bola toho 22.mozno sa mylim lebo neni som v tom expert ale i tie ovu testy boli pozitivne nie?joj hlavne nech su //❤😘
@bona69 zlaticko ahoj 🙂 noo ja som s toho tiez magor 😂😂😂pozri.odfotila som este ovu testiky a spravila aj pred chvilkou.tak neviem.
@sonulienka13 tak podla tych ovu by som povedala ze bola 20.teho,sak aj ja som z toho 👽😀
@sonulienka13 myslim ze ovu test bol pozitivny 20.teho a ovulka 22😉
@bona69 ved uvidime zajtra 🙂 ze co to da 🙂 dakujem zlatko moooc🙂
Babulky,prosim vas este.ked musim odmerať skor.Tak ako sa to ráta prosim vas??? Napr.meriavam o 06:00 a potrebujem odmerať o 4:30.dakujeem mooc.
@ejuska2586 no divaj..brusko citim neviem preco klesla
@tonjadabik2 Uvidis o par dni. Netreba panikarit. Moze to byt pokles pred ovulaciou...
@sonulienka13 Medzi 4:00 a 10:00 hod. zhruba platí, čo hodina navyše, to o 0.1°C vyššia teplota. A tak isto je to aj naopak. Cize ak meriavas o 6 a teraz budes o 4:30 tak by som to znizila o 0,1°C. Pol hodinka je v ramci normy. Ak budes merat pred pol 5, tak si to zniz o 0,2°C.
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
@ejuska2586 a nemoze to byt uz ovulacia? Ja nemavam take nizke teploty..
@sonulienka13 Mne sa tiez zda, ze toho 20teho bol pozitivny test a ovulka od vtedy do 12-48 hodin. Aky mas teraz graf?
@tonjadabik2 Ved praveze moze. To je ten ovulacny pokles... Uvidis, ake budu teploty zajtra...
@foxinecka888 To bude tym, ze mas zatial anovulacny cyklus a dophaston sa ma brat az po ovulacii. Mozno prave on ju potlacil a teraz s tym telo bojuje. Na tvojom mieste by som skocila k lekarovi na vyvolavacku.
@ejuska2586 dakujeeem za vysvetlenie 🙂 uz si to zapamätam 😍😍
@ejuska2586 ahaa 😀 Dakujeeeem a keksik az zajtra kedze bol vcera kazde dva dni ako si mi poradila..ale manzel stale chce..uz neviem ako mu to povedat.ale vysvetlim mu to kazdy den..
@ejuska2586 a preco mi ju stale nevyznacilo?? Metie ma to ☹ tu je grafik.aj dnešná teplotka.
@sonulienka13 No podla tohoto to vyzera, akoby ovulacia este nebola.... Tie teploty ti skacu hore dolu. Tak testuj este dalej a uvidime...
@sonulienka13 ach, ach, no dnes nam gulicka moc nepomohla.... este stale nic.... tak sa snazte dalej....🙄
@sonulienka13 ake dlhe mavas cykly?
@tonjadabik2 .ten poles bude pravdepodobne ovu 😉 snazte sa aj kazdy den ked muz vladze 😉
@sonulienka13 ja si myslim ze si 5 dpo🙂

@selinaliana Alchemilku zltozelenu. Idealne sypanu.