Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 bre ranko, je to dobre, hlavne ze neklesa. 🙏
@rula a test biely jak sneh ☹ ja uz neviem.som jak čínska hračka ☹ a ty moje ako???
@sonulienka13 ja zle, boli ma uz dost brucho na ms, cakam do stvrtka a test mam uplne snehobiely, ani po kanaliku ani stopy. ked pride ms do laparky, tu mam v septembri na to kaslem, uz vyse 2 roky sa snazime, som unavena a aj muzovi idem na nervy s pipiteplomerom. Uzijem si leto, mam aj dost prace, som zivnostnik, tak budem makat a snazit sa byt dobra manzelka a nie furt konikovat a skumat seba a testy raz take potom onake. ....
@rula Jaaaj zlatik ☹ ale neprišla este!!!! Velmi dobre poznam ako sa citis☹ velice dobre.my uz 11rok tahame.minuly rok IVF.ET nevyšiel a KET ano ale v 8tt Anembriomola a vcasny potrat bohuzial ☹ vsetko je to take tažké ☹ boli to ale snazim sa stale verit!!! Aj ked si sem tam poplacem.ale to patrí k tomu.ja chcem ísť tiez gyndovi ze nech ma pošle na dalsiu laparku nech ma pozrú zase.sice mam silnu endometriozu neoperovatelnu bohuzial a cysty sa vracajú ako bumerang.sa to vali vsetko.koopa zdr.problemov s ktorými sa učím zit.len mi to nejak nejde bohuzial ☹ ale raz sa to hadam naučím 🙂 tiez nic iné nerobím len sledujem testy,ovulku,a blaaa blaa blaaa.ved to poznáš 🙂 ja som dala v práci vypoved.robila som v súkromnom domove dôchodcov opatrovateľku.mi to chyba ☹ ale nechcu ma pustiť vratit sa.rehabilitacie mam a jedno s druhým ☹ ja viem a verim,ze si dobra manželka!!!A chapem ta.uplne.co prežívaš a ako sa citis.tie sklamania,smútky,slzy.Zlatko.je to prirodzene k nášmu boju a túžbe.Ja si tiez plánujem užiť leto 🙂 ved co budem.no nie??bronz som uz chytili 🙂 ale este pekne si psychycky oddýchnuť.Hmmm to sa mi píše 🙂 aj tak viem,ze stale budem myslieť len na to jedno.Mysli pekne na seba,oddychni si,rozmaznavajte sa s manželom vyrazte niekam a uvidis.pride to aj same 😘😘🤗verim v to za každú jednu z nas!!!!
@sonulienka13 ach, si si toho prezila az az. som ani netusila. budem sa modlit, aby vam bolo dopriate dietatko.
u mna je to boj s casom, o tyzden mam 43.pockam na vysledok laparky, potom znova skusime,mozno Boh pozehna. ale uz netestujem, nemeriam. Mam iba kys. listovu a nepijem alkohol, ani vino. Viac uz nevladzem.
No baby, tak ja prestávam rozumieť môjmu cyklu... Minule som tu tento môj graf dávala (tesne po mrche), lebo som mala teploty aj "po" poovulačné... a ono sa to ďalej takto drží. Tam, kde mám naznačené prvé špinenie (na 23.DC - o tri dni skôr ako mal)) som mala normálne mrchu, len som to zaznačila takto, aby mi FF nerozdelil graf, keďže som chcela vidieť vývoj teplôt aj ďalej... a ono sa mi to stále drží na poovulačných...
@ejuska2586 tak ja viem len strasne dlhaaaa dobaaaa
@piacere Ono sa to tvari, akoby ti vynechala mrcha. U lekara si nebola?
@ejuska2586 veď to, že teploty sa tvária ako keby ani neprebiehal ďalší cyklus, ale ja som mala normálne mrchu, tam kde je špinenie... len teploty sa tak nesprávajú (tehu nie som)
@piacere To je zvlastne. Asi by som skocila k lekarovi, nech ta pozrie, ci tam nie je nejaky hormonalny problem (kedze hormony drzia teploty hore), alebo ci nahodou nemas nejaku cystu...
@rula uplne ta chapem.viem ake to je.a viem za aj teraz budem zase sklamaná.ako kazdy mesiac ☹ ja budem mat 30 v januári.povedala som si ze tento rok sa budeme snažiť prirodzene a ked nic tak skúsime zase IVF.Bud len Soft a ten tu na Slovensku alebo kompletne ale to chceme ísť do Brna.ak budu korunky.inak sa neda.Ja tiez nepijem.Niekedy som si dala ked bola príležitosť.ale teraz uz vobec.Ja beriem kyselinu,Femibion,Pyridoxin,Zinok,Vitamín E,kvapky Imela Bieleho.Plus lieky na vysoký tlak a dalsie.Ja mam tu nevýhodu,ze keby som tehu tak to ani nezistim.Mam ucelarnu kolitidu(a dalsie taketo problemy)takze dost často bohuzial vraciam.ucim sa s tym zit.Ale nejak to nejde.Vies co ma najviac hnevá?? Poznam pripadi ze baba si vrzla príležitostne a bum.tehotna.take co chcu nemôžu mat a tie co nechcu maju aj desať.Booze je to take nespravodlivé.Zasluzime si to kazda!!!!
@rula moja ja mam o 26 jula 42 . No tak uvodime ci sa zadari
@sonulienka13 ahoj mojko,tak ja uz z prace doma,dnes cely den bolesti v podbrusku az mam pocit akoby ma bolelo aj vsetko mäsko zvonku,idem trochu hrabat lebo kosime a vecer skusim testnut.ty sa pekne zatial drzis, joooj nech uz neklesnes🙏🙏🙏
@tonjadabik2 krasny obrazok😇my sme sme boli na prechadzke s nasou vlcicou a lietal nad nami bocian tak verim ze sa nam to uz konecne podari❤
@bona69 zlatickooo Ahooj 🙂 nooo dufam ze ti svinucha nedojde!!!🙏🙏🙏🙏🙏✊️✊️✊️Šetri sa!!!! Ja som tiez burinky trhala.Ja som testla a beloba ☹ tipujem to na nejaký hormonálny posun ☹ podbrusko boli uplne minimum.len seeeem taaam ☹
@sonulienka13 och je mi luto cim vsetkym si si uz musela prejst😔ako pises je to strasne nefer mna to tiez dokaze zamrziet ked viem ze sa podari niekomu kto vobec nechce a ani nevie ako a druhy mozu robit aj nemozne a stale nic😢ale pride rad aj na nas, uz coskoro😇drzim palce grafik mas krasne teplota uz neklesne a najdes si // veriiim tomu🙏
@rula @selinaliana ja som tiez julova, 9teho budem mat narodky🙂
@yuppy97 juuj ta to sa uz musi podarit a aj sa podari. Ja som bola teraz na.Wcku a trosku som spinila a ake vytoky mam ty kokso..ovu este nebola..ale vytoky brutal vela.ale nie biele ale skor priesvitne ale huste vela to som este nemala..to co???
@yuppy97 ja dnes takto..graf..ovu este.nebola.huste vytoky asi priesvitne boli ma cele brusko..
@tonjadabik2 ahoj no nic z toho...ms prisla :( ...
@yuppy97 zlatik,aj ja verim,ze šťastie sa čoskoro usmeje aj na nas.musi 🤗😍😉 no nie?? Veru je to nespravodlivé.kvazi su páry kde muz len trenky po žene hodí a je tehu.ach jaaj.neboj.budeme aj my šťastne!!! Modlim sa za každú jednu z nas!!! Vies,stale verim ale je to tak pol na pol.vies,za tie roky clovek verí ale aj pochybuje.lebo viem,ze vzdy to dopadne rovnako.niekedy ked pride mrcha,normalne sa uz musim smiať.a poviem si ved ja som to vedela.hmm.....neboj zlatik.aj my budeme maminky!!!
@dominika116 to ma mrzi ☹ ☹ ale hlavku hore a ide sa bojovať dalej!!! Nic iné nam nezostáva.No nie?? Myslim na teba💕💕
@dominika116 ach..ona aj mne vzdy dorazi..ale nestracaj nadej.. Bojuj dalej som s tebou..
@sonulienka13
@rula dievcata moje,takze 12dpo a test biely ako sneh,zajtra uz netestujem a pockam si na nu vo stvrtok, mrchu mrchavu😢
@bona69 ach mojko ☹ ale este nezufaj!!!! Vzdy je šanca!!!! A zázraky sa deju!!!! Ja mam tiez biely ☹ ani ten blby kanál tam neni.muzik by rad dnes coro-moro ake bojim sa.aby sa nespustila ☹ tak neviem.podbrusko boli sem tam a minimálne.aj ja cakam ze čoskoro dojde ☹ tiez som 12dpo.

Dobre ranko dievcence 😘😘🤗🤗🤗ako?? Ja stale rovnako.Nemala by som stúpať ked uz tak....???