Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 zlatko nie je neschopne!!! To s nas robi len ta jediná vec!!! Túžba po dieťatku.Vsetko je tak ako ma!!! Je to primerane k danej situácii.Aj ked to niekedy preháňame ale je to Oki.Je to len naša túžba.Kazdy nieco robi pre svoj cieľ!!! Jeden si buduje kariéru,druhy one,tretí tiez nieco a my to svoje zlatik!!!🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍
@bona69 preco netestujes rannym mocom? Je koncentrovanejsi ako ten cez den
@zlatovlaska79 rano som uz nemala testik,tak preto az teraz,zajtra uz ale vydrzim a pockam do stvrtku,ja klesam v den ms takze to budem mat cervene na bielom😂
@sonulienka13 dakujem ti moja,ze ma drzis nad vodou😘😘❤❤
@bona69 milacik,sme v tom namočené vsetky 🙂 sme tu pre seba!!! Musime si pomáhať!!!A hocikedy som tu pre teba!!! Aj o jednej rano!!!! Mile Rado ❤️💕💕💕❤️❤️Ja to mam tiez tak.klesne v den mrchy☹
@yuppy97 tak dame nejaku skupinovu oslavu ;)
@bona69 vsetky mi tu hovoria ze pokial nepride mrcha vzdy je sanca nevzdavaj sa...aj ked ja v piatok cakam mrchu uvidime ako to vsetko dopadne 🙏
@zlatovlaska79 dakujem mojko.tak na konci tyzdna sa to ukaze😘aj tebe drzim palceky❤
@sonulienka13 ja placem ze mam stastie na teba a dalsie dievcata co su tu,mile a zlate a dobrosrdecne❤😘😘😘
@bona69 my v piatok odchadzame s manzelom na dovolenku aj s cervenou asi hehe nechcela som si nic davat aby som si nerozhadzala cyklus nejak to prezijem a pribalim si aj tehotensky test keby nahodou nepride mrcha
@zlatovlaska79 tak prajem aby neprisla uz ❤
@bona69 zlaticko moje🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️Je to vzájomne!!! Aj ked ta bohuzial nepoznám osobne(dufam ze sa to zmení) 🙂 viem a dakujem,ze som ta mohla spoznať aspon takto zatial!!!Si dobra osôbka!!! A dakujem ze ta mam!!! Aj ostatne babulky!!! Moc si vas tu vsetky,vsetky vsetky vazim!!! Ste skvele a dakujem každej jednej z vas!!! Bez vas by som bola v beznádeji!!! Takze este raz VELKE DAKUJEM!!!!
@sonulienka13
@bona69 baby, aj ja som 12 DPO a tiez test snehobiely. 😖 zajtra netestujem, budem cat ms a pipinovy teplomer vyhodim von oknom.🤒😎
@sonulienka13
@rula tak mi co sme sa dohodli s tou ovulkou? Uz len teraz aby to vyslo🙏🙏🙏😍❤
@bona69 vyzera to ze ano 🙂 🙂 spolu az do šťastného konca 🙏🙏🙏🙏😍😍ja uz tutu mutu za sebou 🙂 tak uvidim.zatial sa nespustila 🙂 🙏🙏🙏🙏
@sonulienka13 mna stale boli podbrusko trochu ako na ms,tak idem zalahnut,🍹na stastne konce🍀nase❤😘😘😘🙏🙏🙏
@bona69 aj mna ale len trosickaaaa 🙏🙏🙏🙏🙏tfuj tfuj tfuj.nech si to nezakrikneme 🙏🙏🙏😍😍😍❤️❤️🤗🤗tak dobru nocku a zajtra hned rano napis,ze co a ako 🙏🙏🙏🙏myslim na teba!!!
@bona69 pripajam sa k tebe nie si v tom sama 😉
@zlatovlaska79 ale dobre ranko dievčatá 🤗🤗😉❤️❤️@bona69 zabudli ste na mna!!!! Som zvedava kedy ta hnusoba dojde ☹
@bona69 @zlatovlaska79 ste si mysleli ze vas v tom necham???
@sonulienka13 ja to prezijem len moj muz uz je z toho nestastny 😄 Nevyslo to teraz vyjde to potom este prazdniny len zacali
ale ale co to je za ranecko. sviatocne aj s navstevou z Ameriky. Tak ma brucho boli, pridavam sa . ach ach ach
Dievcata moje zlate,neviem ci sa mam smiat ci plakat,tak si dam aspon vytrhnut na tyzden osmicku.a o dva tyzdne uz cakam poriadne vajorzi ma ze aj vy ste poklesali s teplotkami☹ale uz fakt na mesiac sa to musi podarit!!!!!!😍😘😘😘
@sonulienka13 ale ty este niesi pod ciarou,bodaj by motyka vystrelila!!!!?🙏🙏🙏❤❤❤
@zlatovlaska79 noo ved jasne 🙂 my sme uz zvyknuté.😉😜no nie???
@bona69 noo sak totok,mne ta vrieskali červená dojde aj jed mam 37 😂😂 a som tri metre nad čiarou.noo uz to musime dat baby veru na dalsi mesiac!!!!! Co by to uz bolo!!!!

@sonulienka13 pripadam si akoby mi uz z toho hrabalo a moje telo bolo neschopne😖