icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
5. júl 2017

@rula ale nam to všetkým ide 😂😂😂👌👍tip top.sa smejem uz normalne!! Klesli sme vsetky jak platy v závodoch 🙀🙀🤣

sonulienka13
5. júl 2017

Babulkyyyyy,hlaaasim sa!!!! Tipujete??? Tak zle 🙂 Som vas predbehla 🙂 Hlásim 1 den cyklu ☹ sa spustila a v plnej krase.Jak by som si zahresila ☹

rula
5. júl 2017

@sonulienka13 do rici...😖 do vecera sa prihlasim aj ja.

sonulienka13
5. júl 2017

@rula dufaaam,ze nie 🙏🙏🙏🙏💕💕💕ja bolesti jak hovado ☹ sa dopujem uz liekmi.zase teciem jak fatamorgána.

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 mojko to mi je luto,ale ty mas take hefty ze sa nemozem nesmiat pri citani tvojich prispevkov. Babulky ja som si dnes dala po mesiaci konecne riadneho turka☕
Mnammm a bolesti sa uz stupnuju tak asi si hodim aj stamprlo🐷

sonulienka13
5. júl 2017

@bona69 noo sak co budeme 😂😂😂👍no nie?? Sĺz uz bolo dost.a este sa naplaceme.nie??? 😉😉😉len si daj aj za mna zlatik.a nejake dobre domáce 🙂 ja stale v posteli ☹ mužik na dennej - a ja bolesti jak hovado ☹

katusikkk
5. júl 2017

Baby vy ste tak silno spate,ze este aj ms mate rovnako 😂

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 joj moja,mna to čaká do pár hodín.ja ani chodiť poriadne nemôžem pre bolesti 😑tak idem radšej rýchlo upratať a poriadok v špajze spraviť,mangel ide do poobednej tak budem mať celé poobedie na seba a záhradku.tak oddychuj a naberá nové sily na ďalší mesiac❤😘😘

zlatovlaska79
5. júl 2017

@bona69
@sonulienka13
@rula ja som dnes bez bolesti zatial ale teplota klesla aj ked nie este ma tu mrchovsku teplotu ale ked sa utriem na zachode uz spinim takze zajtra maximalne v piatok som tam kde vy 😄

sonulienka13
5. júl 2017

@bona69 mne mengel dojde az vecer.tak mam klidek pohodicka 🙂 aj ja som mala plaaaanov na dnes.a mozem si akurat tak trhnúť lofasom 🙂 mna vzdy mrcha priputa na lôžko bohuzial ☹ bodaj by ti nedorazila ta hnusoba 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️

sonulienka13
5. júl 2017

@zlatovlaska79 padame po rade jak muchy 😜😘😘co uz narobime.mna tu skruca od bolesti ze dovi dopo ☹ modlim sa aby sme vykročili po mrche správnou nohou 🙏🙏🙏😍💕💕💕

sonulienka13
5. júl 2017

@katusikkk sak co budeme bojovať po jednej?? 😉🤗Ked tak vsetky naraz.Cloveku sa hned lepsie bojuje 🙂 a som rada,ze su tu 10000000000000 percentne baby🙏❤️😍😍😍😘💕

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 mne už niekto za živá trhá vnútornosti,už čakám červeny potok ..
Tak spolu do ďalšieho kola😅ring volny😈

katusikkk
5. júl 2017

@sonulienka13
Ja som 2 DC,tak sme skoro na rovnako.Dufam,ze tento mesiac vsetky naposledy.Potom uz 👶Nech sa zadari 👦🙏

selinaliana
5. júl 2017

Baby tak ideme vsetky do dalsieho kola ja ocakavam coskoro ovu. Pevy mesiac pijem alchemilkovy caj tak som zvedava

sonulienka13
5. júl 2017

@bona69 zlatik mi hovor.od rana mam v sebe medipyrin,paralen,magneziove tablety,žensky čaj a dávku algifenovych kvapiek! A nic ☹ cela som nesvoja.Musime poraziť tu obludu červenú uz konecne.lezie mi na nervy.otravna je jak hovado 😂😂😂

sonulienka13
5. júl 2017

@katusikkk vitaj v klube neporazitelnych 🤗😉😂👍😜 noo to dufam aj ja!!! Hor sa do boja!!!👊🤛👌🤼‍♀️🤼‍♀️Uz to musime dat!!!

sonulienka13
5. júl 2017

@selinaliana dufam,ze ti pomoze🙏🙏mne nedokáže pomôct ani svatena voda uz bohuzial🙂

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 ja som zjedla dva veterníky a čakám ešte na väčšie bolesti a až potom si dám dva paraleny a zaleziem asi do postele tiež.😈😘😘

sonulienka13
5. júl 2017

@bona69 ja tu mam krabicu plnu sladkosti a tiez prasim do seba 😂😂😂😂👍noo ved ja som tiez stale v posteli.taka som nijaká.nic sa mi nechce.

rula
5. júl 2017

@sonulienka13
@bona69 som na tom podobne, sice nelezim, varila som obed, ale pocity...cista depka. boli ma bruchooo, ach, ja chcem baaabo halooo🙏

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 ani mne,šak už som dnes dosť porobila,poriadok v špajze a s dozami,múčku, petržlen dala nasusit popratala a dva práčky už vyvešala.takze super voľný deň.este aj s darčekom boľavým 😀

bona69
5. júl 2017

Oooch nie múčku ale myčku👽

sonulienka13
5. júl 2017

@rula neboj moje.modlim sa zato aby sa aj na nas čoskoro usmialo stastie🙏🙏🙏😍❤️Ved nemôžme byt posledné v poradovníku 🤗🤗😉

bona69
5. júl 2017

@rula tak mangel už posiel do roboty a ja som sa mohla poriadne vyrevat,nemá rád keď plačem,aj ja chcem už babulatko🙏🙏🙏
Šak keby každý mesiac aspoň jedna z nás ostala v tom🙏😘😘

sonulienka13
5. júl 2017

@bona69 pekne si si teda zamakala.ja ledva prejdem na wc.a takto som niekedy aj 3dni v posteli.a to mam zajtra aj v piatok rehabilitacie.Len neviem ci ich zvládnem ☹

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 šak som si svihla lebo som vedela že to poriadne ešte len príde, a už je to tu,až ma prehyna na dve polovice.musim už ísť po ten paralen bo asi umrem😑😑😑

bona69
5. júl 2017

@sonulienka13 budem myslieť zajtra na teba nech to dajak zvládneš😘😍😍😍😍

sonulienka13
5. júl 2017

@bona69 umrem zajtra akurat tak ☹ take guče veľké idu zo mna ze dovi dopo.uz nech mame tych 9 mesiacov pauzu 🙏🙏🙏🙏

rula
5. júl 2017

@sonulienka13
@bona69 ach baby moje ubolene.
Ja som bola skupine snaziliek,secky maju uz rocne deti a zacinaju druhe kolo, takze tam som v rade naozaj posledna😂 a uz mam pocit, ze to uz vzhladom na vek nestihneme. V maji sme mali svadbu a teraz denne pocuvam otazku......co babo nebudeeee😨denne a denne a furt od kazdeho,uz kazdemu poviem,nie, modli sa za nas. viac nevladzem odpovedat.