Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adamnela no po ms mam prist na potvrdenie o aku cystu ide... ved to je najhorsie,ze tazko najst dobreho gyn.,ako som pisala uz som presla cez ruky 10 a s 3 som konzultovala,ved ja sa snazim s tym nieco robit,len zatial som nenasla toho praveho 😅 tazko ked mas akutny problem a musis cele dni vysedavat v cakarni.... ale nadych a vydych a ideme bojovat dalej,ved mame za co,len je to teraz cerstva sprava a som rada,ze sa vam tu mozem vykecat 🙂
@jaja9891 ja viem zlatinko, že ti je na riťku. ale tak šup ho kupiť nejakú flašku dobrého niečoho. napríklad coly a ???? 🙂 . len pozor potom na nohy 😀 neboj my to dokážeme. ja tiež neznášam tie kontroly a debaty u lekárov a stále dookola to isté. ale tak zvládneme to a dokážeme. ver mi. ja som si sľúbila, že do troch týždňov budem chodiť. a budem. a do konca roka tehu a budem. a aj ty. takto o rok v lete sa stretneme aj s ostatnými babami a budeme kočíkuvať. a nadávať ako sme nevyspaté. cmučky a netráp sa. choj sa dnes odreagovať. zober muža na koláčik, dajte si fajnú večeru a proste nemysli na nič. aj keď sa to nedá. ale tak tá sova príde a bude robiť hu hu hu. 🙂 😀 😀 😀 😀 😀
@jaja9891 no ved jasne, uvidis, co sa zisti po mrche 😒 😒 Inak tych skusok v zivote uz si mala dost, nie? Uz by mohlo prist dobre a krasne obdobie...moc Ti drzim palce, nech sa das cim skor do poriadku...
@mawiya no ten Tvoj graf je riadne harakiri, ale aj z takeho moze byt tehu grafik 🙂 A spinenie este nemusi nic znamenat...Uvidime aka bude zajtra teplotka... A sovicka krasna 🙂 Ja by som tiez chcela vediet hackovat, ale ja mam take lave ruky, ze asi to nie je nic pre mna... 😖
@jaja9891 prave tym pyridoxinom mozes k tomu dopomoct. Je to ale beh na dlhsiu trat, zazraky necakaj. B6 vplyva na spravnu cinnost stitnej zlazy. A stitna zlaza je zodpovedna za tvorbu hormonov. Aj ked mozes mat teraz tu cystu hormonalne aktivnu (ak je vodova a nie cokoladova zakrvacana), tak mozes podporit stitku, aby sa vschopila. Nezarucim, ako ti to zaberie, ci vobec. Je to len vitamin, ale velmi prospesny a ak by malo pomoct nieco, tak toto je u mna prva volba "prirodnej" cesty. A kludne to aj do buducna mozes uzivat.
@mawiya no raz som to kukala a ze nic...celkom nic 😕 No ale ktovie mozno raz to na mna pride a minule mi slubila kamoska, ze ked budem chciet, ze mi to ukaze nazivo, ale co uz, ked teraz uz nemam tolko casu, ked som zacala chodit do roboty...Ale ak pojdem znova na matersku, tak sa mozno na to dam, co sa naucim hackovat tie detske ciapocky....Tie sa mi velmi pacia...
@jaja9891 heh hlavne lezem na nervy všetkým mojim chlapom. No už mam žirafu, leva, mačku, slona, zajaca, sovu, líšku, macka, pandu, kačku - teda nemám, bo všetky odišli k novým majiteľom. ale o to som radšej, keď to urobí radosť. jaj a ešte som robila jazvečíka na želanie 🙂 no to bol trapas. hhhhh. čo už. a mimochodom nič nezvládam. keby som sa tu nezačítala, tak by som zasa len vyrevúvala. potichúčky. som si dnes vlasy umyla, teda muž mi umyl, makeup nahodila a tak teraz čakám na tých mojich školákov pekná, učesaná, vyvoňaná a hladná 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@senta_sofia ja chodim aj na folikulometriu aj meriam teplotu. v marci co mam graf vyssie tak som prisla tesne po ovu cize videl akurat tak prasknuty folik (ale on neveril ze by mala byt ovu uz na 11 dc) cize podla neho anovulacny cyklus a to som uz bola ja po ovu.
a april, tiez vraj anovulacny, folik ziadny napriek tomu podla teplot ovu bola.
a maj bola ovu aj podla teploty, aj testov aj doktora. neviem ci som pomohla.
@jaja9891 neni si lava, aj ja som si tak hovorila a celkom mi to uz ide. návodíky ti poslem ak chcech, tam je to ako pre mna - teda pre debilov, ak chces. je tam pekne napísané ze prvý riadok: jedno ocko, dva ocka, jedno ocko..... 😀 😀 😀 no a vyplnam to bud antialergickým vláknom ak to ide mimcám malickým, alebo vatelínom.
@jaja9891 ojeeeej a ja som sla pripojit graf, kde mi vyznacilo ovu cela nadsena, ze doktorka sa zmylila! takze predsa sa moze stat, ze je ovu graf bez ovu 😒 ..mne podla tych rozhadzanych teplot povedala, ze to mozu byt hormony a tie ovplyvnuju ovu...silni drzim prsty, aby si mala vsetko okik <3

@ria88 a je mozne nejako posilnit teliesko,aby to zvladalo,ak by sa stal zazrak a bola to len tato cysta...