Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ejuska2586 hmm, skusim aj do snažiliek pridať graf, čo povedia kočky...ale praveže 2 mesiace predtym som mala uplne všetky priznaky asi vsugerovane...a tento mesiac, nič..ani prsia, ani križe, ani podbruško niiiiiič 😔
@petuska18 Veď uvidíš. Držím palce zatiaľ...
@ejuska2586 aj ja tebe, snad tento krat nam to naraz vyjde uspešne 🙂 ♥
@petuska18 V to dufam 🙂
@tonjadabik2 krasa drzim palce
@petuska18 hej aj ja si myslim.. Ze uhniezdenie
@selinaliana Dakujeeem ale take som mala aj minuly mesiac a klesla som..
Baby ja dnes 6dpo a vytoky ziadne.. Len citim brusko a krize chrbat.. Po ovu by mali byt vytoky ci nie?
@tonjadabik2 mali nemali...kazdy to ma inak, a aj kazdy cyklus je iny, nelam si tym tak hlavu ;)
@petuska18 ale potom nemoze byt tehu..nie? Ked niesu vytoky.a pritom sa citim taka mokra akoby som ich mala..ale brusko ka boli ako na ms.. Cim viac sa clovek snazi tym menej mu to vychadza..ach uvidime ved este mam cas..co sa bude diat ak sa vobec nieco bude diat..
@tonjadabik2 Vytoky (tehotenske) sa objavia az neskor, ak sa vobec objavia. Tieto su bezne poovulacne a postupne zmiznu uplne... Mozes byt tehulka aj bez vytokov.
@ejuska2586 ahaa..oki ako uz viem ze pride ms a teplota klesne lebo sa ki robia akoby vyrazky ebaciky :D na hrudi nad prsiami aj kutiky sa zacinaju robit tak preto..neviem
@tonjadabik2 netlač tak na to..potom sa ti zdá že maš všetky priznaky a MS nakoniec príde a je to ešte vačšie sklamanie...viem že sa to nedá, na to nemyslieť, poznám to ja som prvý mesiac robila od 8DPO testy dva krat denne ako diva, na nič ine som nemyslela 😀 a mala som zrazu všetky priznaky, pichania, vytoky a keď prišla MS tak som bola prekvapena že hmm ako to? 😀 a teraz už ani neriešim kde ma pichne a zabolí...ono to príde, neboj 😉
@tonjadabik2 Tiež mám pocit, že sa až moc sleduješ. Nechaj to plynúť. Ak príde, príde, ak nepríde, budeme sa z toho tešiť. Zatiaľ nerieš. Nájdi si nejakú zábavku, aby si na to toľko nemyslela.
@ejuska2586 oki nejdem sa uz sledovat.. idem len cakat..hej nieco si najdem..
@petuska18
vy hackujete alebo strikujete alebo nieco?
@tonjadabik2 Ja nie. Ja sa venujem krpatej a manzelovi... A v praci pracujem a popri tom chodim sem a radim babam... Tak na seba nemam az tak vela casu :D Našťastie
@tonjadabik2 noo aj ja robota skoro cely den, aj poobede z PC robim doma, a ked nie tak varim, upratujem, so psom som, s polovičkou si uživame niekde..Takže fakt len skor cez vikend, alebo ked neni do čoho pichnuť tak ma to tak pochyti, ale inak je skoro stale čo robiť..
@ejuska2586
@petuska18
ahaa tak ja som doma na materskej momentalne taze tiez kolo deti,domacnost a tak.. ale inak nuda
@tonjadabik2 Tak si najdi nejaku zabavku... Strikuj, hackuj, upratuj, vyvaraj, vypekaj 🙂
@ejuska2586 Sak uz som si nasla.. K tomu pecene kridelka deti maju radi chi
@tonjadabik2 fuuua, ja ti nájdem zábavku aby si na to toľko nemyslela, poriadne vydrhnut ten fritovaci hrniec lebo ten si to už nejaký čas pýta, prepáč 😕
@tuqanqa Oki diki rozkaaz
@bona69 zlatiiicko moje akooo???
@rula mojko ako???
@sonulienka13 ahoj moja,snažím sa vyplnovat čas aby som na to všetko nemala čas myslieť,zajtra chcem ísť k dok tak neviem či ma zoberte.uvidime
A ty ako?

@petuska18 Ide, len som si včera dala estrogén (na príkaz môjho lekára) a teraz neviem, či nie sú tie teploty skreslené...