Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ahoj, nijako, sme ma dovolenke a uzivam si ju. a ani nesledujem cyklus, nechala som to tak,ani nekonikujem, idem sem raz za den naziznut. Drz sa, modlim sa, aby si coskoro mala bebatko. 😘
@petuska18 pekny grafik. Zeby uhniezdenie? A teraz pekne hore..
ahojte dievčatá, dávno som nepísala, ale sledujem všetku Vašu snahu a držím vám všetkým palce. Dúfam, že leto nám všetkým bude priať na bábätko a že sa čoskoro podarí. Posielam Vám na ukážku len môj grafík, ako sa mi upravil cyklus. Predchádzajúce dva cykly som mala riadne bláznivé 43 a 41 dňový cyklus. Na konci minulého cyklu som začala s alchemilkou - sáčkovou a potom sypanou - tá je veľmi dobrá ❤ - pijem denne Macu peruánsku na hormonálnu úpravu a šup... ovulka pekne prebehla ... dnes 27 deň cyklu a blížim sa pomaly k ďalšej MS tak za dva až tri dni, nakoľko LF mávam 11 -12 dní. Tento mesiac vôbec nečakám nič iné ako MS, nakoľko mužík nebol doma v tom správnom čase a vôbec... tento mesiac to bolo o ničom. Ale aspoň vidím, že alchemilka s Macou fungujú 👍👍
@lugkaemy Krásny grafík. Prajem úspešné snaženie čo najskôr...
@lugkaemy ale aj tak pekny grafik..mozno sa podarilo nemozes vediet..ci hej? No nevadi..a to alchemilku pijes aj teraz?
@rula si zlaticko 🙂 ved aj ja na teba myslim.ale Vám je dobre🙂 len si pekne oddychni,načerpajte nove sili.na nic nemysli.len relaxuj 🙂
@bona69 daj vediet sko si dopadla 🙂 ja som zase v tom.od vcera meriam 🙂 sak co ti poviem 😂😂😂teploty mozem mat aj 37 a aj tak vzdy dojde ta potvora.ved vies 🙂 takze uz ani neviem ci su teploty pre mna dôveryhodne ☹
@tonjadabik2 ďakujem.... nie nie, teraz nepijem, až keď príde MS. Pila som asi do prvého dňa po ovulke. Macu pijem stále, lebo viem, že tento mesiac z toho nič nebude.
@lugkaemy conje Macu???
@tonjadabik2 neviem či sem môžem hodiť odkaz, ak nie ospravedlňujem sa ..https://www.macaperuanska.sk/ako-maca-pomaha-pr... alebo si nájdi na webe, je spústa odkazov
@tonjadabik2 to je len minimalny pokles a si kratko po ovu to nemusi nic znamenat drzim silno palc😘
@ejuska2586 paraaaada silno drim palceky😇🙏
@yuppy97 Ďakujem moja
Ja sa tiez snazim vyplnit vsetok svoj volny cas aby som tolko nemyslela na to ze sa nam nedari ked niesom v praci venujem sa nasim dvom vlcicam kedze drahy chodi na tyzdnovky je to na mne 🙂 mame dve, ta cierna ma 3roky a ta druha to je take blaznive 7mesacne steniatko vola sa Lara a uz je pomaly taka velka ako ta cierna Mia😂chodim s nimi 2x do tyzdna na cvicak Mia uz ma za sebou skusky poslusnosti a teraz sa venujeme obrane 🙂 a kazdy vecer chodim s nimi na prechadzky su to moje lasky chlpate😍
Baby prosím vás ako mám vyplňať údaj do tabuľky Fertility Friend? Keď si ráno zmeriam teplotu hneď ako mi zazvoní budík 7:00 tak mám 36,5 C. Potom vypnem a zapnem teplomer, a o necelú minútu meriam znova a je 36,6 C a tretí krát po ďalšej necelej minúte 36,6 C... Toto sa opakovalo posledné 3 dni... Je to vôbec dôležité 0,1 C rozdiel? Ovulka nastala ak je zvýšenie minimálne o 0,3 C, však?
@jasminkaj V prvom rade vloz teplomer a nechaj ho v sebe trosku zohriat (aj to mohlo sposobovat tie rozdieli). Meraj vzdy aspon 5 min. Zistila som totiz, ze aj ked teplomer zapipa meria este dalej. Po 5 min. vzdy uz domeral. A to mam ten na bazalnu teplotu. Vraj ked zapipal, domeral. A prd... Brala by som tie teploty 36,6. A zvysenie by malo byt aspon o 0,2 stupna oproti predovulacnym.
@yuppy97 Dakujem krasne ja sa uz bojim tych poklesov..chapes..
@sonulienka13 ahoj mojko,tak nič z toho,dok ma dovolenku a najskôr ma vezme v auguste,takže až ďalší cyklus.tak čo už počkám a zatiaľ budeme veriť že sa možno podari.ja už pcham do seba grepy.dnes 8dc,na 13ty deň by mala byť ovu.uvidime.budem na teba myslieť nech to už vyjde 😘😍😍😍
@bona69 Ajooj milacik 🙂 noo na meriam testujem vo veľkom 😂😂uz mi horí za prdelou 😂😂🤣 som jak posadnutá.

@petuska18 Jeeej, to vyzera fajn. Drzim palce. Ja som dnes tiez poskocila hore...