icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tonjadabik2
13. júl 2017

Baby ja dnes takto 8dpo

sonulienka13
13. júl 2017

@bona69 zlaticko ja startujeem 😂😂😂som zvedava ci ju tento mesiac označí.ake idem isto horeee 🤣🤣🤣😘Drzim všetkým siiilnooo palcaky 😍😍😍😍🙏💕💕

ejuska2586
13. júl 2017

@sonulienka13 Este nie su pozitivne... A ani na ovulku to zatial nevyzera...

sonulienka13
13. júl 2017

@ejuska2586 viem viem 🙂 len sa uz bavím na tom,ze som nejako cela rozhadzana ako čínska hračka🙂 a ci mi označí ovu.necham sa prekvapiť 🙂

sonulienka13
13. júl 2017

@ejuska2586 moje a to este len startujem🙏🙏🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️

petuska18
13. júl 2017

@tonjadabik2 no sak pekne si stupla 😉 tak sa pekne držkaj hore

butterfly333
13. júl 2017

@tonjadabik2 krasny grafik moja držím palčeky.😘

bona69
13. júl 2017

@sonulienka13 ahoj,tak ja nemeriam a len si užívam mužíka,šak chodím skoro každý deň do roboty nevyspata bo šantime celú noc😁😁😁dnes som si dala v lekárni objednať tu macu tak uvidíme,už ani nechcem merať lebo ma to veľmi stresovalo a len som furt myslela aká bude a čo ak klesne😯😯😯už nechcem.aj tutu-mutu je o inom a nemyslím len na plodenie😁😁😁držím nám všetkým palce nech ten náš klub meračov sa premení na klub šťastných mamičiek 🙏🙏🙏💕💕💕

sonulienka13
13. júl 2017

@bona69 zlaticko to si krasne napisala😍😍❤️🙏😘ja som macu brala.v praskovej podobe.ale nic mi to nepomohlo.tak dufam,ze to nebude tvoj problém 🙂 verim ze týmto tvojim postojom sa vela zmení.a verim ze k dobrému 🙂

tonjadabik2
13. júl 2017

@petuska18 diki snad to bide dobre..

tonjadabik2
13. júl 2017

@butterfly333 Dakujem lasko snad to bude dobre..uvidim dalsie dni

butterfly333
13. júl 2017

@tonjadabik2 verím že ano.😘

tonjadabik2
13. júl 2017

@butterfly333 snad budu dobre teplotky brusko boli az teraz pod pupkom..sama som zvedava..ape neverim.nemam ani pokles uhniezdenia aj ked viem ze nemusi byt..uvidim rano sak az 19steho mam dostat ms..

butterfly333
13. júl 2017

@tonjadabik2 neboj moja urcite sa to podarí. Ja ked som ostala tehu nemala som nič žiaden priznak nič nebolelo nepichalo a predsa som bola tehu aj ked len krátko. Brala som všetko možne no teraz už neberiem nič nemeram neriešim uz som sa stym zmierila že dalšie bábo nebude. Tebe držim palčeky. Kedy testuješ?

tonjadabik2
13. júl 2017

@butterfly333 ani ja nemam ziadne priznaky.ax dnes sa brusko ozvalo aj chrbat a rano mi bolo na vracanie a bolelaa hlava..ale to mna vzdy pred ms..ja nebudem.. Nikdy neprestan verit na zazraky. Aj ja tebe lasko. Neviem manzel mi nakazal uz dnes v piatok kupit testy ta uvidim asi dnes jeden a dalsi cez vikend a dalsi zaciatkom tyzdna.poslem ti spravu

tonjadabik2
14. júl 2017

Uz druhy den mi je na vracanie..hlavne rano.. O 9 idem do lekarne len neviiem kedy budem testovat.. Ja dnes takto..ziadna slava teda..

ejuska2586
14. júl 2017

@tonjadabik2 Náhodou je to pekné. Ja som dnes tiež poklesla...

tonjadabik2
14. júl 2017

@ejuska2586 necadi stale si nad ciarou..klidek

ejuska2586
14. júl 2017

@tonjadabik2 Ja som v klude... Ved ked nie teraz, tak o mesiac, dva... Verim, ze sa coskoro dockame... 🤰👶

tonjadabik2
14. júl 2017

@ejuska2586 sak presne..ani ja necakam zazraky..5 dni do ms mam.. Moze sa stat hocico

ejuska2586
14. júl 2017

@tonjadabik2 Ja este viac. Dnes som len 6DPO, ak sa má niečo uhniezdiť, tak by to malo byť teraz niekedy... A za pár dní sa uvidí. Ono u mňa sú tie nižšie teploty hlavne kvôli tomu Estrofemu. Ale v nedeľu si mám pichnúť Agolutín, tak typujem, že potom zas pre zmenu vyskočí hore...

tonjadabik2
14. júl 2017

@ejuska2586 tak to ie super nech ti len vyskoci hore.nech ti to konecne vide zasluzis si to.ja dnes 9dpo..to este nic neukaze ze?

ejuska2586
14. júl 2017

@tonjadabik2 Skúsila by som zajtra ráno testík... Z ranného moču by ti malo najlepšie ukázať.
No, ono vyskočí, ale kvôli hormónom... Tak, ako sa teraz drží nižšie kvôli hormónom. Lebo bežne mávam po ovulke tak 36,9. Ale teraz vlastne len sledujem, či sa drží a prudko neklesne (že by prišla mrcha)... Lebo rozsahy sú teraz kvôli tým hormónom, čo beriem, také všeliaké...

tonjadabik2
14. júl 2017

@ejuska2586 ahaa..ja neviem ako sa poznam 😀 tak nevydrzim a testnem este.dnes.aj zajtra rano ved manzel je uz zvedavy.strasbe sa bojim ze zase sklamem manzela

tonjadabik2
14. júl 2017

@ejuska2586 sak jasbe ze kvoli hormonom. Ja ti velmi drzim palce aby to vyslo nam obom to by bola bombaa

butterfly333
14. júl 2017

@tonjadabik2 zlatíčko vyzera to dobre mooc ti držím palčeky a to zvracanie možno to je znamenie. Čakám.// od teba 😙😙😙

ejuska2586
14. júl 2017

@tonjadabik2 Snáď hej. Veď uvidíme. A manžel musí byť trpezlivý. Jasné, že je sklamaný, keď testujete moc skoro a potom nemá čo ukázať. Bábätko si musí u Teba ustlať.
A hej, bola by to bomba, keby sme naraz tehuľkovali...

yuppy97
14. júl 2017

Krasne ranko ja takto dnes🙂som zvedava ci zajtrajsia teplota potvrdi ovulku 🙂

yuppy97
14. júl 2017

@tonjadabik2 preco ziadna slava ten pokles nic neznamena krasny grafik drzim palce🙏

tonjadabik2
14. júl 2017

@butterfly333 Dakujem kraasne snad ta nesklamem..