Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Joooj nie oči ale ovuuu😁😁😁😁😁a zas ten mobil😀
@bona69 zlaticko tak úprimne ti to zelam!!! 🙏🙏🤗😍😍💕uz by sa patrilo.no nie?? Ja som zacala s tými Valovic kvapkami.tak som zvedava 🙂 a ja som dnes klesla.
@ejuska2586 ahoj mojecko. Tak hlasim ze sa to podarilo len tebe. Dnes 1dc.. Prisla ms... som nestastna a sklamana.. Ale ked to tak ma byt tak to tak bude a musime to prijat. Kaslem uz na merania aj na vsetko. Ale chcem aa opytat co este mozem uzivat a aj manzel aby sa to podarilo???
@tonjadabik2 velmi ma to mrzi moja😢nestracaj nadej coskoro sa podari,urcite,drzim palce v novom cykle🙏
@sonulienka13 testik vyzera pozitivne,vela stastia pri snazilkovani,nech sa to uz podariii😍tipujem ze zajtra ti vyskoci teplotka😉
@yuppy97 Dakujem. Ja koncim zo sledovanim. To nema vyznam..
Tak dnes aj ja 1DC...davame si pauzu 2 mesiace
@tonjadabik2 poznam ten pocit, tiez som prestala merat a sledovat sa. Dost mi to pomohlo, lebo som nebola taka upata. Drzim palce.dalsi cyklus je nova nadej a my zeny sme velke bojovnicky🙂
@yuppy97 Dakujem.na cas si dam pauzu ale budeme pokracovat urcite. nadej je vzdy.. len uz sa nechcem nato tak sustredit.
@husky48 nam sa to podarilo ked som sa prestala sledovat.. pri syncekovi pred 3 rokmi.. taze si to zopakujeme. a poslem vam len pozitivny test. snad niekedy..
Ahojte baby, ja vás tu len sledujem, ako sa vám to vyvíja a ktorej sa darí alebo nie. Ste tu skúsenejšie, a preto sa chcem poradiť. Ide o to, že graf mi ovuláciu vyznačil 23. DC, ale to určite ovulka nebola vtedy. Na 28. DC som si ju nechala vyznačiť ja tým, že som si tam uviedla pozitívny ovu test, hoci som si žiadny nerobila. Len preto som si to tak dala, lebo v ten deň som mala bolesti vaječníkov tak asi prebehla ovulka. Bežne bolesti počas ovulácie nemávam a len podľa teploty viem, kedy bola. Len tento mesiac je celý taký nejaký bláznivý, preto som z toho dosť jeleň. Myslíte si, že k nej mohlo dôjsť toho 12.7. ako som si to vyznačila v grafe alebo máte na to iný názor? Ovulku mávam normálne okolo 18.-21. DC.
@tonjadabik2 To ma mrzi. Fakt ti neviem poradit. Ja beriem len fytosoju na dozrievanie vajicok, pijem alchemilku, grepovy dzus a potom som brala ten bromelain. A bezne vitaminy, ako Femibion 1. Inak nic...
@sonulienka13 ahoj mojko,ďakujem ti, dajak tento mesiac nedufam už,lebo aj ovu asi na 14dc,takže dnes 2dpo a keksik už nevydalo,a mala som aj dajake problémy, neviem či miernu mikozu ale po dni mi to prešlo,som si dala tantum rosalgin,a ty možno dnes ovulka keď si klesla,tak dúfajme že hej.😘😘😘💝💝💝

@sonulienka13 ahoj moja,tak ja tiež po starom,ja už po oči a ako vzdy po oči chytám zase stresy,oooch dúfam že to prejde.zacala som s macou tak som zvedavá.
A ty si dnes už asi 1dpo nie?podľa testov a grafu to vidím na ten 15dc.ved uvidíš dnes ako stupnes.😘😘😘😘
Ja dnes asi 3dpo,podľa hlienu a bolesti,aaaach jaj a zase to čakanie😔ale do konca mesiaca nechcem merať tak uvidím či vydržím😀😀😀