icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
20. júl 2017

@yuppy97 ahoj moja, ďakujem,aj tebe to prajem,to spinenie by mohlo byť z uhniezdenia a aj teplotky by tomu nasvedcovali.bodaj by,💕💕💕

husky48
20. júl 2017

@petraslov no tak dala si nacas ovulka 😀 mohla si mat viac stresu alebo nieco ine sposobilo vykyv hormonov. Zrejme si mala vela estrogenu.mne pomohol alchemilkovy caj.pekne mi upravil cyklus

elly23
20. júl 2017

@tonjadabik2 este mozes skusit bankovanie, zbavuje telo toxinov a hlavne v krizovej oblasti alebo nejaku detoxikacnu masaz ;)

petraslov
20. júl 2017

@husky48 stres práveže už opadol s koncom školského roka, mám už dva týždne dovolenky za sebou tak v tom to asi nebude. Zrejme to má na svedomí ten estrogén 😋 cyklus mám už pravidelný ako som schudla, pred rokom a viac som mávala cykly trvajúce 60-80 dní, vtedy boli anovulačné ale posledný rok mávam v rozmedzí 30-35 dní čo sa dá u mňa chápať ako pravidelné. Aj ovulka býva v každom, uvidím, ako sa to vyvinie. Luteálnu fázu mávam 12 dní, tak ak bude dlhšia, viem, čo to znamená 😊

husky48
20. júl 2017

@petraslov Tak drzim palce 😉

petraslov
20. júl 2017

@husky48 ďakujem 😉

sonulienka13
20. júl 2017

@bona69 zlatik to ma mrzi.furt nieco.ze??? Musim si zaklopať,mne sa taketo veci zatial vyhýbajú.ja dnes ovu testik zase pozitívni.sa mi zda 🙂 ja som dnes detto.boli sme v Bojniciach a hotova som🙂

sonulienka13
20. júl 2017

@yuppy97 zlaticko dakujem 🙂 dnes tiez pozitívni sa mi zda 🙂 ja dufam a siiilnooo aby ti krasne stúpala a zostala tak 9 mesiacov 🙂 my sme dnes isli do Bojníc a po ceste nad nami krasny Bociani lietali a v ZOO tiez.Dufam,ze to bolo dobre znamenie 😍😍😍🙏🙏😘😘🙏🙏

selinaliana
20. júl 2017

Baby ahojte ja dnes takto, nechapem na 9 dpo mi klesla mam 11 dnovu lfazu teplota pred ms mi klesne na 11dc a 12 dostanem preco ten pokles teraz nechapem. Co si o tom myslite este nikdy mi tak skoeo neklesla

bona69
20. júl 2017

@sonulienka13 tak vieš ja som magnet na problémy 😀😀😀a zdá sa mi že ten tvoj dnešný testik je o čosi silnejší,tak dúfajme že zajtra stupnes🙏🙏🙏💕💕💕

bona69
20. júl 2017

@selinaliana mne klesne stále v den ms no a raz mi tiež klesla už 3 dni pred ms mrcha dorazila na deň presne, ale možno to nie je tvoj prípad a ešte stupnes😘😘😘

selinaliana
20. júl 2017

@bona69 ked dostanem dostanen uz to nejak neriesim len ma to nejak prekvapilo. Aj brucho boli len dnes som sa bala ist aj na kupko ked klesla . No zajtra uvidime ;)

sonulienka13
20. júl 2017

@bona69 som zvedava ci mi ju aj vyznačí 😂😂😂🤗😍myslim ovulku.ako sme isli do Bojníc tak nad nami lietaci bociani krasny a v Bojniciach tiez.Ze by znamenie???🙂 ale tipujem,ze zase bude repete ako kazdy mesiac.

selinaliana
20. júl 2017

@sonulienka13 ze by som sa sla zajtra prejst po Bojniciach ked tolko bocianov tam ;) som z prievidze a to kusok

sonulienka13
20. júl 2017

@selinaliana tak to mas blízko 🙂 krasny boli!!! Najpr párik po ceste pekne nad nami a potom v ZOO.Som ich poprosila nech prídu aj k nam😍😍😍🙏😘😘😘

selinaliana
20. júl 2017

@sonulienka13 zlata tak hadam sa tento mesiac zadari. Drzim palllceee

tonjadabik2
20. júl 2017

@elly23 dik nieco vymyslim..opytam sa v lekarni

tonjadabik2
20. júl 2017

@ejuska2586 fytosoju? Ok nieco kupim v lekarni. Je nieco aj pre chlapa aby mal rychle spermie alebo tak?

ejuska2586
21. júl 2017

Zienky, dnes som 13dpo a mne sa klepu ruky od stastia. Dnes idem k lekarovi po fraxiparin. Drzte palce...

ejuska2586
21. júl 2017

@tonjadabik2 Urcite ano. Je ten Folandrol+ selen, zinok, kyselina listova...

selinaliana
21. júl 2017

@ejuska2586 krasa grat0ulujem moja nech ide vsetko ako ma .

zlatovlaska79
21. júl 2017

Tak dievcata vcera v noci sme sa vratili z dovolenky dovtedy som vobec nemerala aj inofolic som brala tak vselijako a rozmyslam ci vobec mam to zacat sledovat ten bezstarostny pocit bol super

ejuska2586
21. júl 2017

@selinaliana Dakujem moja

@zlatovlaska79 Kludne nemeraj a uzivaj si muzicka...

lily183
21. júl 2017

@ejuska2586 velmi gratulujem a tesim sa, ze je medzi nami cerstva tehulka, drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku a zelam krasne tehu ❤😘🤰

Ja som zatial len 5DPO, toto obdobie po ovulke je najhorsie na cakanie 🙄 okrem toho mi vcera aj trosku klesla, dnes zase stupla, tak snad je vsetko okej 🙏🙂

katusikkk
21. júl 2017

@selinaliana
dnes si na tom ako s teplotou?

butterfly333
21. júl 2017

@ejuska2586 držím palčeky nech je všetko v poriadku.

selinaliana
21. júl 2017

@katusikkk no veru ziadna slava ;)

katusikkk
21. júl 2017

@selinaliana
Ja mom minuly mesiac mala prepad jednodnovy az po tu cervenu ciaru a nic.
Ale nic nie je stratene,kedze teplota isla hore😀

elly23
21. júl 2017

@ejuska2586 gratulujeeeem, nech všetko bude v poriadku ;)

selinaliana
21. júl 2017

@katusikkk si tehu jednodnovy je ok nie?