icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
26. jún 2014

@senta_sofia ale mas to nastudovane,napr. to s tymi spermiami a pod. 😀 aj ked ja som o tom uz pocula,ale na medine,a to som uz vypustila z hlavy... 🙂

rybkaa
autor
26. jún 2014

@mawiya starká, prosiiiiiiim uhakni mi tú ružovú rybu kym si teraz invalidna 😀 poslem ti za to aj modre z neba, aj zelene aj ake chceš, ale strasne túžim po háčkovanej rybe 🙂 platim hned, dnu napchaj bars aj starie trenky, len nech mam do zbierky rybacich suvenirov 😀 a prosim posli aj návod na háčkovanie, taky pre debilov to je ako pre mna 🙂 dakujeeeem

senta_sofia
26. jún 2014

@rybkaa vies ako sa hovori, modre z neba aj zlte z ucha 😀 dojdes v lete na prazdniny, aj hackovat ta naucime, ze @mawiya?🙂

afra
Autor odpoveď zmazal
mawiya
26. jún 2014

@senta_sofia tak baby u mňa ste vítané. ak chcete pokukať Bystricu, kedykoľvek. aj spania by sa našlo 🙂 mám naviac matrace, periny, vankúše a popri mne sa prestravuje každý. 🙂 ako vážne. pojdeme na kupko, potom na pivko, zmrzlinku a ak bude čas aj pospať môžeme 😀 😀 😀 😀 a hačkúvať budeme v prestávkach 😀 😀 😀 😀 .

rybkaa
autor
26. jún 2014

@senta_sofia dakedy na ZŠ som chodila do krúžku šikovných rúk, šaty na babiky som šila rovno na babiku, lebo som nevedela odhadnúť veľkosť a tvar strihu 🙂 nooo a potom som bábike uštrikovala sveter a šál - sveter bol taký tuhý ako naškrobený a šál keď som oprela o stenu tak stál ako som zaťahovala očká 😀

rybkaa
autor
26. jún 2014

@mawiya do BB som chodila na výšku a stále ju milujem 😉 ak by som niekedy chcela žiť inde tak v BB alebo v PP 🙂

senta_sofia
26. jún 2014

@mawiya ja si pockam, ked uz budes tazka blavacka, to mam kusek, vies kolko by som musela blekat, aby mi krpan obsedel do Bystrice v sedacke v aute?😀 minule sme isli do Detvy a uz po 45 minutach som si vlasy trhala 😀

jaja9891
26. jún 2014

@afra ja som bola u sukromnicky a horsie ako v statnej nemocnici... treba veru hladat a hladat a hladat.... no mna tak zacalo pichat v boku po ms a potom sa to stupnovalo rychlostou blesku a som tam , kde som....ale neboj,to bude dobre...musime to vsetko zvladnut

senta_sofia
26. jún 2014

@rybkaa ja som sa tak minule hecla, lebo som videla taku peknu capicu, ze spravim synatorovi, ale teda skoncila som hned na zaciatku, asi musim este par rokov pockat, to som si len oprasila, co som si pamatala, ked este mamina strikovavala... no cul uz sa nemam koho opytat, tak sa kamaratim len s hacikom 🙂

mawiya
26. jún 2014

@senta_sofia ale prosím ťa. tu by sa vyhral s mojimi, oni krpánov zbožňujú. potom to utopíme v bazénoch a bude pokoj. mužovi dáme na starosť deťúche a my hybaj ho do mesta 🙂

rybkaa
autor
26. jún 2014

@senta_sofia moja mamina aj hackuje aj sije aj dakedy strikovala a ja drevo az strach....nechápem 🙂 zeby som nic nepodedila? Mozno sa to vo mne skryva chcem skusit co sa podari preto potrebujem aj jednoduche navody 😉

senta_sofia
26. jún 2014

@mawiya toho sa nebojim, ze by sa neprehral, ale tej cesty, my bojujeme aj ked pre muza tod 5 minut na stanicu k vlaku ideme... aj minule, decka som len nahadzala do auta, starsi sa vie uz priputat, ale teda vysral na to, mladsieho uz neriesim, to vzdycky jaci jak trafeny, tak tam len sedel a zastavili nas policajti... secko v poradku, ale lucili sa so mnou stylom, ze pani vodicka, ale tie deti si priputajte, ze to jedno je ok (starsi medzicasom hodil pas cez seba), ale to druhe... 😀

rybkaa
autor
26. jún 2014

@mawiya v ktorej casti mesta byvas? Dakedy sme v sasovej v ulicke pod lidlom chodili k jednemu bacikovi na vino, genialne sudove cervene z tmaveho hrozna a ribezli...by ma zaujimalo ci to este funguje, mal mini krcmu priamo v dome 🙂 ked sme robili promo pre O2 cele v bielom a s anjelskymi kridlami a tam nabehli, baci si myslel ze je taky opity ze je v nebi 😀

senta_sofia
26. jún 2014

@rybkaa inak hod si na youtube zaklady hackovania, jedna ceska tam mala taky serial, ze tie zaklady, co treba a fakt pekne aj spomalene to tam vysvetlovala, kup si hacik, klbko a uz ta to bude matat, ked to budes mat doma 😉

mawiya
26. jún 2014

@rybkaa no a ja bývam teraz rovno v baračikoch nad poštou. tak k báčikovi budeš mať blízo 🙂

mawiya
26. jún 2014

@senta_sofia ta ty nezodpovedná matka 🙂 hhhhhh. no inak my sme išli už dvakrát na dovču autobusom. inak oveľa lepšie to bolo ako keď sme išli lietadlom. Prvýkrát mali 3 a 6 a to sme šli 24 hodín do grécka a druhýkrát pred rokom do Talianska a to 25 hodín ale tak to už boli veľkí chlapi. strašne som sa prvýkrát bála cesty, takej dlhej, bo nikdy neobsedeli - ani v mhd. a totok zvládli - no možno preto, že som ich kinedrylom dopovala 😀 😀 😀 😀

afra
Autor odpoveď zmazal
maciatko115
26. jún 2014

babule,ja som prisla z prace a ako vidim,slusna konverzaaaacia 😀 😀 😀 😀
inak ja dnes ms uz len spinenie,takze to zasa ratam ako 2,5 ms!? v grafe mam zaznacene spinenie........to som taky kratky ms nemala iba v tom maji.......co sa mi to deje neviete?ze takto 2krat po sebe.........som s toho mimo........ 😖 😖 😖 😖

rybkaa
autor
26. jún 2014

@maciatko115 ja mám zase pocit, že mi neochádza len sliznica, ale celá maternica, prepána fera, takú silnú ms som nemala asi od 15-tich 😀 našťastie kŕče len prvý deň, aj to nič hrozné, no ms silná, dnes už taká stredná len, ale stále kúsky...no ako sa poznám, zajtra to už bude len silnejšie špinenie a koniec....neviem, aká dlhá by mala byť "správna" ms, či je na to tabuľka, ja som dlho brala HAK a mávala som ms 2-3 dni (z toho posledný deň len špinenie), pri poslednej antike, čo som brala, som dokonca len špinila miesto ms, vraj to je už nejaká super technológia, aby ženu užívajúcu HAK ms vôbec neobťažovala....a teraz ako ju neberem, tak len kukám, čo to zo mňa všetko ide a ako dlho ms trvá, nebola som na to zvyknutá....tak neviem - ako dlho by mala trvať normálna ms a v akej intenzite?

maciatko115
26. jún 2014

@rybkaa ja som s prepacenim s toho debil......23teho som mala take nic,cize to za ms ani nepovazujem,24 sa so mna zacalo valit a aj 25-teho a dnes trosku krvy ze nic a teraz spinenie.....a pocitam ze zajtra nic nebude......som zvedava ako mi vyde ovulka......

kitulka
26. jún 2014

@lienka3031 Dakujem, si mila! Aj ja budem drzat paluchy Vam vsetkym! Inak raz som bola na takom vecierku a bola tam aj numerologicka. Vtedy som riesila odchod z dlhorocnej prace a aj sa nam nedarilo dlho a tak som sla za nou. Podla datumov narodenia mna, MM a mojej dcerky mi povedala veci, ktore na nas perfektne sedeli. No a vtedy mi povedala, ze budeme mat surodenca. Odvtedy som zmenila postoj, verila som tomu, ze baby bude a prestala som sa stresovat tym, ci vobec a kedy. Neskusite nieco podobne? Alebo ste uz? Ak ano, podelte sa so svojimi skusenostami.

jaja9891
27. jún 2014

@afra ja som mala dobru obvodnu,ale odkedy mam endometriozu,akoby utalo,najprv mi po operacii odmietla dat PN-ku,potom papier do kupelov,ze som zdrava a mozem nastupit,potom mi odmietla pichat injekcie od imunologa,boli sviatky,on je odbornik,ale do nasho okresu chodi 1x do tyzdna,to aj staci,ale...moja obvodacka sa bala ci co...teraz som bola tiez chora,teploty,zapal prinosovych dutin,tiez mi nedala ospravedlnenie do skoly,ze nemoze...akoze milion takych veci,ze ma islo porazti,s bolestami ma posiela uz len za gyn. a pod.... veru,ja idem skumat ako sa vcera volala ta mila dr. a ak by to bola ta co si myslim,tak si teraz otvara novu ambulanciu,tak k nej prestupim... je to na nervy,ja si tiez zaplatim,ale nech sa o mna staraju... inak na ten zapal mi nedala este lieky,len rosalgin,tak sa idem zbesnit z toho palenia a rezania... och.... este do toho ms,to zas bude

jaja9891
27. jún 2014

@maciatko115 ja som raz niekde citala,ale neber to doslovne,ze kratka a slaba ms moze byt signalom nizkej sliznice...takze mozno nejaky hromon strajkuje...ms by mala byt asi okolo 4-7 dni,ak si dobre pamätam,viem ze ani dlhsie ako do 10 by nemala,ze vtedy treba ist za gyn.,no ja som dlho pouzivala tampony a mala som ms ok,tak 4 dni,5 len take uz akoby docistovanie a teraz musim pouzivat vlozky a tiez len kukam,ze kolko sliznice a krvi... a mavam tak 5-6 dni... ktovie ci aj tamponami som si to nepototo... skus zbehnut ku gyn. ak sa ti to nezda...

jaja9891
27. jún 2014

Tak zenusky,dnesna teplotka uz moja typicka predmenstruacna,tak snad ta svinucha pride zajtra a vezme so sebou aj tu cystu velku skaredu 😅 musi a basta!
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
pekny dnik,my ideme kupit konence skridlu na strechu,tak sa aj tesim,ved nemoze byt donekoncena zamracene,nie?

kubisova
27. jún 2014

@rybkaa
@jaja9891
@adamnela
@senta_sofia tak dnes trosku stupla na fertility mi ukazalo ze som mala ovu ze som 3DPO na womanzone nie...grafik teda takyto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/kubisova2 a co vy babenky

kubisova
27. jún 2014

@jaja9891 zamracene nebude stale...hlavne dobre pochodte a kupte

afra
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
27. jún 2014

@jaja9891 teplotka klesla, tak snad pride 🙂 a ty si mas volat po vysledky? skus sa opytat potom po telefone, ze ako sa volala ta pani doktorka, co ordinovala...

kubisova
27. jún 2014

@afra ale urcite stupnes aj vyssie treba trosku casu hmm