Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ahoj,tak ty fakt ideš jak stroj😀😀ale vážne,snáď už konečne zajtra ráno stupnes,šak to je už na palicu toto čakanie,ja zmeram deň pred ms a v den,lebo počas LF to je to zbytočne,ja klesne vždy v deň ms a tento mesiac nečakám zazrak.,tak uvidím,dnes som asi 6dpo a LF mávam tak 12 až 13 dni,tak ms by mala dôjsť 31.7,takže ešte týždeň a budem jasná.😥😥😥🐙🐙🐙
Tak čakám s tebou na zajtrajšok aka bude teplota,držím palce nech už si hore🙏🙏🙏💕💕💕
Ja dnes 1dc
@selinaliana aj ja 1dc
@butterfly333 super tak zaciname spolu . V pondelok si idem pre duphaston k dr myslis ze pomoze??
@selinaliana tak to neviem či pomože ja som ho tiež brala aj všeličo ine vyše 3roky a nič.
Ozaj neviete prečo je zrušena ta stranka kde sa predavali vitaminy a doplnky.
@butterfly333 myslis tu:Vitaminy,lieky a iné doplnky?? Mne ide normalne🙂
@bona69 ale ze uplne jak stroj 🤣🤣😂hovorím.som jak čínska hračka 🙂 hned este spravim ovu a uvidim 🙂 ani nehovor.to čakanie je na hlavu.neznasam to.ja to mam tiez tak uplne ako ty! Tiez mi klesne az v den menzesu.
@sonulienka13 ano to. Lebo včera tam jedna chcela či jej nedaruje niekto tehu testy a baby aj ja sme jej pisali že v dmke či v tescu ich maju za pár drobnych a odpisala mi a že ups tato podstranka neexistuje. Ta dotyčna ma 4deti chce dalšie no nemá par centov na testy?
@butterfly333 zlatko ma 6 deti
@butterfly333 ide normalne.teraz som tam bola 🙂 vydela som ten príspevok.to znamenalo,ze daný príspevok bol zrušený bohuzial.asi ho vymazali.
@kudusko nie 4??
@sonulienka13 no mne ta stránka nejde ani vyhladat čo ma blokli? Ved som nič zle nenapisala 😯
@butterfly333 to hadam nie 🙂 mne funguje v poriadku.aj komentovanie.mozno len nejake nedorozumenie.
@sonulienka13 no ja neviem aj ked dám tu stranku vyhladat nenajde mi ju. Kde sa mám na koho obratit
@selinaliana no uvidime
@butterfly333 no uvidime
Ahojte neviete ci infolic je na predpis??
@selinaliana Nie. Je volnopredajny.
@selinaliana nieje je volno predajny
@ejuska2586
@butterfly333 vdaka baby skusim ho kupit a ako sa ma davkovat mate skusenosti?
Ahojte bambulky 🙂 my sme boli teraz tri dni mimo, boli sme sa kupat v nz a ubytovany sme boli v takom malom utulnom hotelik, dobre mi to padlo 🙂
@katusikkk bodaj by si mala pravdu😇🙏dnes sa grafik tvari takto vcera som mala pocit ze sa uz uz spusti ms, bolelo podbrusko aj krize a spinila som vcelku dost fakt som myslela ze uz sa spusta ale dnes uz nic...lf mavam 13-14 dni a dnes by som mala byt 11dpo tak cakame co bude🙏po 14tich mesiacoch uz by to mohlo vyjst😀
@ejuska2586 gratulujeeem az teraz som citala ako dopadla navsteva u dr veeelmi sa tesim s tebou👏👏👏nech len vsetko ide tak ako ma🙏
@sonulienka13 ty mas fakt zaujimavy graf😂drzim palce aby si uz zajtra stuuupla a aby uz viac teplota neklesa a najdes si konecne vytuzene // na testiku velmi ti to prajem🙏😘
@selinaliana @butterfly333 mrzi ma to dievcence😢vela stastia v novom cykle😉
Zlatenka co poviete??? Ja to stale vravím,ze som asi vyrobená v Číne 😂😂😂🤣😍😘 len ma udivuje moj linajkovo rovnaký graf 🤔🤔dnes sme zase poistili pre istotu 🙂 ale ovu nevyznacilo stale ☹
@butterfly333 skusim vyzistit kto je tam moderátor.stale ti to nejde???🙂
@yuppy97 zlaticko ja drzim tebe!!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤗✊️✊️✊️🙏 Vyzera to nádejne!!! Tfuj tfuj tfuj aby sme to nezakrikli!!!! 🙂 zelam ti to s celého srdiecka😍❤️❤️
@sonulienka13 dakujem moja 🙂 o par dni budem vediet dufam a verim ze sa to podarilo ale samozrejme ratam aj s druhou moznostou😕
@sonulienka13 dnesny testik sa mi zda najsilnejsi tfuj tfuj tfuj😘

@kudusko hmmm ale lepsie než nic 😘😉 ja mam zase 11dnovu.neboooj.tiez sa drzim pri zemi 🙂 uz par rôčkov.ale hovorím si,ze ked boh da aj motyka vystreli😍😍😍😘😘😘😘
A ja dnes taktooo 🙂 jak šijací stroj 🙂horee dolu.