icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
21. júl 2017

@selinaliana
Nie som.Moje grafy sa len tak tvaria .Niekedy do posledneho dna.😖

tonjadabik2
21. júl 2017

@ejuska2586 Gratulujeeeeem no vidis.supeeer si ma potesilaa. uzivala si nieco? to je vsetko v jednom ci to su extra? co mame s manzelom uzivat? presne..napis este raz Gratulka Cmuuuuuk

tonjadabik2
21. júl 2017

nasla som skuste mozno sa podari..my skusime.:
http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov...

sonulienka13
21. júl 2017

@ejuska2586 gratulujeeeeeeeeeem s celého srdca!!!!🙏🙏❤️💕😍😍😘😘😘🤗potesila si ma!!! Strasne sa tesim s tebou! 🙂

Babulky ja dnes takto zase 🙂

selinaliana
21. júl 2017

@katusikkk aha som myslela ze hej ;)

ejuska2586
21. júl 2017

Kocky, v brusku mam malu bublinku a v krvi HCG 346.7

rula
21. júl 2017

@ejuska2586 no vyborne, gratulujem. Vela zdrava !🤰

bona69
21. júl 2017

@ejuska2586 gratulka 💕💕💕

bona69
21. júl 2017

@sonulienka13 ahoj moja,tak žeby až dnes ovulka? Snáď už konečne.myslim na teba a tie bociany💕💕💕😘😘😘

sonulienka13
21. júl 2017

@bona69 ďakujem zlaticko 🙂 noo hadam uz 🙂 🙂 ved sa dolujem vitaminmy ze dovi dopo 😂😂😂🙏😘😘😘

ejuska2586
22. júl 2017

Ahojte. Dnes som 14dpo. Dnes mala prist mrcha. Teplota taka, ako vcera 36.81 a testiky tmavnu. Vcera z krvi zistene hcg 346.7

selinaliana
22. júl 2017

@ejuska2586 krasa super

selinaliana
22. júl 2017

Dobre rano ja dnes takto

sonulienka13
22. júl 2017

Dobre ranko dievcence 🙂 ja dnes zase takto🙂
@bona69 zlaticko co myslis?? A ty ako?? Mas nejaku novinku???😍😍❤️😘😘😘😘🤗

kudusko
22. júl 2017

@sonulienka13 ze dnes ovu 😉

jasminkaj
22. júl 2017

Kočky, čo si myslíte o tom dnešnom poklese? Tehu testy stále pozitívne, dokonca dnes aj digitálny Clearblue ukázal... Mám sa obávať?? 😔

kudusko
22. júl 2017

@jasminkaj nic si nad ciarou tak je to ok aj ja som tak mala ked som bola tehu gratulujem 🙂

jasminkaj
22. júl 2017

@kudusko Ďakujem pekne.... No práve čítam, že BT sa má merať po minimálne 6 hodinovom spánku, čo pri dcére nehrozí keďže nadránom chodíme spolu cikať 🙂 Tak asi mi to skreslilo celý graf 🙄

selinaliana
22. júl 2017

@jasminkaj tak skoro ti uz ukazal tehu test ?

selinaliana
22. júl 2017

@jasminkaj gratulujem

jasminkaj
22. júl 2017

@selinaliana Podľa mňa som otehu toho 10.7. čiže test vyšiel pozitívny na 9 dpo (tak som mala aj pri prvej dcére)... ale treba kupovať GS Mamatest, ten ukáže pekne.. žiadne lovenie duchov pod lampou 😉

selinaliana
22. júl 2017

@jasminkaj aha jasne tak potom ano ;) drzim palce

jasminkaj
22. júl 2017
selinaliana
22. júl 2017

@jasminkaj super

sonulienka13
22. júl 2017

@kudusko zlatik dufam 🙂 uz skoro tri dni mam pozitívne ovu testy 🙂 si myslim 🙂 ved rano sme poistili 😘😘🙏🙏🙏🤗🤣🤣a ty sa ako mas???

bona69
22. júl 2017

@sonulienka13 ahoj mojenko,tak ja dúfam že už dnes konečne bude tá ovulka a zajtra stupnes 🙏🙏🙏💕😘😍
Ja s sa dnes zestnavala aby som nemala čas na to všetko myslieť no nie vždy sa mi to darí,dnes mám bolesti v podbrušku ale takých už bolo tak tomu nepripisujem nejakú dôležitosť.
Včera som stretla kamošku a tá že"tá čo ešte nejdeš na materskú?" Som myslela že sa rozrevem,keby to bolo také jednoduché tak už dávno som,ach jaj,tak mi bolo ťažko. Ale, objednam sa na ten august ku dok a uvidíme,snáď zistí kde je problém.
Myslim na teba nech už tá ovulka konečne prebehne 💕💕💕🙏🙏🙏😀😀😀💝💝💝😻😻😻

sonulienka13
22. júl 2017

@bona69 jaaaj zlaticko ani nehovor.poznam to.blbe reči.sak jasne.ja si lusknem prstami a tehotna budem kedy chcem.no nie?? Kvazi my sme take blbe asi,ze ani otehotnieť nevieme.no nie?? Rozdrapi ma 😤😤😡😡 ja tiez bolesti.ani ked cikam tak tlačiť spodnymi svalmi nemozem.tak mi ide vajecniky rozdrapiť.krce mam v nich normalne.pozri zlaticko moje.spodny testik je robený dnes.som s toho mimo uplne 🤣🤣🤣😂

kudusko
22. júl 2017

@sonulienka13 ano malasom tieto testy su dost citlivs ale ja si myslim.ze vrcjol aj tak bol vcera aj ja som mala 3 dni zajtra by mal byt bledsi ale dobre ze si poistila😉 ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/kudusko

sonulienka13
22. júl 2017

@kudusko noo ved aj ja som zvedava 😂😂 tak nas to super!!! Si pekne hore.🙏🙏🙏🙏🙏🙏bodaj sa budes takto držať stale!!! Strasne ti drzim palcaky!!! ✊️✊️✊️🙏❤️❤️ Vzdy sa tak úprimne tesim ked tu čítam pozitívne spravicky.ale bohuzial ja viem ako mi kazdy jeden mesiac dopadne.

kudusko
22. júl 2017

@sonulienka13 si zlata ja tebe moja velmi prajem ja sa drzim ale mac do 8 dpo ja mavam kratku lf najdlhsiu som ma 10 dni co ti poviem