Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@yuppy97 no co uz ideme dalej
@yuppy97 to uz proste musi vyjsť a basta!!!!!🤗😉no nie?? Ja to mam tiez vzdy tak 50:50.lebo viem ako to vzdy dopadne.dakujem zlatko 😍😘😘😘😘🙏🙏🙏👍👍dopujem sa toľkými vitaminmy ze ani jest uz nepotrebujem 😂😂😘
@butterfly333 Rado sa stalo 😘🤗a kdeže bol problém ak sa smiem spýtať?? Nejaký výpadok mozno.
@sonulienka13 tak to veru neviem ani ja kde bol problem no hlavne že je to ok.😘
@sonulienka13
My sme skoro rovnako zacali ms .Ja o chvilocku budem mat dalsiu a ty este ani ovulku nie 😵
@butterfly333 noo ved jasne.hlavne ze ide 🤗😘
@yuppy97 Dakujem moja ❤
@katusikkk ani nehovor.ani mi ju nechce vyznačiť.a ta hnusoba červená nech je tam kde je!!!! No nie??? Ja mam lutealku 11dni.presne.takze prvého by mala cervienka prísť.tak som zvedava.
@sonulienka13 už podľa mňa slabne top bol ten 17-18 dc
@sonulienka13 natahuje ta ovulka riadne😲uz nech konecne vyskociii ta teplota🙏
Ja som dnes klesla😔ta potvora pride😔
@yuppy97 zlatik kym neprišla stale je nádej!!!!🙏🙏🙏❤️❤️🙏🙏
@sonulienka13
Podla grafu to zas vyzera ,ze ovulka by mohla byt dnes😨
V pripade,ze ti zajtra stupne
@katusikkk ani nehovor 🙂 uz som s toho na hlavu 😂😂😂 ved poistime dnes zase pre istotu 🙂 naťahuje ma ta ovulka jak na špagáte 🙂
Noo ja dufam ze nepríde!!! Zlatik vzdy je nádej kym hnusoba nedojde!!!🙏🙏🙏🙏😍😘
@katusikkk prave ze mne sa to tiez zda skoro dnes som 12dpo takto zvyknem klesnut az na 14dpo a na druhy den pride ms tu by som mala dostat az vo stvrtok tak neviem preco uz dnes pokles😒tento cyklus je cely nejaky pošahany😠toto je uz treti divmy pokles...ovulku zvyknem mavat az neskor ako 12dc az okolo 18dc tak ma napadlo ci nemohla byt 19dc a dnes by som bola 5dpo no ja uz neviem😨
@sonulienka13 dakujem za podporu moja zlata😇
@yuppy97 zlaticko,sme v tom spolu.Vsetky.Musime sa podporovať 😍😍😘😘😘❤️💕🤗o čom by to potom bolo.no nie??
@sonulienka13 podla mna dnes je pozitivny ovu testik
@zlatovlaska79 ahooooj 🙂 dakujem.noo uz by bolo na čase 🙂 a ty sa ako nas??? Nieco nového???🙂
Ahojte hlasim ze som 5dc. Ms sa mi upravila z 3 na 5 dni taze alchemilka pomohla ze upravila. Tak snad sa nam uz podari konecne.pocula som o infolicu ze pomohol k otehotneniu mam si kupit???
@tonjadabik2 ja som si inofolic vcera kupila dnes mi dr dupaston predpisala po ovu si ho mam dat
@tonjadabik2 dufam,ze ti pomôže.u mna márna sláva veru ☹
@selinaliana ahaa ale dupaston vraj rozhadze cyklud
@sonulienka13 dufam ze hej..
@sonulienka13 my sme po navrate z dovolenky a teraz cakam na ovulku kazdym dnom by mala byt ale pre istotu snazilkujeme kazdy den...viem asi to prehaname ale co ak? 😉

@sonulienka13 dakujem moja za ochotu už mi to ide.😙😙😙