icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
25. júl 2017

@sonulienka13 ahoj mojko,práve som pozerala reflex a bola tam jedna žena čo mala tú endometriózu a mala deti,v Čechách ju vyliečili a povedali jej že ešte môže mať ďalšie deti.mrkni sa na to💕💕💕😘😘😘

ejuska2586
25. júl 2017

@tonjadabik2 tehotna som-o tom hovori hcg v krvi. Knizka sa dava az okolo 10-12 tyzdna.

tuqanqa
25. júl 2017

@sonulienka13 dnešný je najviac pozitívny.. Pozri tento môj, foteny asi po 5 min. potom už začnú blednut, takže sa riad výsledkom do cca 10-15 min

tonjadabik2
25. júl 2017

@ejuska2586 potom oki jaaj lebo som bars necitala dozady boli sme na chate ta som mimo.. 😀 taak supeer potom som rada ze je vsetko ok. Ja som 6dc a dnes ma strasne boli prsnik a toci sa mi v hlave..neviem co to..

sonulienka13
25. júl 2017

@bona69 zlaticko aj ja som pozerala 🙂 chcem si pozisťovať o tom a pojdem tam tiez!!! Nech sa deje co sa deje!!! Nemam co stratiť🙂

sonulienka13
25. júl 2017

@tuqanqa ja som ich mala tiez viacej takych silných hned 🙂 ale ked som to fotila dnes uz su vyblednute 🙂 ved ako by to bolo 🙂 🙂 samozrejme poistime aj dnes 😂😂🤣zase 🙂 aj ked viem ako to dopadne.ale v kútiku duše verim stale.

bona69
25. júl 2017

@sonulienka13 tak super,budem držať palce nech sa tam dostaneš a pomôžu ti k bábätku a od tých bolesti💕💕💕🙏🙏🙏😘😘😘
Mňa dnes už od včera dosť pobolieva podbrušku,ale iba večer cez deň nič, zajtra sa skúsim už konečne objednať k tej doky,ms čakám v pondelok,dnes 8dpo.😶😶😶

lily183
25. júl 2017

Ahojte zenusky, bola by som rada keby ste mi "poradili" 😇
Takto nejako vyzera moj graf, este je sice skoro, ale robila som test, bol biely ☹,ale mam krce v brusku aokrem toho aj vytok, ale silny, citim uplne mokro...
Myslite, ze je to predsa len predzvest ms??
Za kazdy nazor dakujeem ❤

lily183
25. júl 2017
yuppy97
25. júl 2017

@katusikkk ahoj moja 🙂 dnes takto som zvedava co rano testik som robila a nic na nom🙄 neostava ine len cakat

adela58
25. júl 2017

@lily183 ahoj, no zarial to vyzera na pekny trohfazovy graf co by mohlo znamenat tehu 🙂 skus vydrzat a testovat tak o tri dni, to by ti uz mohlo potom nieco ukazat, drzim palce 🙂

yuppy97
25. júl 2017

@lily183 krasny graf drzim palce😉

sonulienka13
25. júl 2017

@bona69 tak to dufam aj ja!!!akurat som to oznámila manželovi.tak pozistujem aj ako cenovo a zavolam si 🙂

yuppy97
25. júl 2017

@sonulienka13 presne ako si napisala smetak ti vsetky na jednej lodi mame spolocny ciel a skor ci neskor ho vsetky dosiahneme🙏🙏🙏vsetkym sa nam to podari😇ja som neskutocne vdacna za toto forum😇😍

bona69
25. júl 2017

@sonulienka13 super,tak len keby ťa chceli čo najskôr zobrať a pomôcť ti🙏🙏🙏💝💝💝myslim na teba držím palce💕💕💕

sonulienka13
25. júl 2017

@yuppy97 ved jasne ze ano! Sme si rovné.Vsetky bojovníčky!!! A nepochybne!!!! Jasne,ze ho dosiahneme.Bud dnes,zajtra,za mesiac to je jedno.Ale dosiahneme.A basta.Ved sme ženy!!! A tie sa NIKDY NEVZDÁVAJÚ!!!!!!! Utrú slzy a ide sa dalej 💕😘😍❤️💕💕💕💕😘🤗🤗🤗

sonulienka13
25. júl 2017

@bona69 mojko ani si nevies predstaviť aku nádej mi vnukli!!! Viac než cele IVF!! Naozaj.Zajtra zisťujem a ide sa!!! Ked ma minuly rok otvorili tak po operácii prisiel Mudr a ze cysty a vzrasty a prefuky sme spravili aj maternicu pozreli ale ze na endo si netrúfame.ze mrzi nas to.a bolo.tak verim a dufam ze tento doktor mi vnukne novy zivot!!!

katusikkk
25. júl 2017

@yuppy97
Vyzera zaujimavo.Myslim,ze zajtrajsok rozhodne.Ja 11DPO a test tiez biely.Tak drzim vsetky prsteky rano 🙏

yuppy97
25. júl 2017

@sonulienka13 velmi ti drzim palceky moja verim ze ti pomozu a budes ta najstastnejsia minka na svete❤vsetky budeme😍

yuppy97
25. júl 2017

@katusikkk ja uz neviem co si mysliet🙈dakujem za podporu 🙂 ak to nevide teraz, vide nabuduce🙏

yuppy97
25. júl 2017

Objednala som si k alchemilke kotvicnik to budem pit na striedacku do ovu a po ovu vitex jahnaci a mam aj bromelain na uhniezdenie aj ked dufam ze to uz nebudem potrebovat ale clovek nikdy nevie, nech som pripravena na dalsie snazilkovanie😇

katusikkk
25. júl 2017

@yuppy97
Ja tiez cakam rano.Radsej teraz 🙂Ale priznaky ziadne,tak asi fakt na buduce 😔

yuppy97
25. júl 2017

@katusikkk ano ak ja by som rafsej chcela teraz😇ale uz to nijak neovplyvnim bude ako ma byt😉

yuppy97
25. júl 2017

@katusikkk a nemusis mat ziadne priznaky a tiez testik nemusi ukazat pred ms niekedy az tyzden po meskani ukaze, kym nie je ms tak mame nadej😇

katusikkk
25. júl 2017

@yuppy97
Nadej skoci rano ked klesne teplota😠
Snad sa udrzi 😀

yuppy97
25. júl 2017

@katusikkk snad ti neklesne velmi ti to prajem😇

sonulienka13
25. júl 2017

@yuppy97 dakujem zlatik.aj ja verim a modlim sa!!! A modlim sa aj za každú jednu snazilku na svete!!!😍🙏🙏🙏😘❤️❤️❤️😍🙏🙏

bona69
26. júl 2017

Pekné ránko, aaaach a idemeeee z kopca😥😥😥

ejuska2586
26. júl 2017

Dobre ranko. Ja dnes idem na prvu infuziu + od dnes si budem pichat Cleaxane. Snad tentokrat az do uspesneho konca, ked uz budem mat lieky.

zlatovlaska79
26. júl 2017

Kazdym dnom cakam ovulku ale zatial 4 dni po sebe teplota len klesa ovulacne testy nestiham robit ale dnes by to uz mohlo byt citim brusko a lavy vajecnik