Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobre ranko 🙂 Tak ja stale nevyznacena ☹ neviem preco.namerala som 36,4 ale musela som odrátať lebo som prispala a namiesto o 6:00 som odmietala o 6:40:-( zlaticka nemam tam v grafoch nieco doondene ked mi nechce ovu vyznačiť?? Ani minuly mesiac mi ju nevyznacilo.a to som mala 20.6. pozitívny ovu test.pozrite.meriam este len tretí mesiac.a toto su vsetky grafiky.
@sonulienka13 tento mesiac je nejaky zacarovany
@zlatovlaska79 ani nehovor 🙂 len cakame ako na spasenie na panicku ovu 😂😂🙏🙏😍😍
@sonulienka13 ja som cakala do 50dc inak takto skace vacsinou anovulak.
@sonulienka13 prvy bol rozdiel v teplotach pred ovu a po ovu a druhy tam rozdiel nie je preto nevyznacilo maximalne mohlo podla testov ale inak nemas nahodou PCOS?
@sonulienka13 af pride ako anovulak
Mne tvoj junovy a majovy graf pride ako anovulak.V tom junovom si sice vyznacila ovulku,ale vtedy asi nebola,kedze 6 dni pred neboli nizsie ako 3 dni po.😠
@foxinecka888
Uz mozes testnut 😉
@katusikkk to mi vyznacilo same ovulku v tom v tom májovom 🙂 v júni som podla testov mala ovu ale nevyznacilo ju ☹ cely divný tento mesiac.
@tryromy Ahooj 🙂 nie nemam vobec PCO praveze.a v júni som mala ovulku podla testikov.aj tento mesiac podla testov.tak preto sa divím.ze ci som niekde nieco nezmenila a musim si ovu nastavovať sama 🤣😍😂😂
@ejuska2586 naaadherne kolajnice👏moooc sa tesim s tebou tentokrat to uz dobre dopadne, lieciky pomozu😇🙏drzim vsetky palce co mam😘
@yuppy97 Dakujem moja. Akurat lezim na infuzke. Snad zaberie a vsetko bude ok.
@sonulienka13 vyzera to ze este nebola😕a to som myslela ze dnes ti uz vyskociii ved podla testikov to uz malo tak byt😕teplota nechce spolupracovat😠
@ejuska2586 musi zabrat🙂
Ja pokracujem takto testik som dnes nerobila musim kupit uz nemam ale na vcerajsom nic nebolo tak myslim ze nic z toho
@yuppy97 zlatik ved totok.podla testov uz mala byt a podla grafu nie.som carovno zacarovana 😂😂spravim ovu aj dnes.a ty si pekne hore stale!!!!! Juuuj!!! Žiadna mrcha uz nemoze prísť!!!!🙏🙏🙏🙏😍😍😍
@yuppy97 Vyzera to super. A l14dpo si sale hore. Mozno pomalsie stupa hcg. Drzim palce, aby mrska uz neprisla...
@ejuska2586 dakujem moja tak rada by som sa k tebe pridala😇bude ako ma byt🙂
@sonulienka13 nemoze nechcem ju tu😠😝
@yuppy97 nechcem ta naháňať 🙂 ale sup sup do lekárne 🙂 chcem vydiet ten pozitívny a krasny vysledocek 😍😍🙏🙏🙏🙏❤️🙏🙏😍😍🙏
@sonulienka13 testy ukazuju len zvysenu hladinu Hormonu to ci prebehla potvrdzuje teplota. Tak je to diskutabilne. lebo testiky nezarucuju ze folik aj praskne.

@adela58 @yuppy97
Dakujem krasne 😘, vcera som este dufala, no dnes som isla z 37 na 36,7 aj ked je pravda, ze sa mi zle spalo, zaspala som az o druhej, o stvrtej som sa prebudila a teraz merala 😔
Je to tym nejako ovplyvnene?