Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 tak uvidíme čo z toho bude,no nečakám už tento mesiac,ale ďakujem ti💕💕💕😘😘😘v nedeľu varíme guláš tak sa odreagujem😀😀😀
@bona69 zlatik.este nic nie je stratené!!!!🙏😍😍😍💕mnamky 🙂 aj mne mozes poslať trosku 🙂
@sonulienka13 ránko💕 tak trochu som šla hore tak sa uvidí
@bona69 ja som to vravelaaa 😍😍😍🙏🙏🙏😍len tak dalej zlaticko 🙂
@zlatovlaska79 aspon niekomu 🙂 drzim palceky 🙂
@sonulienka13 ty to mas ozaj tento mesiac nejake zacarovane ale nevzdavaj sa drzim ti palce🙏
@zlatovlaska79 dakujeeem.uz som s toho zúfalá.neviem ci som nieco nedomackala lebo mi nechce vyznačiť ovulku Aaano ked dam na nejaký den pozitívny ovu testik.neviem ci som to ja pokakala nejakoalebo to proste nevyznaci ani samo/ani ručne lebo proste graf nevyznačuje znaky ovulky.
@sonulienka13
Zlato ja si stale myslim,ze ovulka este nebola aj ked ti test ukazal ze ano.To neznamena ,ze teliesko prasklo 😒
Ja som dostala ms 2 dni pred tebou a zajtra ju tu mam zas.Teplota uz klesla.
@sonulienka13 stale ta natahuje ta ovula😲ako aj mna ms teplota pekna testy nic😨stale len na nieco cakat😝
@yuppy97 moja drzim ti palce.🙏
@aduska_ba mojka Gratulkaaa by de babooo 👶
@tonjadabik2 dakujeeem snad😍stale verim🙏
@yuppy97 nestracaj nadej.uz netestuj. Len cakaj
Ahojte baby ja to svoje telo nechapem mala som ms 1,5 dna vcera navecer uz nic, dnes nic. a teplota 36.87 taku som nemala este vobecza cely predosli cyklus som mala najvyssiu 36.73 ach jooooo
@tryromy A testik si neskusala? Ci nie si nahodou tehu...
@lily183 To zial nic neznamena. LH hormon mas v tele pocas celeho cyklu, len kolise. Keby bol pozitivny mimo ovulky, tak by bola vysoka sanca, ze si tehulka...
@ejuska2586 este nie pri synovi som az 16dc mala slabeho ducha
tak este pockam co sa bude diat
@ejuska2586 ahoj, no ja mam dostat o dva dni ms, takze aj tak nic? 😔
@lily183 Nie, lebo nie je pozitivny. Moze byt, ze si tehulka, ale zatial nemas tolko hormonu v tele, aby to ukazalo. Tehotenstvo ti potvrdi az ked je uplne pozitivny...

@bona69 Ahooj zlatinko 😍😘😘tak si zase v klube závislých meraciek 🙂 🙂 noo ved to.zacinali sme spolu.a ja,ze to dotiahneme spolu az po pôrodnicu 🙂 ale verim,ze tebe to vyjde!!! Čert to vem ak nie!! Tfuj tfuj nech to nezakrikneme.To by bolo take krasne❤️❤️😍😍tak ti to zelam zlatik.ake aj ostatným babulkam tu.A ten pokles nemusí nic zle znamenať.Zajtra uz stúpne😍😍😍🙏😘😘❤️😘💕