Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ja tiez :D ja mam ale PCOS
@tryromy ja chvala bozku nie.mam toho bez tak dost uz tak som rada,ze aspon toto nemam.aj tak vsetko je na jedno kopito ked si to tak vezmeme ☹
@sonulienka13 tak to ano. inak sestra mala endometriozu ak si dobre spominam ty tiez a ma 9 mesacneho prdolu
@tryromy noo mam neoperovatelnu ☹ ale zisťujem si o tom lekárovi co bol vcera v reflexe.Pracuje v Znojme.ze 15 000 českých za odstránenie endo plus este nejake poplatky.tak uvidim.
@sonulienka13 a zmena stravy cvicenie vela zelenej zeleniny jest a tak? mam dojem ze jedna baba tu pisala podobne ze ma zlu endometriozu a ma dve deti
@tryromy tych 15000 kc je za primára pri odstránení a 8000kc pri odstránení za lekára.
@tryromy ja nemozem hocičo jest.mam Histaminku a ucelarnu kolitidu bohuzial.takze to ma obmedzuje ☹ dost.
@sonulienka13 to je tak 600 ecok cca to nie je az taka polozka
@tryromy da sa to.chcem to stihnúť este tento rok ak boh da🙏🙏
@sonulienka13 smankote zena. a homeo si neskusala?
@tryromy myslis homeopatika??🙂
@sonulienka13 skor homeopata ktory by mozno poradil
@tryromy veru neskusala som.uz som taka skupa a nedoverciva na vsetko ☹
@aduska_ba Samozrejme. Pekna druha ciarka. Tisko gratulujem.
@aduska_ba ci vydim??? Sak je tam kolajnica jak svet 🙂 gratulujeeem!!!
@aduska_ba jasne krasna 2 ciarka
Ďakujem veľmi pekne 🙂 som strašne šťastná 😍
@yuppy97 tvoj graf vyzera veru nadejne ;)
@aduska_ba tak to ti veríme 🙂 a niet sa co čudovať 😍😍🙏🙏🙏😘drzim palceky.
@sonulienka13 zo ❤ ti želám, aby som o chvíľku tebe blahoželala. Držím silno palčeky 😘. Ráno som neverila vlastním očiam ach jaj 🙂
@aduska_ba dakujeeem mojko 😍😘❤️❤️❤️💕💕🙏🙏úprimne ti to zelam! Aj ostatným babulkam-snazilkam.Neni nic krajšie ako ked sa dozvedáme,ze nas tu svojim spôsobom ubúda 🙂 toto su najkrajsie spravy 🙂 zelam ti zo srdiečka len to naj.Hlavne mysli teraz na seba a davaj si na seba pozor!!!😘😘
Až mi slzička vypadla 🙂 všetkým držím palčeky ❤
@sonulienka13 ahoj mojenko,joj ma to mrzí že tá ovulka ne a ne prísť.ja v pondelok už čakám ms a ty ešte furt pred ovu a to sme mali ms v jeden deň.dufam ale že sa ti niečo podarí poriešiť v tých Čechách.silno budem na teba myslieť aby ti pomohli💕💕💕😘😘😘
Ja dnes dosť pokles,bolesti riadne a kríže ma začali tak boliet akoby som bola celý deň prehnuta,bože ale ten ľavý vaječnik mi ide rozdrapit😥😥😥
Tak uvidím jak zajtra,a zas meram😀😀😀

@tryromy noo sak totok.ale ja verim,ze prasknú 😉🤗😍😍😍🙏