Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ejuska2586 ja viem, predvcerom ma tak bolelo v podbrusku , ze som myslela, ze uz prisla a potom to ustalovčera cez den som robila tento 10tkovy a nic a potom 25 tkovy a vyssie takto , zvlastne, znama gynekologicka mi povedala, ze , vsetko zalezi od hodnoty HCG, ak ho mam nizsske , tak ziaden domaci test mi ho neukaze
@monicka2510 Hej. Kym nevyskoci, tak test neukaze.
@ejuska2586 jj, tak budem čakať, teraz sa posnažím to nechat tak uvidim o tyzden 🙂 tebe ukazal v normalnom case?
@monicka2510 Mne ukazal uz na 8 den od ovulacie.
@ejuska2586 tak to pekne 🙂 ja poznam ženy, co im to musel doktor zistit az z krvi, pretoze HCG im rastlo pomaly
@monicka2510 Hej, stava sa. Mne nastastie nie, lebo by som asi zosalela od strachu. Uz som totizto 2x potratila, tak som rada, ze ukazuje tak, ako ukazuje.
@63315 Ahoj. Graf je ovulacny, si 10DPO (10 dni po ovulacii) a ci bude aj tehotensky sa dozvies tak, ako ti pisala vyssie adela58 najskor o take 2 dni.
Ahojte dievčatá,nič sa mi nechce,som smutná, nešťastná, nahnevaná,dnes som stretla kamošku a ona že netlač tak na pílu a ono to príde,ale ako?ako na to nemyslieť? chce sa mi kričať,revat...😵😵😵
@ejuska2586 juj tak to ma veru mrzí, tak teraz drzim palce 😉 mňa dnes zacali boliet aj prsia co doteraz nebolo a strasna unava , o pol 10 som mala pocit akoby som nespala celu noc 🙂
@bona69 je to velmii ťazke na to nemyslieť, je to nemozne, skuste vybehnut niekam na dovcu abo predlzeny vikend v obdobi ovu , budes v inom prostredi a nebudes sa na to az tak sustredit , morsky pripadne horsky vzduch pomoze 😉
@monicka2510 To je dobre znamenie. Ja by som teraz nonstop spala...
@sonulienka13 pozri urobilo mi to presne to co tebe presunulo ovulku a teraz mam vycitky ze som mala ist v pondelok za tym mojim manzelom to poistit ale na druhej strane som si ista ze ovulka bola v stredu a nie v nedelu podla priznakov rozmyslam ze ci neprestanem uplne teraz merat a budem uz len cakat ako sa to vyvynie aby som sa nestresovala
@zlatovlaska79 Ahooj 😍😘. Noo uplne to co mne.clovek sa snaží,ťahá maratón a nic s toho akoze.ja som bola uplne sklamaná s toho.nejako tym grafikom hrabká v poslednom čase.ani mne to podla príznakov nevychádza na tedy co mi vyznacilo.absolutne.ale nic iné nam nezostáva zlatko,len dúfať a verit,ze to vyšlo!!!🙏🙏🙏🙏 budem ti držať palceky.❤️😘😘😘❤️❤️❤️💕😍🙏
@zlatovlaska79
@sonulienka13 Zienky, podla mna vam to obom vyznacilo spravne. Ale obe stemali sexik 2dni pred ovulkou. Takze to je v pohode. Spermijky vydrzia az 72 hodin.
@ejuska2586 si ma nepotesila lebo teraz si budem vycitaz ze som v pondelok nesla za tym mojim muzom 🤦🏽♀️
@zlatovlaska79 Ved pondelok si uz bola po ovulke, takze by ti to nepomohlo. Nevesaj hlavu, isto si mala zasoby z piatka.
@sonulienka13 Vyzerá byť takmer pozitívny. Ale zas LH klesa a stupa počas celého cyklu. Skús sledovať niekoľko dní za sebou z ranného moču. Ak bude tmavnúť (cca každý druhý deň), tak by to mohlo byť tehotenstvo. To by som potom skúsila aj tehu test.
@ejuska2586 takze ked uz vyskoci prvy den teplota uz je neskoro? Ved vajicko moze byt od ovulky zivotaschopne 12-24 hodin takze v pondelok rano by to este malo vyznam nie?
@zlatovlaska79 Moze, ale nemusi. Nikdy nevies, ci ovulka nebola hned v nedelu rano. Preto je lepsie skor pred nou a pocas nej...
@ejuska2586 noo ved jasne 🙂 ale ja take šťastie bohuzial mat nebudem.
@sonulienka13 Uvidis. Nevesaj hlavu. Kym nie je mrska, stale je nadej.
@zlatovlaska79 ja by som podla grafu povedala ze ovu by mala byt stredu 26teho...skoda ze si nemerala skor, podla priemeru teplot by ti ju mozno poznacilo uplne inde
@lucinocka nooo nemerala som bo sme boli na dovolenke...ale nech uz je to ako kolvek poruceno Panu Bohu nech sa stane co sa ma raz to urcite pride 🤰
@zlatovlaska79 fakt by som povedala ze toho 26 teho...ten pokles na den, kedy ti padla teplota(a zaznacilo ovu) by mohol byt kludne implemetacny pokles...pozeram ze vtedy okolo stredy ste dobre poistili 🙂 tak drzim prsty aby boli // 🙂
@ejuska2586 ved to 😂😂😘zachvilku veru uverím.ale vzdy verim az do poslednej sekundy 🙏🙏🙏🙏💕

@lauritka nemam ten graf, zapisujem si to len a uz tyzden sa teplota drzi nad 37.1, 37.2, 37.3 a tak , a dnes ma prepadla od rana uplna unava , by som prespala cely den, stale mam aj ten vytok a tmavssie a vystupene bradavky