Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
No kym som všetko dočítala, tak už ani neviem, ktorá ste co pisala. Tak skusím čo si ešte pamätám, ktorej som co chcela 🙂 @kubisova no vidis super, na ff vyzerá ten graf omnoho lepsie. Vkladaj radsej vždy tento 😉 @rybkaa no som zvedava, ci bola ta ovula vcera. A kebyze dnes večer dobehnem domov a dame sexik, malo by to este význam, hm?
A inak čo sa tyka dĺžky tej mrchy, tiež by ma zaujimalo kolko by mala vlastne optimálne trvat a ako má byt silna. No u mňa je to tak, ze od prveho dna slabo krvacam až po tretí den A potom 2 dni spinenie a koniec. Zo mňa nikdy nesli nejaké kúsky alebo sliznica, ci co to píšete. Ja naozaj velmi slabo vždy krvacam. Neni to dobre, ci? Asi sa nejako slabo čistím, ze?
@rybkaa mne sa prave zda, ze v puberte som to mala akesi kludnejsie, ze teraz je ms silnejsia (HA som nebrala). ale neviem, tiez je pravda, ze vtedy som sa tak nesledovala a tiez uz to bolo davno 😀 ak niekto berie HA, tak je to cele regulovane tabletkami, k ovu vacsinou vobec nedochadza, sliznica maternice sa netvori a preto je aj krvacanie slabe a bezproblemove... ale to vlastne nie je prirodzena ms 😕
@paskolinka ako vravíš, nie je to prirodzená ms, ja som posledný rok brala HAK také, že sa brali 21 dní a ďalšie 4 dni len dáke placebo, že potom bol jeden cyklus 25 dní a pri nich som len slabo špinila 2 dni, to bola celá ms...na jednej strane mi to vyhovovalo, potom som sa ale zľakla, že či to nie je dáka chyba a som sa na to pýtala dr. (lebo pri predošlých HAK som mávala normálne mrchu, ale slabšiu, no bola, nie len špinenie) a mi povedala, že to je prirodzené, že to tieto nové preparáty už tak blokujú ovulku a olupovanie sliznice, že sa len vstrebe a nič nejde von....celé je to jedno svinstvo a ja som ho brala skoro 11 rokov! Po vysadení som síce hneď otehu, takže telo sa spamätalo pomerne rýchlo, no na druhej strane, možno aj to bolo príčinou MA, že ešte nie celkom všetko bolo ok a plodík bol s genetickou vadou - asi, podľa odhadu dr. keďže sa robila len histolka, genetika nie
babule ako zaznacim na ff grafe sex,bud som sleba alebo neviem,a co tam znamena zelene policko a ruzove pri (stast..)?hhmmm?
@maciatko115 sex sa znaci normalne ked zadavas teplotu, ms, hlien... tak tam je ze "intercourse/insemination" - tak tam vyberas ci am, pm alebo kedy to bolo 😉 a tie zelene a ruzove policka by ti mali predpovedat ms a ovu - podla predoslych cyklov to robi statistiku
@senta_sofia došiel gynex, ďakujeeeeem 🙂 taký je hnusný, až mi chutí, niečo v ňom je fajné 😀
inak, tvoje meno aj adresa sú mi nejaké povedomé, neposielala som ti ja niekedy niečo? či mám dejavú? 😀
@rybkaa jejda a to co je ten gynex? citam, ze: "Gynex ďalej obsahuje éterické oleje (napr. mätový, anízový a olej z myšochvosta) a informácie z rastlín, olejov a nerastov (napr. malachitu, fluoritu a granátu)"... to asi tie informacie tak dobre chutia 😀
@paskolinka no veru nikdy som nemavala silné kramy, tak neviem :-/
@afra nie nebola som na HP..Super, tak pozistuj kde je problém a uvidíme..
@rybkaa mne sa zdá, ze ho mám furt rovnaký..No asi to zistím až spätne z teplôt, kedze vajecniky u mňa nula bodov..
@senta_sofia hej hej,budem volat o vysledky,aj mam ist hned po ms na kontrolu sa dohodnut co dalej...tak sa popytam,ak bude sestricka ochotna,lebo ona je taka stara zakomplexovana,ze s nikym nevychadza... ale nejako to pozistujem a uvidime 🙂 som zvedava ako sa moja zatvari,ked tam pridem s tym vsetkym,co mi tato naordinovala...
@paskolinka
@rybkaa
@zuzulienocka77
inak zienky k tej ms,ja som mala tiez taku,tiez som len kukala,kde sa to vo mne vzalo 🙂 ale vraj je to dobre,ze to ide von,trva dlhsie a odlucuje sa sliznica,znamena,ze ju mame dobru 🙂 a dorastie pekne
@maciatko115 no vidis,pomaly klesnes a zacnes pekne merat odznova 🙂 a inak skus tie posledne dni uz nepouzivat tampony,prave ku koncu by sa malo prejst na vlozky...ja som si uzasne zvykla na tampony a je to ovela prijemnejsie a hygienickejsie,ale nemozem,resp. nemala by som,tak si zvykam na vlozky,ale je to hroza po tolkych rokoch na tamponoch 🙂
@adamnela skocte na to,nikdy nevies 🙂 inak ak krvacas peknu cevrenu krv aspon tie tri dni,tak je to ok,mali by tam byt aj kusocky sliznice,resp. take cervene zhluky krvi,ako zrazeninky,ale tiez som ich nikdy nemala vela,dokonca po operacii a liecbe len slabe a malicke a teraz vela velkych... ktovie ako to ma byt,je to velmi individualne...
@jaja9891
@paskolinka
oki teraz som vas tu docitala som bola off......no idem do tam hodit.......ja sa v tych vlozkach citim taka nesvoja,stale si myslim ze mi kdesi ,,vypadne'' 😀 😀 😀 😀 a dnes nepotrebujem ani jedno ani druhe,mam intimku..... 😉
@rybkaa dakujem, uz som myslela, ze budem musiet ist pouzit svoj pysk na postu a povedat im, co si myslim 😀 a veru neposielala som Ti nic ine 😉
@adamnela ak si mala vzdy taku ms a mas 2 pekne deticky,nemala by si mat problem 🙂 neboj,kazda sme ina,to vsetko su len priemery a niekedy sa az cudujem,na akych zenach tie statistiky robili 🙂 mali by vziat nas na vyskum,to by bolo ine kafe 😀 a ty nechodis teraz z prace stale domov?no odskoc si,aj ja by som si dala,keby ta pliaga dala pokoj a mozno by som aj tu svinuchu cystu praskla 🙂
@maciatko115 no mi nieco hovor,ja sa bojim,ze niekde preteciem,najhorsie v noci a to zobudenie rano 🙄 ufff...a ked kychnem a zakaslem,hned sa kontrolujem
ahjj nechce sa mi to cele citat tak poradite volakto ako to je s txm meranim teploty ? to len raz denne vzdy ten istz cas?

@jaja9891 no ved uvidim,co s tym.......vcera spinenie a dnes slabucko krvi+spinenie.......takze to pocitam ako ms este a aj to vcerajsie spinenie som dala do grafu.....a mozno mas pravdu s tymi tamponami,pretoze teraz iba tie pouzivam a pred tym som to striedala ze prve 3dni vlozka a dalsie dni tampony....... a inak dnes teplotka 36,7......tak uz to ide dole 😉 😉