icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
11. aug 2017

@zlatovlaska79 to by nebolo odveci si niekam ísť spoločne sadnúť a porozprávať sa 🙂 spraviť si pekny dnik 😘😘😘😘😍😍

adrianhka
11. aug 2017

@sonulienka13 to je skvely napad! Ja zvyknem chodievat casto do Piestan, to je celkom blizko Hlohovca 🙂

inac som volaka vykolajena, lebo 1DC bola bazalna teplota 36,60 a dnes 6DC 36,81 (merane v rovnakom case +/- 5min).. nerozumiem tomu, nemala by ta teplota klesnut a drzat sa nízkych hodnotách az do ovulacie? Je pravda, ze si meram prvýkrát.. tak som zvedava ako sa to bude vyvijat..

zlatovlaska79
11. aug 2017

@sonulienka13 to som len tak splechla ale mozno by bola sranda hehe z virtualneho vztahu spravit realny hehe

yuppy97
11. aug 2017

@katusikkk nenecham ta v tom samu vecer dalsie kolo ovula asi este nebola😂😂mozno dnes je ten spravny den😎vajecnik mi ide roztrhnut o krizoch ani nehovorim hlienu je tiez dost😀

yuppy97
11. aug 2017

@zlatovlaska79 mam rovnake pocity keby viem co by este mohlo dopomoct tak to spravim, aj nemozne, len aby bolo babatko😔ja som mojho na vysetrenie nahovorila, sme obaja uplne v poriadku len sa proste nedari vraj to chce len cas ale kolko🙄uz je to 15 mesiacov zda sa mi to uz dlho ale ked si predstavim ze su pary ktore sa snazia dlhe roky tak je to nic oproti nim...dopriala by som to kazdej jednej z nas🙏

yuppy97
11. aug 2017

@zlatovlaska79 na dobre veci sa oplati pockat❤

yuppy97
11. aug 2017

@sonulienka13 ja som z Nitry to tiez neni daleko😉

yuppy97
11. aug 2017

@adrianhka mne uz sa to tiez takto stalo drzala sa hore celu ms a tiez som nevedela co si mam mysliet ale nic to neznamenalo aj testik som urobila co ak nahodou ale asi to bol len nejaky vykyv😉

katusikkk
11. aug 2017

@yuppy97
Mna ide drbnut.Vcera som si dala poharik,lebo reku ze rano vstanem a bude po ovulke a dnes drb ho.Teplota stale nizko a sperminator odisiel.Ovulka posunuta zatial o 4 dni.😠
Akoze sexujem odusu 10 dni vkuse,4 dni teraz nutena pauza a ovulka pride presne vtedy.
Dnes si dam dalsieho panaka.Uz len tak.Zo zvyku 😔

yuppy97
11. aug 2017

@katusikkk to je zakon schvalnosti😠mne ked nepride do nedele tiez budem na tom tak isto😔 budem sama az do piatku uz to tak bolo nejeden mesiac ze zrovna ked bol na sluzobke tak prisla a to potom ten pocit beznadeje😔drzim ti palce nech uz zajtra vyskoci🙏esteze tie potvorky vedia prezit nejaky ten cas a pockaju si na vajko😉

katusikkk
11. aug 2017

@yuppy97
Ja byt spermija ,tak vo mne ani hodinu nevydrzim a zdrham kade lahsie 🙂
Asi len cakat a rano sa nechat prekvapit aby nam vyskocila 🙏

tonjadabik2
11. aug 2017

Baby ked som vstala teraz o 10tej teplota bola 37.. Ale meriavam si o 8. Cize mam zapisat co? 36 alebo odratat a dat 36,8???

yuppy97
11. aug 2017

@katusikkk ha ha pobavila si ma😂obidvom nam rano vyskoci verim tomu😉

yuppy97
11. aug 2017

@tonjadabik2 ano treba odratat😉

tonjadabik2
11. aug 2017

@yuppy97 ok tak som odratala Dakujem

tuqanqa
11. aug 2017

Už je to viac ako dva roky a stále nič. Tak teraz už to musí vyjsť 🙏🙏🙏

sonulienka13
11. aug 2017

@adrianhka sak to je 15 minút cesty do HC 🙂

sonulienka13
11. aug 2017

@zlatovlaska79 noo a preco nie 🙂 nove skúsenosti,rady,podpora medzi sebou a nove kamarátstva 🙂

sonulienka13
11. aug 2017

@yuppy97 zlaticko to je kusticek 🙂 v Nitre mam lekára v Pro Care 🙂

tuqanqa
11. aug 2017

@sonulienka13 aj som z HC 😉

sonulienka13
11. aug 2017

@tuqanqa to naozaj????😍😍😍😍supeeer 🙂

adrianhka
11. aug 2017

@sonulienka13 @yuppy97 supeeer, tak mozeme nieco vyspekulovat, budem rada! Inac ja mam priatela z Nitry, takze tam chodíme tiez velmi casto kedze tam mame rodinu a este stale aj nejake tie povinnosti.. cize my sme tak rozne rozlezeni 🙂

selinaliana
11. aug 2017

@adrianhka
@sonulienka13
@tuqanqa
@yuppy97 baby som z pd ale viem sa pridat na stretko ;)

tryromy
11. aug 2017

Ja sice ba ale idem do nr za rodinou medzi 19-23.8 😀

yuppy97
11. aug 2017

@tuqanqa kraaasny testik, bodaj by si aj na tehu teste mala taketo kolajnicky🙏drzim palce

yuppy97
11. aug 2017

No super baby moooc rada by som vas spoznala aj nazivo😍

yuppy97
11. aug 2017

Kocky mne ide lavy vajecnik roztrhnut a o krizoch ani nehovorim🙈ak toto neni ovulka tak u neviem🙂poistili sme samozrejme😇

katusikkk
11. aug 2017

@yuppy97
Mna vcera bolel lavy vajecnik.Aj ked som si len sadnut isla.Sexik sme mali,ale teplota rano bola este nizka.Bolest dnes doobeda pominula a sperminator sa na chcvilu vytratil.Tak neviem ci bolesti su naznakom pred ovulkou,alebo pocas.
🤔Rano meram a dufam,ze ovu bola.

selinaliana
11. aug 2017

@yuppy97 drzim palce

selinaliana
11. aug 2017

@katusikkk
@katusikkk tak hadam zajtra uz stupne