Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@yuppy97 moje tak to si teda este veru pockam.
@sonulienka13
Skoda ze tu nie je ikonka dislike,lebo toto sa mi naozaj nepaci.Podla mna je to na diagnozu 😂
Kua baby to tak dobre zarabate ?Ako ja radsej minam peniaze na sportove handry ale na papieriky ktore ocikam???
Podla mna je toto uz cista zavislost a tak trochu to narusa psychiku.
Tak toto som este nevidela .Toto je moc aj na mna 😲
Este mi povedz Sonicka ako dlho ti toto vydrzi.
@katusikkk predstav si ze dlho.hlavne tehotenské.minam najviac ovu.keby sa 11rokov aj ty snažíš tak by ti bolo tych par euricok hore dolu jedno.natrapila som sa uz vela.a stale sa trápim.ako kazda jedna.kopa peňazí na IVF ktore aj tak nešťastne dopadlo ☹ zase si nemysli ze minam len na testy 😂😂😂😂 nerobi mi problém oplieskat love 😂😂ale ja som taka ze mam radost aj s testikov.vydrzia mi dlho.ale kazdy mesiac si ich dokupujem.a co je natom.kazdy mame svoje.kazdy nieco.ja si nedovolím nikoho odcudzovať alebo neviem co.Moja túžba po dieťatku je tak silná ze na peniaze ohladom testov,vitamínov a podobnych veci nepozerám.kazdy sme nejaký.
@sonulienka13
Akoze ja som to neodsudzila a fakt som to nemyslela v zlom,len mam pocit ze ono je to naozaj zavislost,Ja som si napr.zacala merat BT vo Febr.
Iba kvoli tomu aby som vedela ci mam ovulku.Povedala som si ze budem merat 2-3 mesiace a skoncim.No jasne,ze meram do dnes a som z toho sama na nervy, lebo este aj vikendami co by som si mohla pospat tak vstavam kvoli tomu o 6 a potom uz nemozem zaspat.
Takze to aj za seba viem,ze je to na hlavu a psych.Hlavne ked viem,ze v case ovulky citim vajecnik a mozno uplne staci sa riadit podla toho.Ale buduci mesiac uz vazne nemeram😅
Tento mesiac som uz nepila Alchemilku a Inofolic mam poslednych 20 sackov a tiez koncim 😝
@katusikkk sme na tom rovnako 🙂 tiez som v živote nemerala ovu.totok je 4mesiac co meriam.ale chcem si to este potvrdiť vzdy aj ovu testami.pre istotu.tiez beriem vajecniky ako znamenie.lebo vzdy mi ich ide rozdrapiť a pichajú a bolia statočne.Super čas mas na meranie 😂😂😂jak ja.tiez o šiestej.lepsi čas sme si ani nemohli vybrať 😂😂😂ja som za 11rokov on nemerala,nerobila ovu testy ani nic.tak dobieham 🙂
@sonulienka13 no... Ja som si par cyklov dozadu tiez takto nasyslila... Ale uz to nikdy v takych mnozstvach neurobim... Nerobi to dobre na nervy a psychiku... Testovala som niekedy aj trikrat denne...
@tonjadabik2
Nech sa uz len pekne drzi hore 🙏
@katusikkk 👍
@sonulienka13 jemine to mas riadne zasoby
@sonulienka13
@sonulienka13 moja drzim palce kazdeho vec co si za svoje peniazky kupi. Nemusis nic vysvetlovat nikomu drzim silno palce nech uz mas //
@selinaliana
Nebolo to tak napisane ako vy ste to evidente pochopili.
Samozrejme ze je to kazdeho vec a nikto nechce aby niekomu nieco vysvetlovala.
Myslim,ze som dostatocne napisala ako to bolo myslene a ked to niekto nechape,tak sa tu mozem rozpisovat aj na 3 strany.Niektore vety boli pisane ironicky,ale hold kazdy si to inak vysvetli.😉
@katusikkk
ale ved v pohode ;) nic sa nedeje vyznelo to stasne stroho. Tu dalsiu spravu som citala az po odoslani prispevku .
@ikonica
Ja som to naozaj finacne nemyslela.Keby niekto vedel ceny mojich tenisiek a kolko ich za rok zoderiem behom,tak by sa chytal za hlavu.
Ja som to skor tak myslela akoze mi to doslo smiesne"ze za ocikanie papierika"Ale @sonulienka13 prajem nech ovu testy pouzije iba 3 a tehu testy iba jeden a na tom nech budu //.🙏
@ikonica Ach jaj. Mrzi ma to... 😢
@ejuska2586
@katusikkk to nic, aspon som sa naucila merat a sledovat teplotku ;) ideme do dalsieho kola.. Mrcha este nedosla ale uz z toho nic nebude po takom poklese...
@selinaliana noo ved jasne 🙂 ked si zoberiem ze je to par centov a nie nejakych 5-6-7€ za jeden test.tehu mi vydržia 🙂 a dooost dlho takze ja dokupujem vzdy len ovu.ja sa tesim aj s obyčajných testikov 🙂 Dakujeem moje 😍😍😍😘😘🙏🙏ja to tiez úprimne zelam každej jednej.Kazda si zaslúžime byt matkou.Je to to najkrajsie!!!!! A najlepšie!!!
@sonulienka13 ja som davala vzdy ked som mala dole teplotu
@sonulienka13
V ktory den cca mavas ovulku?
Myslim,ze od pondelka je uz co to nasetrene,takze sup na to 🙂
@sonulienka13 ahoj mojko,tak snáď nám to tento mesiac vyjde😘😘😍😍som pár dní napred pred tebou💕💕

@sonulienka13 fuuuha no to su riadne zasoby😂bodaj by ti tie tehu uz konecne // ukazali👍