icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
14. aug 2017

@zlatovlaska79
Ja som este o rok starsia,takze si drzme palce.Nech si na Vianoce gulame bruska nie len od Vian.dobrot:pregnant_woman:

katusikkk
14. aug 2017

@yuppy97
Tak uz mas po ovulke.Ja som dnes 3 DC a ty prvy 🙏

@adrianhka
Ja som za vsetky moznosti okrem adopcie.Podporujem vsetkych ktory sa pre tuto moznost rozhodnu,ale ja by som do toho nesla.

zlatovlaska79
14. aug 2017

@adrianhka hovorila mi o tom kamaratka o tej jonasovej metode chvilku som to zvazovala ale potom som si povedala ze to bude blbost a ze aj na tomto sa snazia ludia zarobit a este k tomu ta moznost vyberu pohlavia...to je ako v obchode vyberas si o co mas zaujem ale dieta budeme lubit bez ohladu na to ci bude chlapec ci dievca...a ano som rocnik 79 dlho som hladala otca mojich deti😉 a oplatilo sa takze pockam aj kym tie deticky pridu...a co sa tyka adopcie tak myslim ze by sme to dokazali ale ja by som chcela male babo a na to sa velmi dlho caka

zlatovlaska79
14. aug 2017

@katusikkk a ty uz mas nejake babo ci sa tiez snazite o prve ako my?

katusikkk
14. aug 2017

@zlatovlaska79
Este nemam ziadne.Ja som sa az v January zacala snazit.Pred tym som ani frajera nemala len tulave topanky 😲
Ja som v 38 mala prveho frajera.Od prveho dna co sme mali spolu sex sme vedeli,ze chceme spolocne dieta.Sme spolu 8 mesiacov,lubime sa stale viac a viac a este stale chceme mat diatatko.
Toto nevymyslis.To je zivot.Akoze cista Love story 😅

zlatovlaska79
14. aug 2017

@katusikkk supeer tak drzim palceky nech sa to podari mas moje velke sympatie o to viac ze sme si trosku podobne

adrianhka
14. aug 2017

@zlatovlaska79 uplne chapem tvoju situaciu.. ludia su mudri, ze preco sa zena spamata tak neskoro, ze chce babo, ale neuvedomuju si, ze na babo je treba dvoch.. a to jednoducho neovplyvnis..

zlatovlaska79
14. aug 2017

@adrianhka presne ako hovoris ale uz to beriem tak ze co ma prist to bude

yuppy97
14. aug 2017

@zlatovlaska79 dakujem 🙂 bala som sa velmi ze ovulku nestihneme kedze vcera mi drahy odisiel na sluzobku ale zda sa ze sme to pekne vystihli tak uz len dufat ze mi ju dalsie teplotky potvrdia a ze to dopadne najlepsie ako moze😇a chapem tvoje rozhodnutie, prajem vela stastia pri snaziljovani a cakame potom tu najkrajsiu spravicku👍

yuppy97
14. aug 2017

@katusikkk sme na tom skoro rovnako uz len aby mi ju potvrdili aj nasledujuce teploty a potom uz len cakat, ale pevne verim a dufam ze sa budeme vytesovat z // spolu😇a ostatne babulky sa budu pekne po jednej pridavat k nam ksazdej jednej to velmi prajem😍

yuppy97
14. aug 2017

@adrianhka nad adopciou sme zatial nerozmyslali pevne verim ze budeme mat vlastne deticky😍ja som mala prednedavnom 33rokov tak este mam dost casu snad nam bude dopriate👶

yuppy97
14. aug 2017

Ja som si svoju zivotnu lasku nasla tiez len prednedavnom - 3roky sme spolu predtym som mala dlhorocny vztah ale nemala som taky ten pocit ze uz je cas na dietatko, casom sme si obidvaja uvedomili ze nas vztah vlastne k nicomu nevedie, ze sme spolu viacmenej zo zvyku bolo to tazke ale teraz uz viem ze to tak malo byt a s terajsim partnerom sme po pol roku zacali riesit spolocne byvanie ja som di vztahu priniesla vtedy rocnu vlcicu to bolo moje babo ziarlive ktore si nevedelo na partnera najskor zvyknut nechcela ho ku mne ani pustit😂a teraz uz mame dve vlciacky😂a po skoro dvoch rokoch sme obaja dospeli k tomu ze uz je cas na babatko😇ale koho by napadlo ze prejde 15mesiacov a stale nic😔ale uz to musi prist🙏

katusikkk
14. aug 2017

@yuppy97
Ty mas kolko rokov?Ja mam tusaka,ze na Vianoce budeme mat brusiska uz vetsie ako Vian.gule 🤰

My sme dospeli k tomu ,ze uz je cas na babo pri prvom tuti muti .
Lebo aj keby som zostala sama,tak by som vedela ze bolo chcene.Ved uz mam vek davno po horizonte 😝

selinaliana
14. aug 2017

@yuppy97 parada tesim s tebou

selinaliana
14. aug 2017

@katusikkk baby ja mam 42 a v 39 som otehotnela na prvy sup ;)

katusikkk
14. aug 2017

@selinaliana
Tak to ste superplodni 😀

yuppy97
14. aug 2017

@katusikkk ja mam 33 rokov do 40tky casu dost😝

yuppy97
14. aug 2017

@selinaliana dakujem 🙂

selinaliana
14. aug 2017

@katusikkk to bolo vtedy tersz uz 4 mesiac nic

yuppy97
14. aug 2017

@selinaliana ja som si to tiez tak predstavovala - ze si povieme chceme babo a bude hned babo😅ale teraz viem ze aj ked sa podari nemame hned vyhrate moze sa vselico prihodit ale na take ani pomyslet radsej dopredu...

tuqanqa
14. aug 2017

@lauritka Ahoj chcem sa spytat...progesteron ked vyskoci znamena ze je po ovu tudiz ze folikul praskol?
Vzdy po ovu mam velmi citlive prsia to je vplivom progesteronu alebo je v tom nejaky iny hormon?
Tento mesiac nerozumiem svojmu telu. Hlen bol, krasny pozitiv. ovu test, prsia uz mam bolave ale teplote sa nechce povyskocit.
Dakujem za nazor.

ikonica
14. aug 2017

@yuppy97 tiez som si muslela, ze sa nam hned zadari a ani vo sme by mi nenapadlo ze o babo prideme... Vetko je to tak krehke....

yuppy97
14. aug 2017

@ikonica to ma velmi mrzi ze si prisla o babatko😢bohuzial je to dnes velmi caste veelmi ti drzim palce aby ti mrska uz neprisla a tentokrat uz pekne do stastneho konca🙏

yuppy97
14. aug 2017

Baby ako je to s tym vitexom jahnacim a bromelainom?mam si nasadit uz dnes ci pockat este dva dni ked mi ovulku potvrdia aj dalsie teplotky neviete?

ikonica
14. aug 2017

@yuppy97 diky... snad na nas nejake babo este caka a raz si nas vyberie..

lauritka
14. aug 2017

@tuqanqa ahoj.ano ked vyskoci teplota je to sposobene zvysenim progesteronu.ten produkuje zlte teliesko.ktore sa vytvori z prask uteho folikulu.progwsteron vplyva aj na citlivosť prs.

yuppy97
15. aug 2017

Pekne ranko vsetkym 🙂

ikonica
15. aug 2017

@yuppy97 no ty si pekne vystrelila hore 🙂

yuppy97
15. aug 2017

@ikonica velmi sa tesim uz len cakat na vysledok😇

sonulienka13
15. aug 2017

Dobre ranko 🙂 tak zásoby nachystané.skreckujem ich ako myska 😂😂😂