Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tryromy ani nehovor.bodaj by.ja neviem ci dnes vecer nenavstivim pohotovosť.od vcera,od toho úrazu hlavy mi je blbo ☹ v noci strašná zimnica,kĺby a kosti ma bolia,krize mam v .....,priseknuta som.dnes sa mi hlava točí a ruky sa mi trasu.blbo mi je.dufam ze budem Oki☹
@katusikkk PCOS je syndrom polycystickych vajecnikov co v podstate znamena ze vajicka aj su ale rast a praskat sa im nechce davam si nosifol duo dvakrat denne kedze tak ma dopovali ale inofolicom pred adamkom a to tak minimalne pol roka.
@sonulienka13 zbehni kludne mozes mat slaby otras mozgu.
@adrianhka ja si myslim,ze este vyskočíš🙂 drzim palceky 🙏🙏🙏noo ja aj testujem.ake zatial som len takto.
@tryromy az ked muz vecer pride ☹ inac sa mi neda.bodaj by som bola fit lebo na trnavskú pohotovosť faakt nemam chut☹ hadam sa mi nic nestane.
@katusikkk dakujeeem mooc,noo bodaj by.silno verim ako kazdy mesiac🙏🙏🙏🙏 napodobne.tiez drzim palceky 😘😘😍😍😍🙏🙏aj ostatným babulkam!!!
Ahojte momentalne sme mimo taze nemeriam..cakame ci v utorok pride alebo nepride ms..este 4 dni..
@sonulienka13
Moze to byt slaby otras mozgu .Mam s tym bohate skusenosti 😅Pravidelne 5 x do roka.Z toho som sibnuta 😅.Prvy priznak ja napinanie na zvracie -zvracanie,triaska,vnutorna teplota.
Hlavne lez v tieni momentalne co v najchladnjsej miestnosti.Snaz sa nesklanat dole cize ziadne trhanie buriny v zahrade a ziadny beh a tak ,nech nemas otrasy.Vetsinou to po 1-2 dnoch prestane.
Ale ked ti velmi radsej skoc k lekarovi ,nech z toho nie je nic vazne.
Ja osobne s tym nemozem ist k lekarovi,lebo chodila by som tam tolko,ze by ma zbavili svojpravnosti 😅
@katusikkk noo statočne mas to rameno teda.sikulka 🙂 sme my ale šikovne.ze?? Mam vsetko vo si opísala.hlava treští,kĺby a svaly bolia.a atd.ja som v posteli.budem tu dnes cely den.lebo naozaj ma neskutocne boli hlava.max pojdem potom navarit a naspäť do postele.
@katusikkk @bona69 @sonulienka13 to sme sa tu teda stretli😂klub nesikovnych snaziliek😂ja som cela dobita kolena sama jazva jedna dokonca od sekery co som bola hrdinka ze ja drevo posekat viem😅pred dvoma mesiacmi som mala vytknuty clenok-isla som dolu schodmi😒
@sonulienka13 krasne si stupla ak sa udrzi hore bola vcera ovulka😇drzim palce🙏
Ja takto dnes
@sonulienka13 och a teraz citam ze ti nie je dobre☹oddychuj a ked pride drahy, zbehnite radsej k dr ale snad to prejde moja😔
@tonjadabik2 snad ti nepriiide drzim palce😇🙏uzivaj leto a utorok nam sem pridas testik s dvomi // verim tomu a velmi ti to zelam😘
@yuppy97 jeej Dakujem krasneee. No dnes ma uz boli cely chrbat ta uvidime ale asi pride. Vobec netusim ked nemeriam ach.. Musime cakat
@sonulienka13 chod radsej k lekarovi nepodcenuj to, najmä teraz ked mas priaznive obdobie na pocatie 🙂
@adrianhka ved uvidim ako mi bude vecer.pojdem si pospať neskor a uvidim.
@yuppy97 zlatenko Ahooj 🙂 noo ved pojdem si pospať a uvidim ako mi bude.noo ty nas ze ake skoky😍😍😘😘😘😍uz len nech sa bude krasne držať hore!!! Musiiii!!!🙏🙏🙏😍
@yuppy97 moja ty ides ako raketa krasa
@sonulienka13
@sonulienka13 mojs nech ti je uz len dobre
@katusikkk jejda to rameno ma normalne boli za teba auuu
@sonulienka13 dakujem moja zatial veriiiim🙏az do prvej kvapky😝
@selinaliana vdaka 🙂 nooo len nech nepadnem na papulku ako po ine mesiace😀
@selinaliana a ja verim ze zajtra nepride moooc ti to prajem🙏testik si neskusala? 🙂 ten vzostup dnesny vyzera velice nadejne😇

@katusikkk na lredstavu