Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@selinaliana Dakujeem moje🙂 noo pospala som si sle ze by to bolo lepsie sa neda povedať.uvidim co bude vecer.
@yuppy97 presne!!! Musis verit!!! Ja tiez verim az do prvej kvapky 🙂
no dievcata ja sa ucim sa spoznat a stale dufam ze motyka vystreli napriek mojej diagnoze a predsa sa vajko ason jedno umudri. Skusala som krcok a mam ho nizsie ako obycajne tak preistotu tutu mutu aj keby to nebolo ono aspon si sprijemnim piatkovy vecer :D
Tak babulky drzte palce 🙏🙏🙏😭😭😭smer Trnava -Traumatologia.zachvilku idem.Volala som aj s lekárkou ze hned mam ísť do nemocnice☹ myslite na mna prosiiim.Lubim vas tu vsetky.je mi horsie a horsie.trasem sa,padám,je mi strasne ☹
@sonulienka13 drz sa zena
@sonulienka13 a čo sa sa stalo? Držím palčeky
@sonulienka13 drzkaj sa srdiecko, mysliiiim na teba🙏
@selinaliana zajtra sa moze nieco ukazat😉
@sonulienka13ojko myslím na teba nech všetko dobre dopadne a si ok,joooj sa až bojím žeby bolo všetko v poriadku s tebou 💕😘😍 😍💕💕💕💕💕💕💕💕💕
@sonulienka13 drz sa moja
@yuppy97 no som zvedava rano na teplotu
@selinaliana držím palce nech je to tam💕💕💕
@bona69 vdaka dam info ale vcera velky pokĺes:(
@selinaliana ale dnes si predsa znova stúpla,tak ešte to nie je stratené 💝💝💝
@bona69 len mi to pride tske schodiky dole;)
@selinaliana https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/vitazne-tehotenske-grafy-ii/ pozri tam, môže to byť aj tak ako to máš ty😀😀😀😘😘😘
@bona69 mojs dakujem uvidime rano dsm info ;)
@tryromy
@butterfly333
@yuppy97
@bona69
@selinaliana zlatiiicka moje uz som domka.daaakujeem,ze ste na mna tak mysleli.Ste uzastne!!!🙏🙏🙏🙏💕❤️❤️💕Mam otras mozgu mierny.Aj neurologicke a traumatologicke vyšetrenia mi robili.Mam kludovy režim.ale som rada ze to neni nic horsie.Vazim si vas!!! Každú jednu!!!!😍😘😘😘🙏❤️💕
@sonulienka13 moja zlataaa ach :( chudatkoo, drzkaj sa prajem skore uzdravenie, hlavne oddychuj a nic nerobkaj.. drz sa zlatiik 😘
@sonulienka13 joj chvalabohu ze si fit
@sonulienka13 to mi odlahlo moja tak oddychuj nech si cim skor fit😘
Baby ja dnes bolia bradavky a chrbaaaat strasneeee. Uz iba 3 dni. Krcok zavrety zatial. No cakame dalej..
@sonulienka13 to som rada odsychuj 🙂
@sonulienka13 no to som velmi rada že si v poriadku davaj na seba pozor. 😙😘😘😘
Dnes mam dostat a stupla som
@selinaliana testuj 💋👍👌
@lauritka este nie vcera este nic nebolo tak v pondelok najskor ak nedorazi.
@adrianhka
@selinaliana
@yuppy97
@tryromy
@butterfly333 Dakujeem zlaticka 🙏😘😘😍😍💕💕❤️❤️Ste uzastne!!! Aj ked vas nepoznám osobne,citim vo vas veľkú podporu a oporu.Maam vas moc rada!!!!

@yuppy97 musime verit ;)
skusala dnes biely 🙂no co uz . No uvidime zajtra ;) dik moja