icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

selinaliana
19. aug 2017

@sonulienka13 moja zlata uz je citit zivot z tvojich sprav hura polepsilo sa ti.

sonulienka13
19. aug 2017

@selinaliana ako sa to vezme.je lepsie.len mi este hlava treští a boli ma nos a okolie.a taka ospalá som este 🙂 ale neni to take ako vcera.je to lepsie 🙂 a ty zlatiiik pekne si stúpla!!!! Musi to vyjsť a držať sa 9mesiacikov!!!🙏🙏🙏😂😍😘😘😘😘

selinaliana
19. aug 2017

@sonulienka13 tak este oddychuj. Vdaka moja uvidime co povie ranna teplota ;)

selinaliana
19. aug 2017

@sonulienka13 no ak by to vyslo tak hned prvy cyklus s tou digi personou na ovu .

sonulienka13
19. aug 2017

Ja takto zatial zlaticka 🙂

ikonica
19. aug 2017

cez ms asi netreba merat vsak?

selinaliana
19. aug 2017

@ikonica nie nie cez ms nie

ikonica
19. aug 2017

@selinaliana ok... tak zacnem znovu odpondelka 🙂 dufam, ze moj druhy graf buce lepsi.. dufam, ze zas neco nepo*eriem a neprepasneme tie najlepsie dni :D kexsom pozerala na nete vitazne grafy, tak mali sex prave v tie dni kedy bol pozitivny ovutest... a co som pozrela moje zaznamy, tak ako zazrakom prave v tie dni sa nam nikdxy nepodarilo... resp v ten den, ked bol test najsilnejsi... tento cyklus si to nenecham ujst...

selinaliana
19. aug 2017

@ikonica no oplodnenie je taky maly zazrak u niekoho tak u ineho tak ;)

bevab
19. aug 2017

@ikonica o tom to myslim nebude lebo niekto sa pokusa uz dlhsiu dobu a keksik ma v tu spravnu dobu a aj tak nic....

ikonica
19. aug 2017

@bevab no len my stale miname ten den... a podarilo sa ked dobre pamatam vtedy ked som nedufala ze vobec bude keksik... mm mal byt uz v praci.. ja som si urobila ovutest tam dve ciary silne a hovorim si ze do ri*i dalsia sanca,zmarena... a on ma v ten den prekvapil, prisiel domov, ze idu az na dalsi den... len sa nam odvtedy nejak nepodarilo mat takto tutumutu... furt pred, po ale nie v ten den.. ja viem.. asi bude problem inde, ale tento cyklus sa tam proste musime trafit...v decembri sme mali len 2x tutu mutu.. jedenkrat dva-tri dni pret pozitivnym testom a druhy v ten den.... a potom este den predtym ako som si nasla pozitivny tehutest.... pojdem este za gyndosom, nech mi da este listok na reproimuno alebo co... toto je siedma ms po kyrete... prve tehu sa podarilo po 10 mes... uz musime tu smolu prelomit....

ikonica
19. aug 2017

*pred pozitivnym

ikonica
19. aug 2017

@selinaliana sak to je mi jasne... nikdy som si nemyslela, ze to bude takato veda 🙂

selinaliana
19. aug 2017

@ikonica veru veru ani ja

ikonica
19. aug 2017

jedine co ma drzi nad vodou je to, ze vieme, ze sa to moze podarit, ked uz raz sme pocali aj ked so zlym koncom... ale nevieme kedy... kedy si nas zas babulko vyberie.. ja som tu len napisala moju smiesnu 'strategiu' pre dalsi cyklus... ale viete ako najlepsie pobavite boha? poviete mu nieco o svojich planoch... ;) ci tak nejak sa to hovori....

tonjadabik2
19. aug 2017

@ikonica ja vzdy poviem pred ms.. Pane nech sa stane vola tvoja.

bevab
19. aug 2017

@ikonica drzim palce. Je nas tu veela neuspesne skusajucich.

ikonica
19. aug 2017

@bevab napodobne ;)

bona69
19. aug 2017

@selinaliana no vidíš,som vravela že ešte nie je nič stratené 💝💝💝

selinaliana
19. aug 2017

@bona69 brucho bolí vytok biely dost. Uvidime rano teplotu.

bona69
19. aug 2017

@selinaliana myslim na teba nech už to vyjde 😘😘😘
Ja tiež biely výtok,ale to som mala aj minule a nič,prsia ma bolia a ľavá bradavka,tak uvidím na týždeň,a vo štvrtok u dokyho ako dopadnem

selinaliana
19. aug 2017

@bona69 mna prsia boleli ak slak hned po ovu. Teraz uz bolest istupuje skoro vobec tak uvidime

selinaliana
19. aug 2017

@bona69 vdaka drzim vsetkym aj ja ;)

tonjadabik2
19. aug 2017

@selinaliana aj ja dnes biely vytok 11dpo. Uvidime co bude..

selinaliana
19. aug 2017

@tonjadabik2 ja som dnes 12 dnes som mala dostat 11 dnovu lfazu mam na 12 vzdy dostanem. Dnes teplota stupla som zvedava co bude rano

sonulienka13
19. aug 2017

Zlaticka posielam každej jednej z vas😍🙏🙏🙏💕😘❤️

selinaliana
19. aug 2017

@bona69 a ci ides k dr vo stvrtok ?

tonjadabik2
19. aug 2017

@selinaliana drzim palce

selinaliana
19. aug 2017

@tonjadabik2 vdaka aj ja tebe. Uvidime ci rano teplota nepadne pod bod mrazu

sonulienka13
19. aug 2017

Mohla som mat tak pred 4 dňami sen o vtákoch?? Dva boli krasne a hniezdo mali veľké u suseda na streche a dalsie dva boli bociany ktore sa mi ale ,ze origos dobijali dovnútra.Cez vchodové dvere.To su mi ale sny 🙂 🤰🏼🤰🏼🤰🏼👌👌ze by??