Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 mna nie..som rada tak to malo byt..
@selinaliana supeer a kedy si budes robit testiik?? fiiha o tej elektronickej veci som pocula.. je to dobre? si si to kupila cez net? neni to moc drahe?
@sonulienka13 urob aj dnes ovu test a postudujeme ci silnie slabne 🙂 ..mne fertility friend ukazal plodne dni az na buduci tyzden takze sa este ukludnujem ze snad to pride.. ale som rada ze som zacala merat BT aspon viem nacom som..
@adrianhka to je samozrejme 🙂 😂😂poobede spravim.aj ja som veru zvedava.nebooj.pride rad aj na nas🙏🙏🙏🙏💕🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼Musi!!! Ja som za cele roky nemerala ani ovu nerobila.totok meriam a testujem piaty mesiac este len.
@tonjadabik2 podstatne je,to co chces ty!!! Ked to tak citis,tak to tak ma byt😘😘😘💕
@adrianhka ano je to drahsie samotny pristroj do 100 eur plus tycinky na kazdy mesiac cca 10 eur kupila som ich 10 na 10 mesiacov dala som si to doniest z anglicka ale da sa to aj cez amazon odtial dokupim tycinky ak by sa minuli ak by bolo treba. Je to super lebo v priebehu dna robis ovu tes len rano a pristroj ti presne ukazuje kedy mas robit test robis 8 testov za cely cyklus raz denne ked ti persona ukaze. Pozri moj graf a tam vidis kedy som robila. Nemusis skusat aj 3-4 x denne aby si sa trAfila urobis z prveho ranneho mocu A ukaze ti presne ci bude alebo nebude ovu podla mna super vec
@adrianhka na sk sa to kupit neda co je skoda .
@sonulienka13 tak momentalne je to lepsie. Ja si myslim ze sa malo nieco stat co sa stalo a preto sa nam nedarilo.. Som tada ze nesom..
@tonjadabik2 celkom tomu nerozumiem a uz nechces byt tehotna?
Babulky mňa strašne začalo bolieť podbrusko ako na ms,myslíte že je to pms,mám dostať o 6dni,a k tomu ešte tá bolesť pŕs😵😵😵
@tonjadabik2 asi sa u vás niečo stalo prečo je lepšie že sa nezadarilo😔💕💕
@selinaliana ta tak som sa rozhodla
@bona69 hej stalo ale nemozem to napisat..tak momentalne nechcem babo
@sonulienka13 to musel byt krasny sen bodaj by to bolo znamenie❤❤❤
Mne sa zase tuto noc snivalo ze som dostala ms a fakt ze veeela krvi zo mna islo a aha co som nasla v snari ""Jestliže se vám ve snu zdá o tom, že jste dostali menstruaci, může to znamenat, že jste těhotná. Menstruační krev je spojena s myšlenkami o početí dítěte.""
@tonjadabik2 chápem 😘😘😘 prajem nech sa všetko dobre porieši💕💕💕
@tonjadabik2 srdiecko mrzi ma to velmi, urcite je to nieco vazne ked si sa takto rozhodla, drzim velmi palce aby sa situacia dala do poriadku, posielam veela pozitivnej energie cmuk😇😘
@selinaliana stale si krasne hore drziiim moooc palceky😇
@tonjadabik2 ok jasne ved je to tvoje rozhodnutie
@yuppy97 dakujem moja som zvedava na zajtra na teplotu zatial som nedostala
@sonulienka13 ahoj moja tak aky bol testik dnes? Skoda ze teplota klesla a ovula sa nepotvrdila ale snad uz to pride, aj tie bolesti tomu mozu zodpovedat😉
@selinaliana ja som tiez na teba velmi zvedava robis aj testik? 🙂
@yuppy97 no presne,tie boky pŕs bolia jak šľak,a ja stále tá pravá bradavka boli,ani sai nedá ležať na nej a prava svrbí,som sa práve osprchovala a teraz ma v nej tak bolavo picha,ja som 7dpo,tiež už myslím že je toho veľa tak či to predsa nie je pms,ale neviem prečo,predtým ked sme sa nesnažili som také problémy nemala,alebo som sa možno toľko nesledovala,ja už neviem 😀😀😀
@bona69 Dakujem krasne.. 😢
@yuppy97 Dakujem ti lasko. No neviem ci sa to da do poriadku niekedy.. Uvidime ale Dakujem
@selinaliana je.. Aoe bude to teraz takto lepsie..momentalne
@yuppy97 graf vyzera velmi dobre drzim palce. Musim kuoit test a urobim. Teplotz nepusti ak nepasne pod bod mrazu bude dobre uvidime ;)
@tonjadabik2 moja nech je ako si prajes. Hlavne nech je uz dobre

@bona69 no.. zhruba rovnaky scenar.. neoplati sa tie testy kupovat... mne doknca falosne duchoval aj dr. max... a keby som to videla sama, tak si pomyslim ze uz tie ciary vidim vsade ale videl ju aj mm.. takze mi az tak nesibe....