icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

yuppy97
21. aug 2017

@sonulienka13 ja mam tiez velku radost z pozitivnych testikov a pribudajucich tehuliek velmi to prajem kazdej zienke😇aj my a dockame🙂mne sa zvykne objavit tiez taky vodnaty pred ovu ale nebyva ho vela potom pride taky ako vajecny bielok a toho uz dost je a mavam ho dva tri dni potom teplota vyskoci a je po ovu🙂dnes mam dost vela kremoveho bieleho...

yuppy97
21. aug 2017

@selinaliana drzim silno palceky😇

selinaliana
21. aug 2017

@yuppy97 vdaka moja dam info ;)

sonulienka13
21. aug 2017

@bona69 Ahooj 🙂 noo zlatik,drziim palceky🙏🙏🙏💕💕💕 vyzera to super!!! Uz to musi vyjsť a basta🙂

sonulienka13
21. aug 2017

@selinaliana noo veru,zacinam ti v tisku gratulovaaaat 🙏🙏🙏😍😍😘😘😍🙏🙏🤰🏼🤰🏼Nebudes robiť testik??? Vyzera to super!!!

sonulienka13
21. aug 2017

@yuppy97 zlaticko ale drzis sa nammpekne hore!!! Uz Lennon dotiahnuť do krásneho 9 mesiaca😘😘😘😘😘🤰🏼🤰🏼 Uz to musi vyjst(my ta tu nechcemeeee)-v dobrom myslené😘😘😘-treba presedlať na prvorodicky 🙂 ja sa pasujem s ovulkou 😂😂😂

sonulienka13
21. aug 2017

Tak ja takto dnes.

yuppy97
21. aug 2017

@sonulienka13 drzim sa zatial, zubami nechtami😂a mne je tu s vami dobre lebo ste tu vsetky take zlate, mile žienky😍ale k tehulkam by som samozrejme radaaa🙏

yuppy97
21. aug 2017

@sonulienka13 vcerajsi testik mas krasny tak myslim ze zajtra ti uz vyskociii konecne😘

sonulienka13
21. aug 2017

@yuppy97 noo sak co by nie 😂😂ja som sa sem tiez preto vtierkla,lebo ste uzastne babulky!!!🙏😍😍😍😍😍😘😘❤️ A nechce sa mi odtiaľto🙂 ale dufam,ze nas sem budes chodit pozerať 🤗😉😘😘🤰🏼Ked uz zachvilku k tomu pride 🙏🙏🙏

yuppy97
21. aug 2017

Ja som inak stale sama drahy pride az piatok v noci, spolocnost mi robia len moje dve vlcice a dve maciatka ktore som pred tromi dnami nasla na zahrade neviem odkial prisli ale boli take vyplasene a hladne nemala som to srdce nechat ich tam😔tak už mame troch kocurov😂

yuppy97
21. aug 2017

@sonulienka13 urcite sem neprestanem chodit ste super❤ale to uz predbiehame najskor sa musimi podarit🙏

yuppy97
21. aug 2017

Moje nove babatenka😍strasne sa z nich tesim 🙂

sonulienka13
21. aug 2017

@yuppy97 jezisenkuuuu,tie su rozkošné 😍😍😍😍noo aspon ti neni smutno 🙂

yuppy97
21. aug 2017

@sonulienka13 ano suuuu😍ked som to volala drahemu ze mame dalsie dva prirastky tak zostal trocha zaskoceny a musela som mu slubit ze viac maciek uz nebude😂kedze mame este dospeleho rysaveho kocura k tomu dve fenky vlciakov a ze uz staciii😂😂😂

sonulienka13
21. aug 2017

@yuppy97 to si ho viem predstaviť 😂😂😂😂jak moj muzik 🙂 my mame vnútri aj zajka a troch afrických slimákov,vonku fenku ovčiaka,potom orieška,v jazierku rybky,sliepky a tak 😂😂

yuppy97
21. aug 2017

😂😂😂my sliepky nemame este to nam chyba😂ale chcela som :-P

sonulienka13
21. aug 2017

@yuppy97 na vajcia super 😂😂😂

adrianhka
21. aug 2017

Kocky, mam chut sa nato cele vykaslat.. ☹ dnes rano zasa teplota klesla.. vytok taky nic moc.. zjavne je asi nejaky problem :( ale aspon som na neho prisla vdaka meraniu BT. Co ma vsak najviac trapi je moja choroba, ze som bez liekov a ledva chodim. Vsetko napuchnute bolave :( ..nedokazem dalej takto fungovat preto sa musim vratit k liekom, aby sa mi zapalom nedeformovali vsetky klby.. teraz uz len riesim, kedy nabehnut na liecbu.. ta sa vylucuje s tehotenstvom.. takze neviem ci pockat do MS alebo to uz mozem risknut ze som teraz neotehotnela a dat si to hned.. ☹
Tu moj nestastny graf..

sonulienka13
21. aug 2017

Babyy☹ stale mam tie bolesti vaječníkov ☹ od ms.a teraz,dnes ani odkaslat si nemozem,dostala som na vajecniku ľavom ako keby kŕč.strasna bolesť ☹

sonulienka13
21. aug 2017

@adrianhka zlatik,ja si myslim ze stupnes este🙏🙏🙏

yuppy97
21. aug 2017

@adrianhka to ma mrzi ze je ti takto zle ☹ ten pokles moze byt pokles pred ovulkou a zajtra keby vyskoci tak by to znamenalo ze by prebehla dnes, vcera ste sa snazili cize je dost mozne ze by si mohla zostat tehu a ked hovoris ze liecba sa vylucuje s tehotenstvom...tak by som sa to asi bala risknut a radsej by som cakala do ms...no ale mne sa to lahko hovori ked nemam take bolesti😢tazke rozhodovanie veru😢

yuppy97
21. aug 2017

@sonulienka13 a mas to vkuse? Mna tak bolelo par dni pred ovu islo mi vajecnik roztrhat potom som citila taku pichlavu bolest a krize boleli a na druhy den rano stupla teplota vo vajecniku troska akoby postipkavala ale ulavilo sa mi...tak taku silnu ovulku som tento mesiac mala😝

sonulienka13
21. aug 2017

@yuppy97 zlatik.ja mam tieto bolesti od mrchy ☹ staci ti?? To mam prvy krát.vzdy som mala bolesti len pri ovu.ale teraz sa to ťahá stale.strasne bolesti.vajecniky bolia jak šľak,strasne pichania a krce.nemozem stale ani tlačiť na wc,ani zakaslat,ani sa dotknúť oblasti vaječníkov.

sonulienka13
21. aug 2017

A dnes som skúsila ovu testik pred hodku.ale mala som moc zriedeni moc.spodny je dnešní 🙂

selinaliana
21. aug 2017

Baby robila sm test taky slabunky duch tam je ze ho vidim len ja. Tak uvvidime.

sonulienka13
21. aug 2017

@selinaliana siiilno drzim palcaky🙏🙏🙏🙏👍✊️✊️✊️✊️

selinaliana
21. aug 2017

@sonulienka13 vdaka moja uvidime co teplota rano .

alison11
21. aug 2017

Ahojte žienky mala už niektorá to čo teraz ja? Na 13dc som začala špiniť tmavú krv až do čierna včera hnedasto červenú a dnes nič pozitívny ovu test.

sonulienka13
21. aug 2017

@selinaliana noo ja verim ze pojde len a len horeeee🙏🙏🙏🙏🙏🤰🏼🤰🏼🤰🏼