Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 Ahooj 🙂 noo zlatik,drziim palceky🙏🙏🙏💕💕💕 vyzera to super!!! Uz to musi vyjsť a basta🙂
@selinaliana noo veru,zacinam ti v tisku gratulovaaaat 🙏🙏🙏😍😍😘😘😍🙏🙏🤰🏼🤰🏼Nebudes robiť testik??? Vyzera to super!!!
@yuppy97 zlaticko ale drzis sa nammpekne hore!!! Uz Lennon dotiahnuť do krásneho 9 mesiaca😘😘😘😘😘🤰🏼🤰🏼 Uz to musi vyjst(my ta tu nechcemeeee)-v dobrom myslené😘😘😘-treba presedlať na prvorodicky 🙂 ja sa pasujem s ovulkou 😂😂😂
@sonulienka13 drzim sa zatial, zubami nechtami😂a mne je tu s vami dobre lebo ste tu vsetky take zlate, mile žienky😍ale k tehulkam by som samozrejme radaaa🙏
@sonulienka13 vcerajsi testik mas krasny tak myslim ze zajtra ti uz vyskociii konecne😘
@yuppy97 noo sak co by nie 😂😂ja som sa sem tiez preto vtierkla,lebo ste uzastne babulky!!!🙏😍😍😍😍😍😘😘❤️ A nechce sa mi odtiaľto🙂 ale dufam,ze nas sem budes chodit pozerať 🤗😉😘😘🤰🏼Ked uz zachvilku k tomu pride 🙏🙏🙏
Ja som inak stale sama drahy pride az piatok v noci, spolocnost mi robia len moje dve vlcice a dve maciatka ktore som pred tromi dnami nasla na zahrade neviem odkial prisli ale boli take vyplasene a hladne nemala som to srdce nechat ich tam😔tak už mame troch kocurov😂
@sonulienka13 urcite sem neprestanem chodit ste super❤ale to uz predbiehame najskor sa musimi podarit🙏
@sonulienka13 ano suuuu😍ked som to volala drahemu ze mame dalsie dva prirastky tak zostal trocha zaskoceny a musela som mu slubit ze viac maciek uz nebude😂kedze mame este dospeleho rysaveho kocura k tomu dve fenky vlciakov a ze uz staciii😂😂😂
@yuppy97 to si ho viem predstaviť 😂😂😂😂jak moj muzik 🙂 my mame vnútri aj zajka a troch afrických slimákov,vonku fenku ovčiaka,potom orieška,v jazierku rybky,sliepky a tak 😂😂
Kocky, mam chut sa nato cele vykaslat.. ☹ dnes rano zasa teplota klesla.. vytok taky nic moc.. zjavne je asi nejaky problem :( ale aspon som na neho prisla vdaka meraniu BT. Co ma vsak najviac trapi je moja choroba, ze som bez liekov a ledva chodim. Vsetko napuchnute bolave :( ..nedokazem dalej takto fungovat preto sa musim vratit k liekom, aby sa mi zapalom nedeformovali vsetky klby.. teraz uz len riesim, kedy nabehnut na liecbu.. ta sa vylucuje s tehotenstvom.. takze neviem ci pockat do MS alebo to uz mozem risknut ze som teraz neotehotnela a dat si to hned.. ☹
Tu moj nestastny graf..
Babyy☹ stale mam tie bolesti vaječníkov ☹ od ms.a teraz,dnes ani odkaslat si nemozem,dostala som na vajecniku ľavom ako keby kŕč.strasna bolesť ☹
@adrianhka to ma mrzi ze je ti takto zle ☹ ten pokles moze byt pokles pred ovulkou a zajtra keby vyskoci tak by to znamenalo ze by prebehla dnes, vcera ste sa snazili cize je dost mozne ze by si mohla zostat tehu a ked hovoris ze liecba sa vylucuje s tehotenstvom...tak by som sa to asi bala risknut a radsej by som cakala do ms...no ale mne sa to lahko hovori ked nemam take bolesti😢tazke rozhodovanie veru😢
@sonulienka13 a mas to vkuse? Mna tak bolelo par dni pred ovu islo mi vajecnik roztrhat potom som citila taku pichlavu bolest a krize boleli a na druhy den rano stupla teplota vo vajecniku troska akoby postipkavala ale ulavilo sa mi...tak taku silnu ovulku som tento mesiac mala😝
@yuppy97 zlatik.ja mam tieto bolesti od mrchy ☹ staci ti?? To mam prvy krát.vzdy som mala bolesti len pri ovu.ale teraz sa to ťahá stale.strasne bolesti.vajecniky bolia jak šľak,strasne pichania a krce.nemozem stale ani tlačiť na wc,ani zakaslat,ani sa dotknúť oblasti vaječníkov.
Ahojte žienky mala už niektorá to čo teraz ja? Na 13dc som začala špiniť tmavú krv až do čierna včera hnedasto červenú a dnes nič pozitívny ovu test.

@sonulienka13 ja mam tiez velku radost z pozitivnych testikov a pribudajucich tehuliek velmi to prajem kazdej zienke😇aj my a dockame🙂mne sa zvykne objavit tiez taky vodnaty pred ovu ale nebyva ho vela potom pride taky ako vajecny bielok a toho uz dost je a mavam ho dva tri dni potom teplota vyskoci a je po ovu🙂dnes mam dost vela kremoveho bieleho...