icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
22. aug 2017

@yuppy97 tvoj grafik na jednotku,ja mam lt 13dni a 26 dňový cyklus,ja dnes takto

bona69
22. aug 2017

@sonulienka13 ahoj mojko,skús jej naliať drink možno ju tým nalakas a konečne dôjde 🙏🙏🙏💕💕💕

bona69
22. aug 2017

@katusikkk budem držať palce nech to vyjde💕💕💕

@selinaliana silno držím palce 💕😘😍

sonulienka13
22. aug 2017

@bona69 Ahooj zlatik.noo bodaj by 🙂 🙂 od dnes zacinam piť aj aloe gél,tak uvidim 🙂

ikonica
22. aug 2017

@sonulienka13 aloe sa moze pit v pohode cely cyklus? pocula som ze nejak prekrvuje maternicu a ze tehotne by ho nemali,,, resp aj take som pocula, ze sa nema pit ked uz sa snazite... co je na tom pravdy? su to len talafatky?

sonulienka13
22. aug 2017

@ikonica pri snazeni sa moze.su dobre referencie naňho.pozri aj na nete.aj fóra su.precistuje,a dava telo a vela veci v tele dokopy.len je drahý.

selinaliana
22. aug 2017

@bona69 vdaka

ikonica
22. aug 2017

@sonulienka13 a ktory mas? ja mam od LR... ale zobrala som len jednu flasku toho marhuloveho....

sonulienka13
22. aug 2017

@ikonica ja mam tento.a veru,chuti mi 🙂

ikonica
22. aug 2017

@sonulienka13 diky ;)

sonulienka13
22. aug 2017

Babulky,mozno blbá otázka ☹ moze výšku BT ovplyvniť prítomne spermie?? Ci je to blbosť??
A ako inac zienky?? Ja dnes zeriem a zeriem.Sladkosti,slané,guláš zajedam s cestovinami a uharkami a s granadirom.a takto rad radom.A nonstop.Stale volaco 🙂

alison11
22. aug 2017

@sonulienka13 Ja som mávala tiež po smermiách nižšie bt,podľa mňa môžu ovplivniť stupne aj tá ejakulačná tekutina.

lucinocka
22. aug 2017

Baby, myslite ze ovu uz presla definitivne medzi vcerajskom aa dneskom? Teplota rano bola nizka taze mohlo by byt, zajtra by mala stupnut...

alison11
22. aug 2017

@lucinocka Ovulačné testy ukazujú 12-24hod pred ovuláciou ak ste mali včera pozitívne tak máte ovu dnes max. zajtra. Snažte sa dnes pre istotu. A bt pri ovulácii je najnižšia a po ovulke stúpa.

lucinocka
22. aug 2017

@alison11 viem ze 12-24 ale pozitivny nemusel byt od siestej, mohol byt aj v noci, cize 24 hod uz preslo...nie?

lucinocka
22. aug 2017

@alison11 keby som.mala.chlapa doma to by bol najmensi problem sa dnes snazit:D ale vidime sa len vikendami, cize timing je viac nez podstatny:D

sonulienka13
22. aug 2017

@alison11 tak tipujem ze to bude ono.ze preco ma tak dlho ovu naťahuje a nechce stúpnuť.

tonjadabik2
22. aug 2017

Baby ako som pisala v nedelu krv a ruzovy vytok,vcera nic a dnes trosku krvi len mlačka za cely den mala.. Pomoc co to? ???

selinaliana
22. aug 2017

@sonulienka13 moja velice zaujimave chute. Podla mna spermie neovpyvnia teplotu. Aspon u mna nie

bona69
23. aug 2017

Tak je vymaľované, tradične idem z kopca 😥😥😥

sonulienka13
23. aug 2017

@selinaliana ja viem 🙂 a tak sa prejedam skoro vzdy aj v noci 😂😂😂 dobrý apetít a dobre trávenie 🙂

sonulienka13
23. aug 2017

@bona69 ved ale este nedošla mojko.Vies ako.Verit az do prvej kvapky🙏🙏🙏😘😘😘nic neni stratené!!!

sonulienka13
23. aug 2017

A ja??? Vajecniky bolia stale ☹ mega.a dnes statočne.aj cele podbrusko.a takto kazdy den.vravim.od mrchy su tie bolesti.a slečna ovu si na mna kašle ☹ co si myslite dievčatá???🙏🙏🙏

bona69
23. aug 2017

@sonulienka13 šak hej,kusticok nádeje tam je, zajtra už idem k doktorke tak sa aj bojím že čo tam bude😔či dačo zistí
Dneska som skoro nič nespala, strašne ma bolí esickovy klb,som nevedela jak si ľahnúť,och jaj
A čo ty dnes,aká teplota,už si hore konečne?💕💕💕

bona69
23. aug 2017

@sonulienka13 aha už vidím,tak možno ti označí včerajšok ak zajtra stupnes 🙏💕💕 bodaj by

selinaliana
23. aug 2017

@sonulienka13 no veru dobry ;)

selinaliana
23. aug 2017

Tak ja ju ocakavam kazdu chvilu

yuppy97
23. aug 2017

@katusikkk ahoj moja myslela som na teba ako sa nam mas 🙂 mrzi ma to velmi, ale budem siiilno drzat palceky, v CARe isto dopomozu k babenku, verim v to a velmi ti to prajem🙏vela stastia😘

yuppy97
23. aug 2017

@tonjadabik2 mozno je to sposobene stresom co si mala cez vikend😔stres ju vie zablokovat😔pockala by som asi par dni ci sa nespusti naplno a ked nic, skocila byby som k dr. Teplotu mas nizku cize tehuje to nebude😔drzim palce

yuppy97
23. aug 2017

@bona69 ms este nemas este stale je nadej😘😇