Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ahoj mojko,skús jej naliať drink možno ju tým nalakas a konečne dôjde 🙏🙏🙏💕💕💕
@katusikkk budem držať palce nech to vyjde💕💕💕
@selinaliana silno držím palce 💕😘😍
@bona69 Ahooj zlatik.noo bodaj by 🙂 🙂 od dnes zacinam piť aj aloe gél,tak uvidim 🙂
@sonulienka13 aloe sa moze pit v pohode cely cyklus? pocula som ze nejak prekrvuje maternicu a ze tehotne by ho nemali,,, resp aj take som pocula, ze sa nema pit ked uz sa snazite... co je na tom pravdy? su to len talafatky?
@ikonica pri snazeni sa moze.su dobre referencie naňho.pozri aj na nete.aj fóra su.precistuje,a dava telo a vela veci v tele dokopy.len je drahý.
@bona69 vdaka
@sonulienka13 a ktory mas? ja mam od LR... ale zobrala som len jednu flasku toho marhuloveho....
@ikonica ja mam tento.a veru,chuti mi 🙂
@sonulienka13 diky ;)
Babulky,mozno blbá otázka ☹ moze výšku BT ovplyvniť prítomne spermie?? Ci je to blbosť??
A ako inac zienky?? Ja dnes zeriem a zeriem.Sladkosti,slané,guláš zajedam s cestovinami a uharkami a s granadirom.a takto rad radom.A nonstop.Stale volaco 🙂
@sonulienka13 Ja som mávala tiež po smermiách nižšie bt,podľa mňa môžu ovplivniť stupne aj tá ejakulačná tekutina.
@alison11 tak tipujem ze to bude ono.ze preco ma tak dlho ovu naťahuje a nechce stúpnuť.
Baby ako som pisala v nedelu krv a ruzovy vytok,vcera nic a dnes trosku krvi len mlačka za cely den mala.. Pomoc co to? ???
@sonulienka13 moja velice zaujimave chute. Podla mna spermie neovpyvnia teplotu. Aspon u mna nie
@selinaliana ja viem 🙂 a tak sa prejedam skoro vzdy aj v noci 😂😂😂 dobrý apetít a dobre trávenie 🙂
@bona69 ved ale este nedošla mojko.Vies ako.Verit az do prvej kvapky🙏🙏🙏😘😘😘nic neni stratené!!!
@sonulienka13 šak hej,kusticok nádeje tam je, zajtra už idem k doktorke tak sa aj bojím že čo tam bude😔či dačo zistí
Dneska som skoro nič nespala, strašne ma bolí esickovy klb,som nevedela jak si ľahnúť,och jaj
A čo ty dnes,aká teplota,už si hore konečne?💕💕💕
@sonulienka13 aha už vidím,tak možno ti označí včerajšok ak zajtra stupnes 🙏💕💕 bodaj by
@sonulienka13 no veru dobry ;)
@tonjadabik2 mozno je to sposobene stresom co si mala cez vikend😔stres ju vie zablokovat😔pockala by som asi par dni ci sa nespusti naplno a ked nic, skocila byby som k dr. Teplotu mas nizku cize tehuje to nebude😔drzim palce

@yuppy97 tvoj grafik na jednotku,ja mam lt 13dni a 26 dňový cyklus,ja dnes takto