Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@selinaliana to ma mrzi velmi☹a tak nadejne to vyzeralo☹
@lucinocka Tak to už prešlo :-/ 24hod. Juj tak to máte o dosť ťažšie sa snažiť len cez víkendy :-/.Snáď Ti to vyjde budúci cyklus.
@sonulienka13 Ja si myslím,že ovuláciu si bu´d mala 10dc akebo včera.
@tonjadabik2 Ahoj ja som začala špiniť do hneda v sobotu a ešte aj včera v nedeľu som toho mala viac ☹ a taktiež neviem,prečo,tu na mk som našla ako ovulačné krvácanie,vraj asi nejaké cysty z vaječníkov praskly,čo u mňa je reálne ke´dže mávam PCO syndróm. A keď si mala nízku teplotu to znamená ovuláciu,test si nerobila ovulačný?Mne počas toho špinenia boli pozitívne.
Ahojte žienky tak ja od 13dc som špinila hnedo- tmavo červene vyzeralo to viac na výtok ako na ms.A stále pozitívne ovu testy takto vyzerá dnes kontrolná je slabšia než testovacia čiarka čo teda fakt nechápem,žeby mi bolo prasklo viac cýst alebo žeby to bolo predzvesťou tehotenstva to neviem...ale snažiť sme sa nesnažili,mali sme nechránený sex pred ms. dnes mám len 17dc,Tehotenský je stále čistý.Momentálne si nemeriam bt
@bona69 zlatik,veru.treba veriiit!!! Co iné nam zostava než nádej.no nie?? A daj vediet ako si dopadla🙏🙏🙏budem držať palceky!!!
@yuppy97 moje,ideees horeee🙏🙏🙏🙏😍😍😍😘 tak to ma byt veru 🙂
Ani ja ich nechápem.vzdy boli bolesti na ovu a potom len menštruačné.ale teraz sa to naozaj ťahá od mrchi☹ podbruska ani dotknúť ☹ a vajecniky citim ako kebx boli napuchnute.aj chôdza boli jak hovado.uvidime co to da 🙂
@yuppy97 moje pozri.totok su vsetky ovu robené.do vcera.dnes som nerobila este 😂😂😂😂🙏
A boli lavy vajecnik k tomu.. Ms nikde..
@tonjadabik2 ty si zahadna moja
@yuppy97 zlatik a tento je robený teraz.a vyššie mas ostatne 🙂
@butterfly333 Dakujem ti lasko ma 😍
@tonjadabik2 No ty si určite tehulienka 🙂 len si zrejme otehotnela pred neajkým týždňom len tak skús tehu testíky od sexíku na 10 deň ráno 🙂
@sonulienka13 Ahoj tak u teba to vyzerá na tehu 🙂 tak už len vyčkaj od najsilnejšieho ovu testíku čo som zazrela na 15dc pripočítaj 10 dní a potom by si mala mať pozitívny tehu testík 🙂
@alison11 myslis? Dakujem potesilo by velmi zrovna teraz aj ked som povedala ze nechcem ale asi by to bodlo naozaj.. Ked ja neviem kedy si mam spravit..mozno bybuz ukazalo? Ked som mala len 1 den ms?
@tonjadabik2 podľa grafu už si viac ako 10 dní od ovulácie tak skús ak máš tehu testík doma.
@alison11 som 17dni po ovu. Nemam testik doma.musim do lekarne ist..
@alison11 cooo??? Myslis??? Tomu sa mi nechce verit.to by bol zázrak!! Snazime sa 11rokov 🙂
@alison11 lebo mi este ani ovu nevyznacilo ☹ a BT mam nízku.hore mam grafik.
@tonjadabik2 Zlatko, tehulka isto nie si. Teplota poklesla. Skor hormonalna nerovnovaha.
@lucinocka Ahoj 🙂Nám sa prvý podaril v októbri 🙂 celé to bolo super lebo bruško mi nevideli a až v lete bez kabáta zazrli pred pôrodom susedia a ostatný až keď bol v kočiari 🙂.
@tonjadabik2 No tak potom daj vedieť ako si dopadla 🙂
@sonulienka Podľa grafu grafu môžeš mať ovuláciu adnes a aj testík je dnes krásny tak potom šup na muža 🙂 a o dva týždne // na teste 🙂.

@sonulienka13 nech ti uz konecne vyskociiii🙏🙏🙏si dava nacas riadne potvora😠tie bolesti veru nechapem😔tesik si mala pozitivny vcera predvcerom?