Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 oki dam vediet Dakujem
@tonjadabik2 Držím palce aby to boli // a nie len hormonálna nerovnováha.
@yuppy97 no co uz , uz hlasim a 1dc juj teraz sa tesime na tvoj graf fakt vyzera superrrr.
Idem do dalsieho kola
@alison11 nikdy nemam 1/dnovu ms. A ruzovy vytok alebo ruzova krv. Som kukala na tu vlozku..hned mi to bolo divne.. Neviem nejdem sa s nikym hadat. Nevladzem. Boli ma hlava,brusko,nohy no vsetko. Nevravim ze som tehotna.. Ale nieco sa deje..citim to. Hej podem ku dr ked bude cas.. Asi si pojdem test kupit ale neviem ci ukaze.
@sonulienka13 kade sa flaka ta tvoja ovu ?
@selinaliana povedala si,ze co bude,ved ma este ponatahuje 🙂 kašle na mna 😂😂😂
@ejuska2586 asi si mala pravdu.. Zase teciem..ale iba trosinku..
@alison11 zase teciem trosku.. Ja som uz zufala..
@sonulienka13 srdiecko najsilnejsi sa mi zda 15dc alebo aj 16dc ovulka mohla byt vcera alebo aj dnes uvidime co povie teplota zajtra😉skus urobit este jeden testik navecer😉som zvedava drzim palceky😘
@tonjadabik2 hmmm to je zahada😒skoda ze si nemerale aj tych par dni predtym poklesom ak by to bol len jednodnovy pokles este by mohlo ist aj o tehu ja by som skusila testik zajtra ak bysa bola teplota aj nadalej hore😉a k dr by som sa objednala urcite cim skor😉
@selinaliana tak vela stastia do noveho cyklu, uz musi byt uspesny🙏😇dakujem uvidime ako toteplota dopadne so mnou takyto graf som este nemala tak by to mohlo byt ono😀
@yuppy97 oki
@tonjadabik2 Ja sa nehádam a viem ako sa cítiš,žiaľ prešla som tiež už hocičím keď som sa snažila otehtonieť z mojimi synmi a aj teraz ke´d sa nesnažím sa dejú veci ktoré sú nezvyčajné u mňa.Ale čo už ten hormonálny systém u nás žien vie veľa vecí ako aj strava rozhádzať u mňa diéty a cvičenia...
@alison11 oki v poho 😢
@tonjadabik2 Nebu´d smutná,držím palce a verím,že to bude oki 🙂
@alison11 hmm..
@yuppy97 zlaticko akurat sme poistili pre istotu 🙂 uvidim co ukaze ovu vecer 🙂 a ty?? Kedy testikujes???🙏🙏🙏🙏😍😍
@sonulienka13 rano skusim 🙂
@ikonica dakujeeem 🙂 prsty ma svrbia veru no ale vydrzim do zajtra uz🙂
@yuppy97 tak to pevne veriiim!!! Neviem sa dočkať tvojho prekvapka 😍😍😍🙏🙏
Ako som si pozerala predchádzajúce grafy,tak ja mam take šťastie vzdy,ze vzdy označí ovu na ten jeden den co sme sa nesnažili ☹ aj ked tahame maratón a dame si dnik voľna.Mam to ja šťastie.Asi sa nikdy nedočkám ☹
@yuppy97 drzim silno palceee zatial su to schodiky hore a to je dobre ;)
@selinaliana zlaticko,verim,ze dalsi cyklus bude vas!!!! Musi😍🙏🙏🙏🙏😘

@ejuska2586 ale dnes stupla