Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@selinaliana dakujeeem po schodikoch az do neba😍
@sonulienka13 a to vsetko aj spapas?😂no ty mas ale apetit😀ale ako tak na tie dobrotky pozeram tusim zacinam byt hladna🙂
@yuppy97 zlatkoo,neprešlo 10minut a uz to bolo vomne 🙂 mam dobrý apetít.a za 20minut budem hladná zase 😂😂takto papam aj o jednej rano 😂😂😂hlad je svinucha.
Zlatko,poznam to.clovek sa teší,verí a dúfa a nic.ale verim,ze u teba bude vsetko tak ako ma a budu krasne dve // 🙏🙏🙏🙏😍😍😘😍
@yuppy97 držím palce silnooooo💕💕💕💕
@sonulienka13 myslím na teba nech si už aj teba ovulka nájde😘😘😘
@bona69 zlatkoo mna obchádza bohuzial ☹
@selinaliana nieeee,tak som dúfala že ti to vyjde,ma to veľmi mrzí 😢😢😢 na budúce už musí 😘😘😘
@sonulienka13 budem myslieť aj na teba nech už príde🙏🙏🙏💕💕💕😘😘😘
@sonulienka13 moja vdaka a tesim sa u teba zajtra na teplotu hadam uz stupnes ;)
@yuppy97 po schodikoch k svojmu vytuzenemu batozku stastia
@bona69 to je zivot co narobime .
@selinaliana noo,tak to sme dve🙂 aj ja som veeelice zvedava.dnes sme poistili pre istotu poobede lebo muzik je na nočnej tak uvidime 🙂 🙏🙏🙏
@bona69 modlim sa k bohu aby ju uz vyznacilo 😘😘🙏🙏🙏🙏
A bolesti stale silne ako na mrchu v podbrušku.vajecniky sa mi s maternicou tlačia von ☹ aj vy to takto mate baby?? Pri milovaní ma strasne bolia vajecniky,ako by mi do nich narážal.a aj do maternice☹ strasne totok ☹
@bona69 noo zlatik,ako si dopadla u doktorky?? Cela som nedockava 🙂
@yuppy97 dobre ranecko 🙂 noooo akooo????🙏🙏🙏😍🙏🙏🙏✊️✊️✊️
@tryromy Ajooj 🙂 ale ides hore 🙂 to je dobre znamenie 🙂 🙏🙏🙏
@sonulienka13 pekne ranko 🙂 dnes takto malicky pokles skusala som aj testik nieco by sa mi tam aj marilo ale take slabucke ze to nejde ani odfotit tak ho ani neberem do uvahy no co skusim neskor...
Ale si stupla zajtra oznaci🙏
@yuppy97 kolko mas lfazu??
@yuppy97 zlatik ja veriiiim ze je to taaam🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏✊️✊️😍😍😍musiii.za dva dni uz ukaze lepsie🙂
Noo ved totok.priam do nebies som stúpla.co myslis?? Na kedy vyznačí ovu?? 😂😂😂ak vyznačí 🙂
Vcera hnacka.. Dbes takto klasika
@selinaliana 13-14dni do ms mam este daleko dnes som 11dpo

@sonulienka13 len ci sa nieco ukaze na jednej strane verim a som zvedava na druhej sa bojim ze zase budem sklamana no ale risknem to 😉