icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
24. aug 2017

@waleri17 alebo este len budes mat.. nic si nezmenila oproti minulym cykom? lieky, strava, pohyb?

waleri17
24. aug 2017

@ikonica ahoj praveze nie nic bola som jeden mesiac na clostilbegyte lebo nam planovaly pohlavny styk ale odvtedy presli dva cykli a myslism ze ani minuly mesiac som ju nemala ako keby telo zas cakalo na umele hormony alebo co predtym som ovulku mavala normalne 😕A aj teploty po nej 36,8 az 37 tak neviem co sa stalo 😕

ikonica
24. aug 2017

@waleri17 mozno pride, ale neskor... kto vie co tie umele hormony s nami porobia :/

sonulienka13
24. aug 2017

Len tak som skúsila🙂 ved mna to proste baví 😂😂😂uz Vám musi sibkat zo mna ☹ ale stale tmavne 😂😂😂🙏za tento cyklus uz mam tolkoooo pozitívnych ovu testov.som čarovná 😂😂😂a ta ovu nikde.posledny je robený pred hodku ale s dost riedeneho mocu.

bona69
24. aug 2017

@waleri17 asi budeš mať posunutú,lebo ešte nebola,tak čakaj😘😘😘

selinaliana
24. aug 2017

@yuppy97 no veru to poznam

bona69
24. aug 2017

Žienky,mne ide roztrhnúť podbruško,to skoro na ms,čo to,bože😵😵😵

zlatovlaska79
24. aug 2017

@yuppy97 aj tak ma to ale sere ze to takto dopadlo z nicoho nic to v nedelu na mna sadlo a nie a nie pustit sa...nemyslela som ze skoncim na antibiotikach

waleri17
24. aug 2017

@bona69 dakujem ale mam pocit ze ani nebude 😭😭

ikonica
24. aug 2017

@sonulienka13 no este stale to nie je ono...

selinaliana
24. aug 2017

@bona69 moja tak drzim palce nech to je tehu ;)

sonulienka13
24. aug 2017

@ikonica ja viem,len ja som mala uz viac pozitívnych ovu testov 😂😂😂tento cyklus.vies,natom sa bavíme 🙂

sonulienka13
24. aug 2017

@bona69 zlaticko dakujeeem ze takto myslis na mna!!! 😍😍😍🙏😘😘😘uz mam naštudované 🙂 prečítala som 🙂 dakujeeem.na to Znojmo kaslem a upriamil sa na toho Bielika.

yuppy97
24. aug 2017

@waleri17 este moze prist, drzim palce nech je to cim skor😉ovu testy nerobis?

yuppy97
24. aug 2017

@bona69 mna tiez velmi boli brucho a zase som si nasla pri utreti hlien s krvavymi zilkami dufam ze to neniby predzvest ms na tu je skoro😔a nechcem ju ani vidiet😝

yuppy97
24. aug 2017

@zlatovlaska79 radsej teraz ako ked by si bola tehu😉ale uplne ta chapem tiez by ma to stvalo

yuppy97
24. aug 2017

@sonulienka13 nesibka nam z teba neboj😉pridavaj sem testikov kolko chces cakame na tvoju ovu sa tebou😉

ikonica
24. aug 2017

@sonulienka13 tak ale ja za pozitivny povazujem taku, na ktorom su obe ciarky rovnako silne ako kontrolna alebo kde je testovacia silnejsia ako kontrolna... ale to vies... lebo ja mam cely cyklus dve viditelne ciarky a len jeden alebo zvycajne dva dni mam take silne ako kontrolna

ikonica
24. aug 2017

pisem jak hotentot pardon :D

sonulienka13
24. aug 2017

@ikonica ja viem aky ma byt pozitívni!!! A predstav si,ze ja som nejaka zacarovana a bohuzial ja zato nemozem,mala som to aj minuly cyklus,pozitívnych bolo viacero.preto sa s jednej strany na tom bavím.

bona69
24. aug 2017

@yuppy97 ja uz som si sla ľahnúť bo hrozne to boli,jja dufam ze ty tiez budeš tehulka🙂🙂

sonulienka13
24. aug 2017

@yuppy97 zlatinko,v prvom rade ste teraz prvorade vy!!!! Ja cakam na vaše krasne // .verim,ze to dáte tento cyklus babulky mojeeee!!!

ikonica
24. aug 2017

@sonulienka13 no cudne to je... pamatam v inej teme taz bola babula, co mala ovutest niekolko dni vkuse pozitivny ale fakt pozitivny... uz si mysleli ze je tehu... ale nic take sa nedialo pokial dobre pamatam...

sonulienka13
24. aug 2017

@ikonica ved totok 😂😂necháme sa prekvapiť ze ako to dopadne.sa smejem uz sama na sebe.ze som ako čínska hračka 🙂 uvidime 🙂

bona69
25. aug 2017

Takže zase nič z toho😢😢😢😢

sonulienka13
25. aug 2017

@bona69 uz ti prisla mrcha zlatko?? Lebo ak nie tak este je stale nádej!!!!

sonulienka13
25. aug 2017

Dobre ranko ☹ ja taktoo ☹ hovorí sa ze kto čaká sa dočká.lenze na mna to serkaaaa ☹ uz neviem co si mam myslieť.

waleri17
25. aug 2017

@yuppy97 kedysi som robila teraz uz vobec nie myslela som ze ovulku mormalne mavam 😕Ale vcera 36,5 a dnes 36,7 tak hadam ak neklesne tak by to aj mohlo byt ci???

yuppy97
25. aug 2017

@bona69 to ma mrzi moja😔ale este neprisla este nadej je👎