Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ach zlatko tak stale nestupla☹uz nech ta tak nenatahuje😘
Inak pekne ranko vsetkym 🙂 ja som na tom takto...teplota o nieco klesla viem ze je stale dost vysoko no ale mam co robit aby ma neprepadali ciern myslienky😔nechcem si pripustit ze zajtra pozajtra klesne este viac a ms nedelu pride☹este aj to spinenie k tomu☹nie je ho vela ale uz len to ze je😔a testik ukazal to co vcera takze nic😝tak to je potom takze verit ked aj tak viem ako to zase dopadne😢
@yuppy97 milacik,ja som az na konci radu niekde 😂😂😂u mna si dava načas 🙂 minuly cyklus mi označilo ovu az na 24dc.tak uvidim.zlatik.stale si vo výšinách krasne!!! Neprestavaj verit!!! Ja verim aj za teba!!!🙏🙏🙏🙏💕💕✊️✊️✊️
Ahojte,od dnes som začala merať bazalnu teplotu. Viem že ju treba merať vždy po prebudení ráno,v rovnaký čas len som trošku ešte zmätená z vyhodnotenia toho grafu,mám nepravidelný cyklus a chcela by som si týmto zistiť kedy asi a či prebieha ovulácia.
Ovulácia teda prebehne v najnižšiu nameranu hodnotu v grafe? Chápem to správne? Ak by ste mi to niektorá trošku vysvetlila vlastnými slovami budem vďačná lebo tam píšu tak a tam tak 😅
Prípadne ešte že kedy je vhodné robiť ovulacne testy podľa toho grafu? Keď sa znižuje bazalna teplota?
@yuppy97 moja nadej umiera posledna. Hlavu hore, este nic nen8 stratene
@sonulienka13
@sonulienka13 moja zlata uz nech stupne
dnes som mala zatial historicky najnizsiu teplotu 36.18.. mrzneeeeeem :D
@selinaliana mojko,naťahuje ma ako guma v trenkách ta ovulica 😂😂 na nic viac ani necakam!!! Bodaj by🙏🙏minuly cyklus bola ovu na 24 dc.tak mozno bude repete.
@sonulienka13 jejda to mas vzdy tak neskoro ovu ??
@zitusss ahoj, ovulaciu ti graf potvrdi po tom co nameras minimalne tri dni teploty ktore su aspon o 0,2 stupna vyssie ako predchadzujicich pat, sest teplot. Posledny den nizkych teplot je oznaceny ako den kedy prebehla ovulacia. Meranim teploty takze az spatne zistis ze ovu prebehla. Ovu testy je fajn robit, lebo ti ovu predpovedaju. Neviem ake dlhe mavas cykly, ak si nikdy este nerobila ovu testy a nemerala teplotu tak kludne mozes zacat s ovu testami po skonceni menstruacie. Ked bude test pozitivny do 24 -48 hod by mala ovu prebehnut. Kludne sa pytaj 🙂
@selinaliana moje,minuly cyklus som mala ovu na 24 dc.a predtým som mala na 14dc.tak uvidim ze co to da 🙂
@adela58 ďakujem za rady 🙂 tie minimálne tri teploty čo spomínaš o 0,2 vyššie nemali by byť nižšie? Tak nejak som to niekde čítala tak teraz neviem. No s testami nemám žiadnu skúsenosť ešte, menštruácia už skončila,práve mám 10.den cyklu,myslíš že mám začať teraz testovať? Alebo začnem od ďalšieho cyklu ? Nejaká preferovaná značka testov? Nikdy som taký nekupoval,aby som nekúpila šmejdy
@zitusss teploty po ovulacii su vyssie ako pred ovulaciou, tak ako ikonica pisala, kup si one step testy, tie su spolahlive, ak si 10 den cyklu kludne zacni uz aj dnes, pokial nemas velmi kratke cykly tak je dost pravdepodobne ze ovu len pride. Jeden cyklus mozes odtestovat aj s testami z lekarne alebo drogerky aj ked su drahsie
Ahojte dievčatá,tak ja 1dc,o dva dni skôr, zatiaľ spinenie ale ono sa to rozbehne,ide mi roztrhnúť podbruško,idem sa ešte vyrevat,lebo dnes mi ani rozprávať nešlo jak som stále prehltala slzy aby si nikto nič nevšimol😢😢😢
@zitusss hmm pozerqm ze to bolo asi v skorskom letaku :/ ale skus hoci aj v lekarni... maju take viackusove ovutesty... ma zaciatok ti staci niekolko... zacni od dnes a testuj aspon do 15 dc.... pred testovanim by si nemala aspon 2 hodky pit... testy za robia po 10:00 skor nie... lepsie asi popoludni... niekdy je dobre robit aj dve za den, aby si zachytila vrchol....

@bona69 mal tam byt iny smajlik😲tento😇🙏🙏🙏