Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte koceny 🙂
Ja uz neviem čo s tým mojím nekonečným grafom mám robiť :-/ Ja sa nehram 😠 Stale sa držím tak isto dole ako som bola včera.
@jaja9891 v pohode 😉
@maciatko115 no co ako?
@maciatko115 no veru,ani ja som si nevedela.... podstatou bolo nemat ms,ale co to narobi s clovekom,hroza,psychycky a fyzicky
@sjuzan77 suhlasim s @senta_sofia na 13 DC to nevidim,este by to chcelo dalsie priznaky...
Ahojte zenusky hlasim 1DC,len neviem ci 😀 alebo ☹ alebo 😠 .... maternicu mi ide roztrhnut,ale snad odide aj cystisko!!! pekny dnik
@sjuzan77 jo vyzerá to skôr na ten DC. A ako hovori
@senta_sofia skus tu B6... Ja som jedla 3 tbl (20mg) pyridoxinu denne od 1 DPO tak vyskušaj 😉
@janderka
@adamnela no dievcence, dalsie priznaky neviem teraz odsledovat, nejako mi po tom kyrete vymizli 😒 predtym som si ovu bola vzdy 100% ista, potvrdil mi to hlien a pichanie vo vajecniku, teraz mozem len hadat 😅
@senta_sofia
@jaja9891
@vejula
bol to len taky moj dohad, ale tiez sa skor priklanam k 16DC, doteraz som mavala ovu pravidelne iba na 17DC, tak by to aj bolo blizsie. Zatial este nechcem nic brat, okrem vitaminov, co mi doktor nakazal. Beriem to, ze sa asi este telo spamatava z toho zasahu, mozno ze tento mesiac uz bude lepsi. Tak ci tak, snazit sa mozem az o mesiac, zatial nemozem a velmi ani nechcem, kym nemam vysledky 🙄
ako tu dam ten grafisko????jaj nervy mam,hlava ma boli...... 😠 🙄 dnes ideme s mm na motokariky riadne pojazdit,tak dufam ze si vycistime trosku aj hlavy........ 😉
@afra hm 😒 No ale aspoň, ze ti je uz lepšie trošku 🙂
@senta_sofia ďakujem drahá 😉
@mawiya no tak to nemám veru poňatia ako sa dá oddialiť ovulka 😖 Ja zas mávam opačný problém, to vies..moja nie a nie prísť..
@senta_sofia nie nie cicuš, nie mrchu, ale ovuláciu. ja mávam skoro. ale už som volala s kamoškou, tá mi povedala, že fytosoja by teoreticky mohla oddialiť ovulku. tak som dnes začala 4 pirulkami. mám to papať 6 dní. to by bolo 10 DC a do 6 by mala prísť ovulka. uvidíme, nemám čo stratiť tento mesiac. 🙂
@adamnela - ja viem zlatik, ale tak chcela by som posunúť kvôli mužovi, keď príde až o v piatok o dva týždne. vyskúšam tú fytosoju, keď som ju raz brala, tak som mala ovulku na 14 DC. uvidíme, čo to dá. a ty už konečne šup šup hore, hadíka zdvihnúť. 🙂
@mawiya no hej, ale keby si mala dalsi menzes, tak by ti to posunulo ovu, nie?🙂
@adamnela vsetko najlepsie 😉
Tak ja som dokramovala, od zajtra meriam, uz mi to chybalo. Baby a od kolkeho Dc mam zacat robut ovu testy. Ked som mala 16 Dc ovu, tak staci zacat 12Dc? Pekny zvysok vikendu

Ahojte dievcence. Tak dnes zacinam 3.cyklus po kyrete, este mesiac a mozem sa k vam pridat ako snazilka. Len dufam, ze tento mesiac sa mi este trocha graf upravi, vyzera to na 9 dnovu lutealku, no nic moc 😒 ale stale pokukujem na 13 DC, ci nemohla byt ovu vtedy, co myslite vy, odbornicky? 😉