icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
25. aug 2017

@katusikkk tak my od marca, myslela som si že to bude na prvý šup a už je to polrok😔 a vy?

ikonica
25. aug 2017

@katusikkk a co tam vyslo v tom spg? nejak som nezachytila...

0507
25. aug 2017

@yuppy97 skusila som...podla mna je slabsi ako ten predobedny

ikonica
25. aug 2017

@yuppy97 zajtra nam sem hod testik nech mame co studovat ;)

zlatovlaska79
25. aug 2017

Baby mam pokusenie....dnes mam taky pocit ze prebehla ovulka a mam pokusenie zajtra rano merat....ale povedala som si ze tento mesiac nebudem nic merat a sledovat ...dajte mi dovody preco to nerobit 😄 a vydrzat az do konca

bona69
25. aug 2017

@zlatovlaska79 ak si myslíš že prebehla,tak sa radšej pomilujte a meranie na tom aj tak nič nezmení 💏💏💏💕💕💕

zlatovlaska79
25. aug 2017

To sa uz stalo a mas pravdu necham to tak ...uz aj tak som porusila ze vas tu chodim sledovat a zapajam sa do komunikacie

selinaliana
25. aug 2017

@sonulienka13 to ti tak skace

selinaliana
25. aug 2017

@bona69
@katusikkk baby to mi je luto:( tak ideme spolu do dalsieho kola

katusikkk
25. aug 2017

@bona69
My od zaciatku roka.😢
@ikonica Spermijky su strasne pomale,je ich malo-myslim pohyblivych a este maju zly tvar.Vraj je nulova sanca prirodzene,takze odporucil centrum.😢

yuppy97
26. aug 2017

Pekne ranko🙂tak ja uz som jasna☹viem ms este nemam zatial iba spinenie ale ona sa rozbehne, viem to😔

bona69
26. aug 2017

@yuppy97 mrzí ma to veľmi,a zase nikto tento mesiac 😢😢😢💕💕💕

bona69
26. aug 2017

@katusikkk to mi je ľútooj manžel už má 18rocnu dcéru z prvého manželstva,tak dúfam že je ok,lebo on o doktorovi nechce ani počuť.vcera som sa rozprávala s jednou babou,mala 40 a povedali jej že normálne neotehotnie iba umelo a keď mali všetko vybavené zistila že je v tom😁💕💕💕

katusikkk
26. aug 2017

@bona69
Spermiogram sa v priebehu roka dokaze neskutocne zmenit.
To bude asi tym,ze sme sportovci,abstineti a mame aj dostatok spanku.🤔
18 rokov je neskutocne dlha doba.Na to by som sa uz vobec nespoliehala.
Nastastie moj isiel sam od seba.Takze nieco vymyslime,lebo my uz nemame cas skusat rok,dva nejjaku liecbu vitaminmi.Potom bude uz aj na umele neskoro.🤰

selinaliana
26. aug 2017

@yuppy97 moja zlata to ma mrzi :( tak sa ku mne pridavas do dalsieho mesiaca

ikonica
26. aug 2017

@katusikkk ach jo... a neskusali ste asi este nic... folandrol, maca, kotvicnik, q10, pycnogenol, selezinACE a podobne vitaminy?

ikonica
26. aug 2017

@yuppy97 ach nieeeeeee :(

ikonica
26. aug 2017

@katusikkk aha uz citam inde o vitaminoch... no tak potom uz len do centra ist.. ine asi neostava :(

katusikkk
26. aug 2017

@ikonica
Bol len tento tyzden a bolo tam toho viacej zleho.Na oplodnenie napr.treba 22milionov pohyb.spermiji v 1 ml a mal 2mil.Na normalne nie je sanca iba na umele.Zatial.O pol roka nemusi byt ani to.Liecit vitam.je beh na dlhe trate a pdla mna pri tak nizkom pocte nemozne.Akoze trosku stupnu,ale to nestaci.Takza kazda baba povinne,nech tam dotiahne chlapa a tak sa snazi.Aby to nebolo dlhe roky zbytocne 🙏

alison11
26. aug 2017

@katusikkk Ahoj môj muž mal v roku 2010 v januári len 40% zdravých spermií a viac sme ani nešli na vyšetrenia a nebral lieky len od walmarku ADE vitamín a v októbri som otehtonela prirodzene aj to vďaka poznáme gyn. že mám obrátenú maternicu tak sme to robili odzadu keďže ináč sa z takou maternicou nedá otehtonieť prirodzene a aj som spala na bruchu.A aj druhý z tej istej polohy ostal🙂 koľko percent má tvoj muž?

ikonica
26. aug 2017

@katusikkk ale ved norma je nad 15 mil... my sme tiez poctom pod normou.. okolo 10mil (aj ked si myslim, ze u nas zohral aj cas svoju ulohu, lebo kym sa vzorka dostala do labaku, presiel nejaky cas)... ale na oplodnenie staci jedna... nechapem odkial maju ten udaj, ze musi byt 22 mil.... horsie je to si so zlym tvarom a pohyblivostou lebo tieto spermie tazko doplavaju a preniknu do vajka... ja chcem poslat mm na kontrolny.. mal ist v marci... ale kedze sa nam zadarilo v decembri, tak uz nesiel... no ale od kyretu vo febr. preslo vela casu a zacali sme hned po prvej mrche so sanzenim, a zatial stale nic... tak pekne pojde na kontrolny kym ja podstupim nejaku laparku alebo nieco podobne... uvidime... skusime dat od dnes do stredy maraton a ked ani teraz nic ( teraz sa skusim neofucat prave v den pozitivneho ovutestu ako po mixnule cykly :D ) a ked nic, tak uz idem pod noze a sparacie palicky nech kuknu co je so mnou, ze to tak dlho trva... a este na reproimuno chcem ist...

ikonica
26. aug 2017

@alison11 aj ja mam obratenu... ale vraj poloha pri sexe nema na to vplyv... tak neviem... pravdou je, ze sa podarilo, ked som po sexe mala vyvysenu panvu... ale to moze a nemusi suvisiet... lebo v snazeni po kyrete som mala skoro furt panvu hore a nic z toho....

katusikkk
26. aug 2017

@alison11
Percenta tam nemal napisane.Mal este zvysene leukocity a diagnoza Oligoasthenozoospriozaci ako sa to pise.
@ikonica Aj tabulky som.pozerala a je to nad 20 milion.Uricte sa da otehotniet aj s 10 ked je vsetko na vybornu,len tie nase su skoro bez pohybu a pokrutene ci co im je ☹Este aj zvysene leukocyty.

waleri17
26. aug 2017

@ikonica
@bona69
@yuppy97 babenkyy ja dnes teplota 36,9 jupii tak predsa asi len ovulka bola ale az 18 dc to som asi tak neskoro este nemala 😮Ale som rada velmi vam dakujem za rady 😘

ikonica
26. aug 2017

Ja zatial takto... Ovu ocakavam v priebehu 4 dni... Ked sa mi priroda nevysmeje a ziadna ovu nebude :D

alison11
26. aug 2017

@katusikkk Juj tak tá diagnóza oligoasthenozoospirozáci tak to je už vážnejšie ☹ tak teda držím palce k umelému oplodneniu,predca tam vyberú zdravé spermie a aj embriá.

alison11
26. aug 2017

@katusikkk Teraz pozerám ten papier od urológa mužovi má tiež Oligozoosperima a 20,0mil/ml mal 5ml a 50% nepohyblivých foriem a vieš čo mi povedal lekár ženský ak vraj zváral tak aj tým to je alebo robí z chem. vecami prostriedkami vraj stačí 3 mesiace ztým nepracovať a spermie sú ok .Spermiám treba na vývin 72dní takže mu nasa´d vitamín A,B,C a E a uvidíš o nejaké 3 mesiace by sa vám mohlo zadariť aj prirodzene 🙂.Nám trvalo 9 mesiacov od vyšetrenia ale to som hľadala veľa tu a aj v googli a všade sa zhodnú z vitamínom E že je dobré an reprodukčné orgány mužov aj žien a C je zas na posilnenie buniek a odolnosti,mne to trvalo 3mes. kým som mu nasadila a o pol roka som bola tehotná a to som mala PCO čo mne ženský vyhlásil že zmojimy vaječníkmi nevidí šancu len Brno.A vidíš mám dvoch synov 🙂

ikonica
26. aug 2017

@alison11 hmmm ja som bola rada ked som do mm dostala aspon folandrol... ale tam je tch vitaminov pramalo.... skisim do neho natlacit aspon e,c, a q10

alison11
26. aug 2017

@ikonica Ver tomu že zohrá aj poloha ja som z oboma len zo zadu otehotnela,ináč neostali a to sme sa snažili vyše 3rokov o prvého a medzi prvým a druhým som potratila 3x.A vitamíny ABC a E veľa pomohli môjmu mužovi ja som brala E samotné a to tiež veľa pomôže na regeneráciu pohl. orgánov a buniek ako vajíčok a spermií.Druhý syn mi ostala až pri braní Inofolicu 1.5mesiaca.

katusikkk
26. aug 2017

@alison11
Tak super ,ze vam to vyslo.Ja som brala Inodolic,kyselinu a partner tiez dost vitam.asi 4 mesiace a napriek tomu taky vysledok.Nerobi ani tazko a sme sportovci skoro progi,takze aj strava ukazkova.A este je tu aj moj vek ,uz pomaly pred 40.Ale teda este to nevzdam a nieco nasadime 🙏