Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katusikkk Tak treba dávať pozor aj na prehrievanie tma dolu u muža. Neboj ja keď som už nedúfala a zmierila som sa,že si adoptujeme tak sa zadarilo 🙂 a pri druhom zas keď som 3x prišla o babulku v 6tt tak som sa zaprela že viac nechcem otehtonieť hrozné kŕče som mala :-/ a just na ´další mesiac som ostala a aj ostalo babulko už má 3 roky v októbri bude mať 3,5roka 🙂
@tonjadabik2 Nebuď smutná ber to ako výzvu ak príde máte novú šancu na oplodnenie 🙂
@katusikkk Mne to snaženie úlne zmenilo pohľad nato proste,ke´d som chcela nešlo keď som už nechcela prišlo a veru že som rada,že neprišlo včase ke´d som chcela takto je to omnoho lepšie 🙂 využili sme čas na výlety kým neboli deti 🙂 a teraz ke´d sú väčší si opravujeme domček a potom zas budeme chodiť po výletoch 🙂.Tým chcem povedať využite čas kým ste dvaja a užívajte si milovanie bez sledovania sa je to omnoho krajšie plné vášne,než len nasilu.
moj je tiez cyklista 🙄 otehu sme v zime.. vtedy lyzuje :D
@ikonica CHápem veľmi dobre,ja sa snažím vám doliať nádej ja viem poviete si vek,ale len si zober že ja z vaječníkmi som behala od 11 rokoch po gyn. a bral rôzne hormóny najskôr hak do mňa pchal lekár a aj matka od 17tich a po vysadení takmer 4 roky som bola na hormónoch na tvorbu vajíčok a nakoniec druhý gyn. mi povedal že mám PCo syndróm,no pochopíš? jeden domňa trepal hormóny od ktorých som pribrala z 62kg na 72kg a nakoniec to mal riešiť z liekmi na úpravu cyklu a až potom som mala ovuláciu ke´dže mne ms chodila na 2-3 mesiace raz.Nejde ani o vek ale skôr o stav vaječníkov a vajíčok sú ženy ktoré otehtonejú aj v 55 rokoch a sú ktoré nemajú šancu nad 35 rokov lebo príde predčasná menopauza,poznám aj také aj také ana mojom veku nezáleží mám 30rokov a som rada,že mám dve zdravé deti neplánuejm viac.Prajem každej snažilke aby mohla zažiť tehtoenstvo a pôrod bezproblémové a porodiť zdravé detičky 🙂.
my sme na prve cakali 10 mes... ale v 12tt sme zistili MA... no a teraz sa snazime od marca... dnes som si kupila aj lubrikant kinderwunsch a uvidime co to spravi... mozno to pomoze 🙂
@alison11 hmm ok..
@bona69 @selinaliana @katusikkk tak uz sa spustila pridavam sa k vam do dalsieho boja😢nenecham vas v tom predsa same😝
Moj drahy bol na spermiograme pred pol rokom, vtedy bol ukazkovy, ako aj moj horm.profil tak neviem kde je problem vyzera byt vsetko v poriadku😔koncom septembra idem na preventivku a uz sa budem pytat na ine vysetrenia 15mesiacov neuspechu sa mi zda uz dost😢
👍 🙏 👶
cely cyklus som bola ticho a citala Vas, pridavam sa.1 DC😢
@liluska123456 veru to vyzera tak ze ovulka nebola😔aspon zatial😉

@ikonica Hej aj Q10 je super 🙂 tak ani môj nechcel vitamíny a ani ich nedobral hneď ako som ostala tehotná prestal brať ja som dobrala 😀.Ale kvôli mne bol ochotný ich brať keďže som hrozne túžila mať dieťatko 🙂