icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

selinaliana
27. aug 2017

@sonulienka13 ty si si ale sama vyznacila ovu ci graf vsak este vcera sme u teba cakali na ovu.

sonulienka13
27. aug 2017

@selinaliana moje,graf mi vyznacil sám od seba dnes rano.

selinaliana
27. aug 2017

@sonulienka13 aha tak sme sa dockali ;)

selinaliana
27. aug 2017

@sonulienka13 tak drzim palce .

goldmolly
27. aug 2017

Ahojte žienky, chcela by som sa len tak informačne spýtať, či niektorá z vás pila pred ovulkou grepovú šťavu a či to aj reálne pomohlo k plodnému hlienu. Som teraz 10DC, doteraz som pila alchemilku a dnes som začala s tým grepom, tak že či to aj má zmysel 😀Meriam si aj BT ale zatial žiadne výkyvy, inak ovulku mávam tak na 15ty deň 🙂

alison11
27. aug 2017

@tonjadabik2 Držím palce aby teda stúplo na 37 stupňov a držalo sa hore 🙂

ikonica
27. aug 2017

@goldmolly este to moze pomoct.. kludne zacni, nic tym nepokazis...

tonjadabik2
27. aug 2017

@alison11 dakovam si zlata. Kedze som pred ovu ta si kyslim ze stupbe az potom. Aoe mozno sa deju xazraky

selinaliana
27. aug 2017

@myjusiatko ak drzim palce aj info ako to funguje. Ja mam personu monitor

selinaliana
27. aug 2017

@myjusiatko to mas na sebe nalepene sale ci ako to funguje??

sonulienka13
27. aug 2017

@selinaliana veru 🙂 ani ja som uz nečakala 🙂 Dakujeem 🙂 uvidim ze co rano.vzdy klesne v den mrchy☹

myjusiatko
27. aug 2017

@selinaliana Nalepim, ked idem spat a rano odlepim. Potom sparujem s telefonom a ono to vyhodi teplotu.

selinaliana
28. aug 2017

@myjusiatko zaujimave ;)

selinaliana
28. aug 2017

@sonulienka13 drzim palce ja ked som bola tehu sttasne pomalt mi stupala teplota asi ako tebe a potom sla pomaly hore take schosiky hore

sonulienka13
28. aug 2017

Dobre ranko.tak kto dnes čaká tu potvoru ako ja dnes?? Este neprišla a bolesti ziadne.bolia vajecniky a maternica akurat ale to od predchádzajúcej mrchy cely čas ☹ a graf takto.

sonulienka13
28. aug 2017

@selinaliana Dakujeem 😘😘😘🤗ale klesla som dnes.a dnes by mala mrcha prísť.tak uvidim.

yuppy97
28. aug 2017

@sonulienka13 drzim veeelmi palce srdiecko😍

yuppy97
28. aug 2017

@goldmolly ja zvyknem pit grepovu stavu ale nie dzus ale vymackam si cerstve grepy a je pravda ze je hlienu viac😉

yuppy97
28. aug 2017

Ja som 3dc pijem si pomalicky cajik z alchemilky a kotvicniku a tesim sa kym mrcha skonci a sup do snazenia 🙂 sklamanie z neuspechu mi pomahaju prekonat moje prirodne antidepresiva😍moje micusky a havinky❤a dnes uz pride aj milaaacik zo sluzobky😇

adrianhka
28. aug 2017

@sonulienka13 Ahoj zlaticko, ty si tento cyklus moja dvojicka 🙂 ..nejako skoro cakas mrchu ci? ja som sa zjavne tento mesiac nedockala ovu :( ..bud zle meriam, alebo sme nasli pricinu preco sa nam zatial nezadarilo.. nevadi, naskocim na liecbu a budeme patrat kde je chyba a potom skusime zas..

@yuppy97 ach to ma mrzi, ze to nevyslo, mala si nadherny grafik :( ..vyzeralo to tak slubne.. velmi ma to mrzi :(

goldmolly
28. aug 2017

@yuppy97 ja som si kupila taku tu stavu lisovanu za studena, tusim ze rio fresh, tiez su to vyzmykane grepy.. Hned mi napadlo ze dzusik z koncentratu asi nebude bohvieco 🙂

alison11
28. aug 2017

@tonjadabik2 Zázraky sa vždy dejú niekedy väčšie niekedy drobné len treba na en veriť 🙂ja mám takých dvoch zázrakov doma 🙂 a ďalšie drobné okolo seba 🙂.

sonulienka13
28. aug 2017

@adrianhka zlatik ahoooj 🙂 to na mrzi ze nebola ☹ ale popripade,veru potom to moze byt aj príčina.ja som mala minuly mesiac az 24dc ovu.dost neskoro.tak ides predsa na tu liečbu??? Budem na teba myslieť aby ti bolo dobre zlatko 😘😘😍😍😘🙏🙏🙏noo ja dnes max zajtra by som mala dostať mrchu.tak sa necham prekvapiť.aj ked viem ze ako to bohuzial dopadne ☹

sonulienka13
28. aug 2017

@yuppy97 milaaacku dakujeeem 😍😍😍😘😘 noo dnes max zajtra by mala prísť mrcha tak som zvedava.verim silnoooo ale aj tak viem ze ako to dopadne.tak Vám bude veselo dnes teda 🙂

nikusiak9
28. aug 2017

Podla Vas spravne vyznacena ovu ci bola o den neskor?

ikonica
28. aug 2017

@nikusiak9 ono asi tym, ze si tam dala pozitivny opk test, tak ti to tam zaznacilo... ale neviem, este sa s tym programom stale len zoznamujem

tonjadabik2
28. aug 2017

@alison11 ja mam doma styri zazraky. Len este tuzimr po jednon zazraku..

alison11
28. aug 2017

@tonjadabik2 Držím vám veľmi palce aby prišlo k vám 🙂 zázračik.Ja mám v nebíčku 3 a dve doma,ale pre mňa je všetko živé zázrak máme 7 mačiek z toho 5 mačiatok a aj kvety milujem ich 🙂.Život je krajší keď si ceníme všetko malé vôkol nás 🙂.

yuppy97
28. aug 2017

@adrianhka nevyslo to veru sklamanie bolo velke ale uz som sa cez to preniesla, mame zase dalsiu sancu a ja verim ze sen sa uz stane skutocnostou😇🙏

yuppy97
28. aug 2017

@adrianhka obcas sa stane ze pride cyklus bez ovulacie buduci mesiac moze byt ukazkovo na 12dc😉ale ms este nemas ci?lebo este stale moze prist mozno sa len posunula a este pride😉