Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 este nie je nic stratene .
@alison11 ty si ako ja ja tiez milujem zvieratka😍asi tyzden dozadu som si na zahrade nasla malinkate maciatka dvoch kocurikov neviem ci ich tam niekto vyhodil alebo sa zatulali ale uz ostali u nas 🙂 a este mam dospeleho rysaveho kocura vyzera ako garfield😇a dve fenky vlciakov jedna cierna a druha typu rex to su moje lasky🙂
@tonjadabik2 a kolko ma rokov ked hovoris ze stara? 🙂 ja mam 33 a stale sa citim na 23😝
@selinaliana necham sa prekvapiť 🙂 lebo LF mavam presnú.10dni.tak uvidim.a dnes mi je tak nanič ☹ vsetko na rozplače dnes nejak.pozeram reprízu talentu a aj postup ucinkujuceho ma tak rozreve ze dovi.
@tonjadabik2 Ahoj,musíš sa mať rada veď máš 4 deťúrence krásne,zdravé a musíš byť za ne vďačná pozri koľko žienok nemá ešte ani jedno a boli by v´dačné aj za jedno dieťatko,keš sa budeš amť rada a budeš vďačná za to čo už máš tak Ti vesmír pošle aj to 5te bábo 🙂.
@sonulienka13 Ahoj ,držím palce tak keď si taká citlivá tak snáď sa podarilo 😉 ja práveže pred ms štekám na všetkých a všetko ma naštve. 😀.
@yuppy97 ja mam 34.. A nechce sa uz prijat.. Inak zase sa nam stalo to ze sme uz 3krat za posledne dva mesiace stretli dievcatko s menom nasim vybratym. Toto urcite nieje nahoda. Toto uz musi nieco znamenat..
@alison11 ja sa mam rada a som vdacna za nase deti. Ale uz som nestastna ze sa nam nedari. Ked som mala tu 1 dnovu ms tak uz som ani netestovala.. Naco..
@sonulienka13 wow to je dobte znamenie
@alison11 zlatik bodaj by🙏🙏🙏len ci ta precitlivenosť neni náznak mrchy.dnes som skúsila test a ani kanalik.taka beloba 😭😭😭😢mne to asi neni súdené.
@selinaliana mojko,len ci to neklape mrcha na dvere,lebo na teste ani blby kanalik.taky je biely☹
@tonjadabik2 Pozri,problém je vtom že kŕčovite chceš mať bábo,musíš byť v harmónii sama so sebou a prijať to čo Ti život dáva,a ono to príde ke´d nebudeš tak veľmi na to myslieť.
@sonulienka13 Pozri môže bť že Ti ms nepríde a testy budú biele,mne sa také stalo pri prvom už 2 týždne meškalo a až potom boli čiarky dve na testoch 🙂 Nádej umiera posledná nezabúdaj,kým ms nemáš nádej tam je.
@tonjadabik2 pekne ti to
@alison11 napisala... mne niekedy pride, ze ani sama nevies ci to chces... minule si pisala, ze si vlastne rada, ze sa nepodarilo, teraz si zas smutna ze sa nepodarilo... neviem aky bol dovod... musis si to v sebe vyjasnit....
@ikonica Ja nie som smutná vôbec,ja len chcem dodať vám snažiacim sa nádej,že všetko má svoj čas netreba tlačiť... a snažiť sa,znie to trošku pritiahnuté,milovať sa má ke´d je chuť a keď dobre padne obom o to je väčšia radosť keď to pírde v čase ke´d najmenej čakáte,dúfate.Ja som sa modlila za deti a tam hore keď uznali za vhodný čas zoslali.
@alison11 ja uz nato ani nemyslim.. Ale ied pride ms tak som sklamana sama zo seba
@alison11 nemyslela som tym, ze ty si smutna, ale tonjadabik ;) dlhsie ju tu evidujem, citam a obcas mam naozaj pocit, ze privelmi tlaci na pilu, ale v istom momente akoby vlastne bola rada, ze sa nezadarilo... neviem preco a ani to nepotrebujem vediet.. len mam obcas pocit, ze nie je o tom az tak preavedcena.... nechcem sa ta tymto
@tonjadabik2 nijako dotknut, len pisem ako to vnimam ja....
@tonjadabik2 Poznám ten pocit...proste si to musíš v sebe usporiadať,sama seba musíš mať rada a ľúbiť sa ve´d si dala život 4 deťom nie každá má možnosť toľkým zázrakom dať život,ceň si sama seba a keď sa budeš mať rada aj tvoje telo Ti dá to počom túžiš.
@ikonica tak nieco sa odohralo a vtedy som nechcela. Ale uz by som aj prijala.. Boh vie co je a co nieje spravne.
@ikonica Vieš,aj ja som bola jeden čas naot ako ona,chcela som mať ešte dcérku ale uznala som,že aj dve deti je dosť fin. a aj fyzicky,psychick zvládnuť... ale už viem že nechcem viac som rada a vďačná aj za týchto dvoch chlapíkov 🙂. A preto tiež sledujem tu príspevky snažím sa dodať nádej ženám ktoré túžia po dieťatku ale sa im nedarí žiaľ zakúsila som aj ja trápenie sa z PCo syndrómom dlhými cyklami a aj spermiogramom len na 50% pohybujúcimi sa a veľa plakania do vankúša keď došla ms...je to dosť na nervy a mne pomohli knihy ktoré ma naučili ako nastaviť seba a svoje zmýšľanie tka aby som si privolala harmńiu tela a duše a začala žiť pre tých ktorý sú okolo mňa a nie pre moje túžby,ktoré ma ubýjali a vohnali do depresií.Lebo čo vyžaruje z vnútra to z vesmíra dostaneme usmiata a šťastná žena si privolá anjelika k sebe ale smutná,depresívna uplakaná žena odoženie tie dušičky ktoré si hľadajú maminku,veď kto by chcel smutnú depresívnu matku?Dúfam že toto si rpečítajú všetky snažilky a nastavte sa pozitívne. 🙂
@alison11 hej.. tie, sa tak snazim nastavit, aj ked je to drina... ale uz som kludnejsia ako kedysi... tento mesiac bol narocny, ak by vsetko slo ako malo, tak by som uz mala v rukach babenko.. ale... nemam a idem dalej, skusam.. uz sa snazim nepodriadovat cely zivot tejto tuzbe ako som to robila nez sa prvy krat zadarilo, ako som to robila po potrate.. trosku som zvolnila... myslim ze som na dobrej ceste... ;)
@ikonica vies bojim sa mat dalsie babo ci to zvladneme..aoe chxela by som este poslednykrat zazit.. Tak preto tak vravim
@alison11 hej Dakujem. Ja sa len bojim ci by sme to zvladli vies.. Ale tuzim dalej..
@tonjadabik2 no ja som mala ten pocit ze sa niecoho obavas... no musis si to poriadne zvazit... nie len ci to zvladnes ty ako matka ale aj ci su na to pripraveni ostatni clenovia rodiny a to nie len po financnej stranke...
@alison11 zlatko viem.vsetko je mozne.srdce hovorí,ze to vyjde/vyšlo mozno ale hlava mi hovorí:nebuď naivná.aj tak vies,ze ako to vzdy dopadne.taha sa to uz dlhe roky a teraz???...hm ved uvidim rano.necham sa prekvapiť.a az do prvej kvapky 🙏🙏🙏🙏✊️✊️✊️
@ikonica my sme pripraveni len sa uz nedari

@alison11 Dakujem ja uz ani nedufam zeby sa ujalo.. Uz velmi dlho sa snazime a furt nic..vsetky priznaky a stale pride ms.. Ja uz neviem. Moj mi vravi ze som uz stara..kedze sa nedari.. Hambim sa niekedy mozno ma pravdu..