Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 to vyzera moc pekne. 🙂 drzim palce.
@sonulienka13 zlatinko nemôže byť že si len 2 dpo graf tak vyzerá 😎tie teploty predtým vyzerajú predovulacne nie poovulacne len aby si nečakala a ....
@kudusko myslis ze ovu bola 28smeho?? Na 23dc??vtedy som mala negatívny ovu test.
@sonulienka13 to nevadí ale napr 21 DC si mohla mať pozitívny graf nepustí 😋😍
@kudusko zlatik,sak ked ja sa v tych teplotách este tak vobec nevyznám 😭😭😭😢nestastna som s toho všetkého.ved uvidime ze co a ako.necham sa prekvapiť.
@myjusiatko Dakujeem 🤗🤗 nechame sa prekvapiť ze co a ako.
@ikonica Juj to mi je veľmi ľúto ☹ ale verím,že čoskoro anjelik vám pošle zdravučké babulko a možno i dve 🙂
@sonulienka13 Vieš ten krček sa môže ešte stále uzavrieť,najskôr mozog musí dostať príkaz z tela že si tehu a až potom telo bude pracovať na tvorbe hcg a aj uzavretí krčka.Podľa grafu by som povedala že si na správnej ceste k // 😉 a bolesti ako na ms sú ok to je z prekrvenia maternice a rozťahovania maternice pokiaľ nemáš kŕče len sem tam pichnutie do vaječníkov a tupá bolesť pri prudkom pohybe podbrušia tak je to ok. Kedy si robila tehu test? Od vtedy si pripočítaj 3 dni a potom skús hneď z ranného. Držím palce.😉
@lucinocka Ahoj,môj má slabšie srdce naň berie lieky a na vysoký tlak to sa už nedá dať do poriadku len užívaním liekov.A Je mi ľúto,že tvoj muž má ťažkosti z prstami :-/ .Chlapi a aj chalpci sú už raz taký nepozorný a vždy na nebezpečných miestach.
Tak klepnúť veru ako píšeš môže aj nás matky...pri toľkej povinnosti i zdravia čo sa týka...Ale pokiaľ je rodina ktorá pomôže tak je fajn,ja žiaľ ani to nemám...tak už len aj kvôli situácii v ktorej som a aj viem odhadnúť či by som mala pomoc alebo nie,tak nechcem viac než mám 🙂.
@tonjadabik2 Ahoj tvoj graf vyzerá tiež na tehu drží sa pekne teplota hore.Skúsila si už testy? Ovulačné by tiež boli pozitívne ak to tam je 🙂. A Ovulácia ako píšeš môže byť vyvolaná aj silným orgazmom 🙂 A tie tvoje kŕče by mohli byť v poriadku pokiaľ nie sú silné a nekrvácaš,z rozťahovania maternice ja som ich mala pri oboch prvé mesiace.
@yuppy97 Krásne a aj môj muž ich toleruje kvôli mne a synom,keďže iné zviera nechce vôbec ja by som aj psa brala lenže u nás je daň za psa 10eu :-/.
@sonulienka13 Skús ovulačný test zatiaľ každý deň pokiaľ nepríde ms,ale verím,že nie a o 3 dni skús znovu tehu test,mne až 2 týždne meškalo pri prvom kým som mala na tehut este //.Nezúfaj,teplota je hore a ms nikde a bolesti sú tiež kvôli prekrveniu maternice a rastu sliznice,sa rozťahuje maternica kvôli miestu pre drobčeka 🙂.Bude všetko ok nezúfaj.Len kľud 🙂
@alison11 ano citala som o tom orgazme..nie niesu silne.. Aj ked vtedy v noci boli brutal silne.som bola aj na wcku ale nic.som zaspala kolo 2-3 rano. A dnes zase brutal krce od rana. Vcera mi manzel vravi ze on to pozna a voniam ako tehotna. Nechapem tomu ale on on vzdy vedel ako prvy ze som tehotna.. Ale ja radsej nic nevravim lebo sa zase sklamem..
@kudusko vidis, takto ma nenapadlo nad tym premyslat.
@sonulienka13 urcite by bolo lepsie, robit ovu test od nejakeho 8dc pravidelne aspon ob den a kazdy den si zapisovat aj hlien. Budes sa v tom lepsie vyznat. Ja si kukam kazdy den hlien aj cipok. Pozri moj graf. Potom ti obu vyznaci aj neprerusovane. Tu zajtrajsiu teplotu som si vymyslela, len aby si videla moj graf. Keby som si nezapisovala hlien a nerobila ovu testy, myslela by som si, ze som mala ovulaciu uz 20dc.
@tonjadabik2 To je super,keď tvoj muž má na tehu 6-ty zmysel 🙂.Tak len kľudne a miernejšie pohyby aby si nemala bolesti. A skús tie testy z ranného moču 🙂
@tonjadabik2
A nepisala si niekde ,ze s terajsim partnerom este nemas dieta?Teda ja sa v tebe vela x stracam 😨
@sonulienka13
Sonulienka ako sa mi mas?Pozeram posledne prispevky a fakt to vyzera,ze si 2 dni po ovulke 😨
Ja tento mesiac bazalku nemaram a vlastne uz ani nic.Kedze partner mal zle vysledky,tak to uz nechavam na nahodu.Pri ovu citim maternicu,takze sa budem musiet spoliehat na to.😒
@alison11 hej on vedel vzdy mi prvy povedal on. Som v poho len mi vsetko smrdi az na vracanie..
@katusikkk nie urcite nie. Si ma s niekym pleties
@myjusiatko Dakujeem za krasne vysvetlenie 🤗🤗tak ja uz neviem.som zufala s toho ☹ pozri.ja mam ovu testy robené od 6dc do dnes.
@katusikkk Ahooj mojko 😘😘😍😍a dobre robis.mne uz zacina s toho hrabať.dnes len revem a revem.mam chut všetkým trieskať,vsetko rozbiť.je mi tažko dnes.je mi vsetko nejako ľúto.ja uz neviem 😞😞😞😢😭😭 ta bezmocnosť.od 25teho sme sa nemiloval,lebo ma boli to podbrusko a maternica a ako keby sa mi toho dotýka pri sexe.tak som si povedala ved ovu vyznacilo,dame si oddych.ale uz som asi faakt blbá ked to nedokazem odhadnúť podla tych teplôt.Obdobie ovu citim vajecniky aj podbrusko silno.lenze tento cyklus sa nedalo,keďže od poslednej mrchy citim bolesti vaječníkov aj celého podbruska.aaach.nestastna som ☹
@tonjadabik2 uz si mala ovulaviu tento mesiac?
@selinaliana podla grafu nie.. Ale mohla byt hocikedy.
@tonjadabik2 no je to mozne len teplota nepustusti uz by stupla. Ty msvas az cez 37 poovulacne teploty. Podla mna tie bolesti svedcia pricadzajucej ovu.aspon si myslim
@sonulienka13 zaujimave. 15-17 den vyzeraju naj.
@sonulienka13 resp 15 den mi pride pozitivny. Buduci mesiac si zapisuj aj ten hlien kazdy den.

dobre rano, moj graf tento mesiac taky poskromnejsi, kvoli dovolenke:D nechcelo sa mi merat... tak uvidime , kde povedie 🙂 dnes 8 DPO