Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@tonjadabik2 nic neurychlime ak sa ma zadarit sa zadari. Je nas tu vela co sme dlhsie tu, nie len ty. Vsetko je tak ako ma byt. Teraz su asi na rade tie co dietky nemaju a potom sa zadari aj nam ;)
@angelika1992 podla mna to vyzera dobre, dnes si 6. den po ovulacii...ja som pri sofi mala tiez na 5-6 den slaboruzovy vytok, nikdy predtym ani potom sa mi to nestalo, bolo to uhniezdovanie, drzim palce🙂
@lucinocka kiež by si mala pravdu. tak ako sa sledujem tento mesiac som sa ešte nikdy nesledovala. okrem tých trošku citlivých prs však nemám už žiaden symptom. 7.9. mám mať ms, tak uvidíme ako to dopadne. 🙂
@angelika1992 ak si mala uhniezdovanie ked si mala vytok, este by si nemala citit nejake priznaky, pravdepodobne si nahovaras, ako vacsina z nas tu :D za tyzden testovanie 🙂🙂
Citlive prsia su kvoli hormonom, ktore sa menia v druhej faze cyklu, nemaju suvislost s tehu hormonmi🙂
@lucinocka asi maš pravdu, od toho nahovárania nemám daleko 😀 ale babenku by sme sa už konečne potešili
@alison11 zlatko dakujem❤️💕💕😘bodaj mas pravdu.nic viac na svete si viac neželám.len ci teda ta ovu bola kedy ju graf označil.nechame sa prekvapiť 🙂
@myjusiatko Dakujeem moje 😍😍 mam si graf nechat tak ako je alebo tam zaznačít toho 15teho ako pozitivny ovu???vies,ja si prípadom cela divná.uplne pretocena.
@angelika1992 daj vediet o tyzden ;) som zvedava 🙂
@sonulienka13 skus. Uvidis, co to urobi. Daj sem potom obrazok.
@sonulienka13
Podla mna ti ju zajtra same vyznaci ked bude teplota hore🤔
@myjusiatko takto je to teraz.
@katusikkk len asi mi to bude prt platne ked sme sa nemilovali 😭😭😭😞
@sonulienka13 a teplotu merias kazdy den v rovnaky cas?
@selinaliana hej ved jasne ja kazdej prajem. Ja sa neponahlam
@lucinocka dam dam 🙂
@myjusiatko samozrejme!! Lebo potom by to nemalo pre mna význam.len ten jeden den som nemerala lebo sme mali hody a boli sme vonku troska ☹
Dnes mi dalo prazdny kruzok lebo som zaskrtla sleep deprived... Spala som len tri hodky asi a testovala v rovnakom case ako vzdy...
Dievčatá nevadí ak manžel berie antibiotiká, myslím pre snazilkovanie,opuchol od zuba,tak bude brať asi 10dni a ja budem mať ovulku o cca 7dni.
@sonulienka13 mne skôr príde že ovu bola 14teho,no to si ale aj tak po termíne LF,tak verím že to už konečne je tam💕💕💕💕
@myjusiatko mam zadany aj vcera aj dnes....
@myjusiatko ale vrchol bol asi vcera ked tak na nich pozeram... citim ze dnes je ovu.. skoda ze nemoze byt aj tutu mutu :/
ahojte...meriate si niktorá BT v ústach? aká je vaša nameraná teplota??? je nižšia ako meraná v pošve?
@ikonica dnes neni pozitivny. Nechaj len vcera.
A sex vcera staci. ;) ak bola ovulacia dnes. 🙂
ten posledny po uschnuti vyzera ako ten z 28.8.
@myjusiatko no... chcela som aj dnes ale boli sme zmoreni obaja.. hlavne mm.. tak nepojdem cez mrtvoly... skusime este zajtra aj ked neviem ci to ma este zmysel z hladiska snazenia.,.
@ikonica jasne. Nechaj ako pozitivny len ten 13dc. 14dc je negativny.
@ikonica tak aj keby nemalo, aspon si urobite dobre. 🙂))

@selinaliana neviem. Nejdem sa hadat. Uvidime ja sama som zvedava.. Pred ovu mam 37 aj po a vyssie takze sama neviem.velmi zase tuzime ale v zazraky neverim aj ked sa modlim kazdy vecer.kazdej tu drzim palce. Pomaly vsetky tu otehotneli len ja nic..