icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
30. aug 2017

@slniecko527 meriam v posve.. v ustach je to pre mna menej pohodlne... neviem poriadne ten teplomer drzat...

ikonica
30. aug 2017

@myjusiatko ved takyto zmysel to ma vzdy...;)

slniecko527
30. aug 2017

@ikonica doteraz som aj ja tak merala....ale teraz som krátko po kyrete, tak som skúsila v ústach a zatiaľ sa mi zdajú teploty dosť nízke max. 36,44

ikonica
30. aug 2017

@slniecko527 no ja som v posve mala najmenej 36,18 co ma celkom prekvapilo...pisala som ze mrzneeeem.... mne to tak vyhovuje... musi dat clovek vacsi pozor na hygienu ale v poho... zmera to tak do 20 sek... mam bazalny teplomer z dm....

slniecko527
30. aug 2017

@ikonica ja mám tiež bazalny teplomer z DM😉 skúsim po prvej mrche znova v pošve

sonulienka13
30. aug 2017

@bona69 zlatinko Dakujeem 😍😍😍🙏😘❤️❤️💕Som zvedava na rannú teplotku a uvidi sa.

angelika1992
30. aug 2017

@ikonica citala som, ze je dobre drzat teplomer v posve 1-2 minuty a az potom zacat merat.vran to je presnejsie 🙂

ikonica
30. aug 2017

@slniecko527 ja meriam len druhy cyklus, tak som novacik este stale... urcite este aspon jeden chcem merat nech sa mi potvrdi, co uz vlatne viem zo zaznamov ms kalendara... vacsinou mam pozitivny test na 13 dc takze ovu je asi 14 dc... zatial to tak sedi.... uvidime... ale uz som mala tusim aj na 16 den ovu... to som brala asi inofolic... len neviem ci jeden sacok denne alebo dva, lebo som skusala aj tak aj tak....

ikonica
30. aug 2017

@angelika1992 hmmm neviem nejak mo to zatial sedi s testami aj s pocitmi pri ovu....

angelika1992
30. aug 2017

@ikonica 2 cyklus si meriam BT a tento mesiac som zaviedla aj ovu testy.zhanam info a na jednej stranke som citala ze je dobre teplomer nechat v posve tu urcitu dobu aby sa zohrial na teplotu ktoru telo rano ozaj ma.mne to zatial s porovnanim s ovu testami vychadza.

ikonica
30. aug 2017

@angelika1992 no aj mne... zatial to asi nebudem menit a ked tak az od dalsieho cyklu...

ikonica
30. aug 2017

❔❔❔❔BABULE OTAZKA DO PLENA❔❔❔❔ ako meriate teplotu digiteplomerom? nechate ho nejaku tu minutku najskor nezapnuty v posve a zapnete ho az potom alebo ho zapnete hned po vlozeni a ked zapipa zapisete si teplotu, ktoru prave ukazuje?

myjusiatko
30. aug 2017

Teraz uz mam ifertracker, ale predtym som vlozila, zapla a nechala dnu asi dve minuty a az potom odpisala (pipal nlrmalne napr po par sekundach).

bona69
30. aug 2017

@ikonica zapnem, vložím,zapipa odpíšem 😀

ikonica
30. aug 2017

tak ale je to potom relevantne ked si ten cas meriate len rak od oka? ze asi minuta dve? potom by asi trebalo ten cas presne stopovat ci?

myjusiatko
30. aug 2017

@ikonica tak ja som rozlepila oko, dala teplomer, kukla na hodinky, upadla do komy a ked som sa zase prebrala, vacsinou na hodinkach bolo o dve tri minuty viac, tak som vytiahla teplomer a zapisala hodnotu😂

ikonica
30. aug 2017

@myjusiatko cize take 'bajocko'... cize je to asi tak relevantne ako ked ho vytiahnes rovno po zapipani.. ziadne exaktne meranie... s tym tvojim novym kamosom za uz da presnejsie merat... len nemam zvysnych 200€

ja som to tiez citala, ze je dobre to trochu dlhsie podrzat, ale nerobim to... myslim, ze to nema az taky vplyv... ale som len zaciatocnik...

ikonica
30. aug 2017

ooo na ali ho maju za 84

myjusiatko
30. aug 2017

@ikonica pokial mas krivku peknu, netrapila by som sa tym.
Stejne je pre mna mmtalne smerodatnejsie sledovanie cipku a hlienu. Teplota mi to uz iba potvrdi.

myjusiatko
30. aug 2017

@ikonica z ali by som sa asi uprimne bala. Lebo ja to chcem potom pouzivat aj ako antikoncepcnu metodu. Tak som do toho pohodlia investovala. Ale ten tempdrop je lacnejsi.

ikonica
30. aug 2017

@myjusiatko ne ne nejdem si to kupovat... staci mi teplomer, ovutesty a sebapozorovanie... inac skusam aj pozorovanie cipku ale to je este spanielska dedina pre mna... hlien uz viem rozoznat...

sonulienka13
31. aug 2017

Dobre ranko 🙂 Tak co myslite moje zlate???🙏🙏🙏🙏❤️

aduska_ba
31. aug 2017

@sonulienka13 držím silno palčeky 😘❤

bona69
31. aug 2017

@sonulienka13 🙏🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕

katusikkk
31. aug 2017

@sonulienka13
Ja si myslim,ze bola 23 DC,ale chcem sa mylit a preto si rychlo rob test.Keby si dnes mala 14 DPO ,tak uz urcite ukaze 🙏🙏

sonulienka13
31. aug 2017

@aduska_ba dakujeeem 😍😍😍🙏😘

sonulienka13
31. aug 2017

@bona69 bodaj by zlatik 😍😍😍😍🙏

sonulienka13
31. aug 2017

@katusikkk nespraviiim 😂😂😂 som v rozpakoch s tebaaa 🙂 a inac pozitivny ovu som mala zlatenko 15dc.tak neviem☹ ak som naozaj dnes este len 3dp tak je to zbytocne.a uz nemam ranný moc 😂😂😂

nikusiak9
31. aug 2017

@sonulienka13, podla mna si len 10dpo

sonulienka13
31. aug 2017

@nikusiak9 uz som uplne zmetená 😂😂😂😂kazdy inac 😂😂Bud,alebo.