icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
31. aug 2017

@kudusko myslela som 21dc, prepáč 😀 dátum 26.8.

sonulienka13
31. aug 2017

@kudusko moje,to som ani nemerala ☹ mali sme hody a bolo tu kopu znamych a tak ☹ Nebooj sa!!! Teraz to inac ľutujem.

ikonica
31. aug 2017

@kudusko nemyl si 20 dc a datum 20.8.

sonulienka13
31. aug 2017

@bona69
@kudusko viete ako sa citim zlatenkaaa???🙀👀🙈🙈🙈👀😜😂jak sasko jasko 🙂 cela pomotana 🙂 mam si zmeniť ten graf?? Kde mam dat coo?? Ja som jakyyy dement 😍😍😜🙈🙈🙈😉😉

kudusko
31. aug 2017

@sonulienka13 ale nie si zlatko pamätaj príde to vtedy keď stým nebudeš rátať však to to
@bona69 to neznamená že keď bol bledsi že na 21-22 dc nemohol byť pozitívny 😂😘😍

bona69
31. aug 2017

@sonulienka13 😁😁😁💕💕💕joooj ty polepetko,už sa na to vykašli a len počkaj čo príde,už nič nezmenis teraz 😀💕💕💕😘😘😘a hlavne kľud,dajte si pohár vínka a užite večer 💏

ikonica
31. aug 2017

mne pride najsilnejsi 20.8.

bona69
31. aug 2017

Mám novinku,bola som pred chvíľou v záhrade skontrolovať vodu a prepichla som si nohu na veľkom trni zo suchej trnky, samozrejme že som mala obuté tie crocsy či ako sa to vola😁😁ešte sa mi poriadne nezahojil zlomený palec na pravej nohe a teraz ľavá,tak ja už celkom budem chodiť jak kačka 😁😁😁👎👎

sonulienka13
31. aug 2017

@kudusko ja viem mojko.ale cakam toooolko rokov ze bude zachvilku Šípková Ruzenka zo mna 😂😂😂aj si kolko krát poviem,nemeriam,netestujem a potom si trieskam hlavu ze zaseeee som v tej drogovo-ovulacnej eufórii 😂😂😂

sonulienka13
31. aug 2017

@bona69 booooze ty moj invalidik 🙈🙈🙈🙈🤗🙀mne sa to tiez stáva a vzdy v croksoch🙂 davaj si prosim ta väčší pozor na seba!!! Treba ta zabaliť asi do bublinkovej fólie 😍😍😘😘😘aby si sa nam nedoriadila zlatik.

sonulienka13
31. aug 2017

@ikonica moje,veru aj je.ten je zo všetkých najsilnejší.poniektore su tiez ale tym este milimeter chyba.

selinaliana
31. aug 2017

@sonulienka13 moja myslim na teba a silno drzim palce

sonulienka13
31. aug 2017

@selinaliana zlatinko dakujeeem mooooc 😍😍😘😘 aj ja som na to veeelice zvedava ze ako to vsetko dopadne.uz som zmierena zo všetkým.podbrusko boli uz veeela dni na dotyk,ani chytiť ani poriadne na wc tak uvidime.

sonulienka13
31. aug 2017

Trosku na rozveselenie 😂😂😂Kto večeria takto ako ja??? Pred týmto pokrmom som schrastila kura s ryžou 😂😂a teraz totok 😂😂Moj apetít!!!(dufam ze nevadi príspevok)

bona69
31. aug 2017

@sonulienka13 ty si teda ale riadny žrútik❤

sonulienka13
31. aug 2017

@bona69 ani nehovor 🙂 milujem jedlo.len tie moje choroby ma odpísali ☹ a to doslova bohuzial.nedokazem si nato este zvyknúť.ale niekedy sa stane ze to takto poruším a az moooc 😜🤗😘😘

selinaliana
31. aug 2017

@sonulienka13 no co dodat moja, len dobru chut ;)

sonulienka13
31. aug 2017

@selinaliana Dakujeem 🙂 ja mavam taketo chute stale 🙂 jedno cez druhe 🙂

sonulienka13
31. aug 2017

Babulky,nevysmejete ma prosiiim??? ☹ som dement s angliny.Prosim vas co znamená v angline slovko Firm a Soft?? Je to ohladom krčku.dakujeeem.

myjusiatko
31. aug 2017

@sonulienka13 firm tvrdy soft makky

sonulienka13
31. aug 2017

A este k čomu mam priradiť Ferning Microscope:None,Partial,Full??
Dakujem este raz.

sonulienka13
31. aug 2017

@myjusiatko dakujeeem moje 😘😘😘🙏❤️😍😍

myjusiatko
31. aug 2017

@sonulienka13 ty mas ten mikroskop na sliny?

sonulienka13
31. aug 2017

@myjusiatko nie nieee 🤗🤗🙈🙈😍ja len nevieeem dobre tu angličtinu ☹ len tak som pozerala,ze co vsetko este potrebujem zapisovať.

myjusiatko
31. aug 2017

@sonulienka13
Cervix
Cervical fluid
Opk
Sex
A samozrejme teplotu

sonulienka13
31. aug 2017

@myjusiatko vsetko zapísané 🙂 v zosite pre istotu.Dakujeeem este raz moooc!!!!😘🙏🙏🙏🙏🤗

zitusss
31. aug 2017

@katusikkk vlavo tie čísla označujú mesiac,kde sú sipky znamená že som brala duphaston na zlepšenie cyklu pretože som MS takmer nemavala. Lekár mi ho potom vysadil keď videl že mi chodí ms tak ako má no a hneď na to mi v júli vôbec neprišla tak som išla za ním keď mi meškala asi dva týždne a akurát sa chystal na dovolenku tak sme sa dohodli že prídem po dovolenke sa mi vyvolavacku na ms a spravíme hormonalny profil. Injekciu mi dal 11.8. a ms prišla toho 16. Hormonalny profil mám vraj v poriadku a mala by aj prebiehať ovulácia no netuším kedy preto to chcem takto zistiť

sonulienka13
1. sep 2017

Dobre ranko slniečka moje 😘🤗🤗😘Prajem Vám krasne ranko.Tak cakam tu červenú hnusobu.Nech uz pride a mozem začať odznova 👍✊️🙏🙏🤗 aj tak je cely graf šibi ryby 😂😂 ani ho neberiem do úvahy nejako.

ikonica
1. sep 2017

Dnes ju konecne zaznacilo... Aj ked myslim, ze bola na 14 dc...

katusikkk
1. sep 2017

@zitusss
Tak to je fakt tazko povedat,ked mavas meskanie aj 2 tyzdne.Kazdopadne si rob graf a naucis sa podla teplot zistit kedy ovulka prichadza.K tomu sleduj aspon hlien.Ja az ked som si zacala graf robit,tak som zistila,ze mam mierne bolesti.Graf si robim vo fertilityfriend.programe a tam pekne ovulku aj vyznaci.

@sonulienka13
Kolko dni mavas Lf ?Teraz ked ju odratas,tak budes presne vediet,ale graf vyzera pekne.A v tom case aj kexiku bolo 🙏

@ikonica
Tiez myslim ze 14,ale gulicka nie je plna preto to posunulo.