icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
5. sep 2017

Dakujem,ze ste na mna tak mysleli zlatenka moje ❤️❤️❤️💕💕❤️🤗😍😘🤗🤗😘🤗vazim si to!!!!

sonulienka13
5. sep 2017

@ikonica moje,ale mam neskutocne krce a bolesti.to uz bohuzial pride co chvíľa.lezim v klbku a plačem.nejako to prislo na mna to vsetko.este,ze mam muzika preč.je to nespravodlivé.

ikonica
5. sep 2017

@sonulienka13 ach moja...

sticker
tonjadabik2
5. sep 2017

@ikonica ahaa..dakde kupim

tonjadabik2
5. sep 2017

@rula Dakovam

katusikkk
5. sep 2017

@sonulienka13
😢
Ale LF mi pride velmi kratka.Nato aby sa babatko dobre uhniezdilo by mala byt aspon 10 dni.

sticker
selinaliana
5. sep 2017

@sonulienka13 :( moja to mi je luto

tonjadabik2
5. sep 2017

Ahojte poradte. asi blba otazka ale: otazka znie: meriavala som si o 8 rano cez prazdniny. teraz je skolsky rok a meriavam si o 6:30. dnes sme mali sexik a po nom asi pol hodinka som si zmerala a mala som 36,4. potom som zmerala o 7 a teplota bola 36,9. ktoru teplotu mam zapisat? kedze viem ze asi spermijkami a sexikom ide vraj teplota dole. mam meriavat o 6:30 alebo neskor ako som meriavala???? asi rano hned ze? Dakujem za rychle odpovede.

katusikkk
5. sep 2017

@tonjadabik2
A to si si merala rano az po sexe?

ikonica
5. sep 2017

@tonjadabik2 najlepsie je merat vzdy v rovnakom case, este predtym ako ides na wc ci zacnes nejaku inu aktivitu.. Bazalna teplota je zakladna, aku mas ked si v klude v pokoji po spanku oddychnuta a urcite nie po rannom tutu mutu... Taka teplota uz nie je bazalna a je uz skreslena....

tonjadabik2
5. sep 2017

@katusikkk ano az po..
@ikonica cize co? ktora teplota?

ikonica
5. sep 2017

@tonjadabik2 z dnesnych ani jedna...

katusikkk
5. sep 2017

@tonjadabik2
Ani jedna .😲

ikonica
5. sep 2017

Je to teplota oddýchnutého ľudského organizmu nameraná v pokoji, bez ovplyvnenia jedlom, pitím alebo fyzickou námaou.
Najnižšia a pre nás smerodajná hodnota sa získava v skorých ranných hodinách hneď po prebudení.

tonjadabik2
5. sep 2017

@ikonica cize ziadna teplota? takze asi tu druhu.. kokooos co s tym?

ikonica
5. sep 2017

Jednoducho dnes teplotu nezapises... Je to asi lepsie ako tam zapisat teplotu, ktora sa neda povazovat za bazalnu, kedze jej meraniu pedchadzala fyzicka zataz ;)

sonulienka13
5. sep 2017

Zlaticka,dakujem za podporu.Zvladam to vďaka Vám!!! Vazim si vas!!!
A hlásim dnes 1DC.A ukrutne bolesti. Noo ved ako vzdy.Endoska sa ohlasuje.Tecie to zo mna ako fatamorgána ☹

selinaliana
5. sep 2017

@tonjadabik2 hlavne po sexe ti je zbytocne meriat teplotu to mas byt v klude.

selinaliana
5. sep 2017

@tonjadabik2 no dnes si teplotu nezapises

tonjadabik2
5. sep 2017

@ikonica
@selinaliana
oki babiky tak mazem teplotu..uvidime zajtra Dakujem krasne za rady aj za clanok ❤

myjusiatko
5. sep 2017

@tonjadabik2 presane ako pisu dievcata. Z dnesnych ani jedna, takze nezapisuj. Je treba merat hned po prebudeni, teplomer vedla postele. Kludne teraz meraj 6:30. Ale neznamena to, ze ked vstanes o 6:00, tak sa odmerias az o 6:30. Proste to musi byt hned po prebudeni. A ak vstanes vynimocne skor, meraj vtedy.

@sonulienka13 je mi to moc luto. :( Ale tesim sa na dalsi graf, ked budes vsetko zapisovat, ako sa v tom budeme vyznat. 🙂

tonjadabik2
5. sep 2017

@myjusiatko oki dnes mazem a uvidime zajtra.budem merat vzdy rano po prebudeni. som zvedava zajtra.

tonjadabik2
5. sep 2017

inak ale vcera vecer aj v noci brutal bolest laveho vajecnika tak sme poistili vcera aj dnes.

katusikkk
5. sep 2017

@tuqanqa
tak vcera ma bolelo podbrusko od rana do vecera.Skoro som ani cikat nemohla.
Maly byt ovulka co som si aj myslela,.Dnes mi nic nie je a teplota rano vzdy predovulacna.39,9 ako vcera.Takze ovulka asi nebola.Mne po ovu vyskoci nad 37,2 -3 🤒

sonulienka13
5. sep 2017

@myjusiatko zlatinko dakujem.viem,ze je tu nova šanca,novy začiatok.tesim sa 🙂 Dakujeem mojko 😘😘😘😘veru,veru,budem pisat,zapisovať ako drak 🙂

sonulienka13
5. sep 2017

@katusikkk mam to take všelijaké bohuzial ☹

alison11
5. sep 2017

@sonulienka13 Ahoj,juj tak to mi je veľmi ľúto ☹ ale čo už...asi to tak malo byť a ďalší cyklus už bude úspešný 👍

sonulienka13
5. sep 2017

@alison11 bodaj by si mala pravdu zlatko😘😘

sonulienka13
5. sep 2017

Zlaticka tento tyzden mi pride Bromelain.Ale len 10ks.5ks sa dava 5 dni pred ovu a 5ks po ovu.Chcela by som to tento cyklus vyskúšať.Lenze akoooo ked ani sama neviem kedy bude ovu.To bude Sodoma Gomora.