icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ejuska2586
5. sep 2017

@sonulienka13 Preco aj pred ovu? Ja som brala bromeladin len po ovu 5 dni .

sonulienka13
5. sep 2017

@ejuska2586 co viem tak sa bere aj pred aj po ze koli lepšiemu uchyteniu.

ejuska2586
5. sep 2017

@sonulienka13 A ja ked som ho brala po ovulke 5 dni, tak som zakazdim otehotnela.

sonulienka13
5. sep 2017

@ejuska2586 noo mne to poradili tak baby na IVF stránke.Bohuzial ja mozem brat co chcem,tak nic nepomáha bohuzial.Za tych 11rokov som uz prehormonovana,previtaminovana ze dovi.

waleri17
5. sep 2017

@sonulienka13 ahojky moja je mi to luto sledovala som ako dopadnes lebo sme mali velmi podobny cyklus a tiez dnes zacinam 1 dc a tiez momentalne lezim v bolestiach ale da sa to zvladnut endosku chvalabohu nemam viem si predstavit to musia byt o dost horsie bolesti tak moc drzim palce aby tento cyklus bol posledny a vitazny 😉😉

ejuska2586
5. sep 2017

@sonulienka13 To ma mrzi, ze sa tak dlho snazite a bez uspechu. Len zistit obdobie "pred" ovulaciu je dost tazke. Nikdy presne neurcis, ze za 5 dni bude. To je nemozne podla mna. Lebo aj pravidelny cyklus moze zblbnut... Drzim palce.

bona69
5. sep 2017

@sonulienka13 😢😢😢

sonulienka13
5. sep 2017

@waleri17 to ma mrzi zlatko ☹ dakujem mooc.noo ja sa dopujem všetkým co mam po ruke.neskutocne bolesti mam☹ a pijem si este alchemilku.tak sme rovnako na tom teda.Ideme bojovať spolu teda 🙂

sonulienka13
5. sep 2017

@ejuska2586 noo ved totok.pri IVF som presne vedela,ze co kedy a ako takze to bolo fajne.ale ja mam raz ovu na 12dc potom dva cykly po sebe az na 23dc a tak.

sonulienka13
5. sep 2017

@bona69 zlaticko,to nic.som zvyknutá.svojim spôsobom.boli to,vzdy tajne dufam a verim ale asi slabo ☹ zlatko,bojujeme dalej.Dame to!!!!!! Nevzdame sa!!!no nie???

alison11
5. sep 2017

@sonulienka13 Tak si kúp aj ovu testy tuna mk v bazároch sú celkom prijateľné ceny a aj meraj a ke´d budeš vidieť že bt klesá a na ovu testoch silnie druhá čiarka začni užívať .Ja som začínala testovať od 10dňa až po ovu a deň po pozitívnom.Z bt je ťažšie asi sa vyznať,aspoň mne.

sonulienka13
5. sep 2017

@alison11 zlatko mam ovu testiky.este kopu.noo budem si to musieť odsledovať a nejako to skĺbiť.ale vydis.pozitivny ovu som mala na 15dc a ovu vyznacilo az na 23dc.uvidime 🙂

alison11
5. sep 2017

@sonulienka13 Nuž tak dnes došla ms odrátaj 14 dní a vtedy bola ovu.

sonulienka13
5. sep 2017

@alison11 odrátala som a vychadza to na 17dc.moje telo je čistý motak 😂😂

ikonica
5. sep 2017

@sonulienka13 no to by aj mohlo sediet ne?

alison11
5. sep 2017

@sonulienka13 Tak ovu čas trvá 5dní len odhadnúť toho stred tak asi medzi 15dc a 23dc to vyšlo na 17dc 🙂.Tak skús brať tie lieky 5dní pred 17dc a 5 dní po 17dc a snáď to tak bude naj.Držím palce 🙂.A pre istotu aj testuj a meraj

sonulienka13
5. sep 2017

@ikonica noo ale vyznacilo ho na 23dc ovu 😂😂😂

ikonica
5. sep 2017

@sonulienka13 ale ked si davala skor graf tak ti davalo ovu aj skor ne?

sonulienka13
5. sep 2017

@alison11 dakujem zlatko 🙂 skusim to veru tak.len dufam ze tento krát nebudem mat ovu na 12dc ako predtým 🙂

sonulienka13
5. sep 2017

@ikonica to ju vyznacilo na 12dc ale potom preznacilo na 23dc.

ikonica
5. sep 2017

@sonulienka13 aha...

myjusiatko
5. sep 2017

@sonulienka13 zadaj si tam ten pozitivny ovu test na 15dc, tak ako bol. To by odpovedalo tej ovu 17dc.

sonulienka13
5. sep 2017

@myjusiatko zlatko dala som 🙂 budem vsetko značiť,kontrolovať a tak.nech to mam na poriadku na tento dalsi cyklus.tesim sa na novú šancu.Som nabudená,naštartovaná,ale aj smutná troska.

ikonica
5. sep 2017

@sonulienka13 tfuj tfuj tfuj nech to teraz klapne ;)

waleri17
5. sep 2017

@sonulienka13 no zaciname nanovo nevadi hadam by sa uz mohlo konecne zadarit 😕A robili ti laparku? Odstranili loziska endosky?? Nebola si v umelom prechode ci ako ti to liecia?? Kvoli tomu mozes mat velke problemy otehotniet... v mojom okoli ma hrozne vela bab endosku je to svina! 😡

ikea85
5. sep 2017

@bevab Ahoj. Dlho som tu nebola. Prestala som riešiť cykly A nechala som to v lete na prírodu. ☺ ale keďže sa nič zásadne nezmenilo idem do toho znova. Takže ma čaká meranie A sledovanie. Dnes som 2DC. Ty ako moja? ???🙂

sonulienka13
6. sep 2017

@waleri17 ahoooj 🤗🤗🤗😘noo veru mohlo uz.uz by sa patrilo.mojko ja mam dve laparky a jednu obyčajnú operáciu za sebou a planujem ísť na dalsiu.ak sa dokopem 🙂 mne nedokázali vyoperovať endo.vzdy len maternicu pozreli,prefuky,zrasty,cysty a tak.crevo mam vzrastene na jednom vajecniku a pomotané a v tom mam tu endo.V tom umelom prechode som nebola.Moj gyndo my to neodporučil.Noo ved uvidime ako a co bude.endoska ma dlheeee roky trápi ☹

ikonica
6. sep 2017

😕

lauritka
6. sep 2017

@sonulienka13 mrzi ma to.inak suhlasim s tou ovulaciou na 17 dc.sedi to aj podľa opk testu.len ti trosku pomalsie isli hore teploty po ovu.