icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vejula
30. jún 2014

@senta_sofia no čo ako ty? Mrška sa zatial neblíži?

mawiya
30. jún 2014

@senta_sofia dievka ale ty máš v dačom pravdu s tou mrchou 🙂. ale ja ešte dnes mrchujem a naozaj ani pri najlepšej predstave nechcem mať ďalšiu o týždeň 😀. to radšej potichúčky a bezúspechu odovulujem a počkám na ďalší mesiac
@afra neboj žiadne zlé správy nebudú. a držím palce pri ocinovi, hlavne pevné nervy 😀 bo chlapi 😀
@rybkaa ty si to snaď odo mňa chytila. ale vidiš aj mne sa to stalo po dva cykly ako nežeriem infolic a ostatné capiny. že teplota na bode mrazu.
@jaja9891 cica keď tak nad tebou rozmýšlam, tak ten pozitívny test vtedy mohol byť asi naozaj z cysty. čert ho vie, len nech tá sviňa skoro pukne a odíde. alebo ju nejako poprepichujte 😀 . len to neskúšajte vrchnou stranou cez hrdlo, to je dlhšia cesta 😀 😀 😀 😀 😀
dievky ja som na PN a ten môj super šéf mi už o pol deviatej volal a dal mi kooooooopu roboty. a naviac práve je tu búrka jak sviňa. pekný deń vám. mucke moje

jaja9891
30. jún 2014

@mawiya hej aj mne to napadlo,ze ten test zachytil cystu,ale zaujimave je,ze len raz,to aby som zacala tehu testami testovat moje cysty 😀 no poprepichovali by sme ju,ale ta mrchana hnusna,este nemam dolieceny zapal,az tento tyzden budu vysledky a mm je pracovne odcestovany 😠 u nas sa uz vycasuje,slniecko vychadza... dnes som sama doma,konecne vsetci prec,to sa stava raz za rok,tak si to uzivam s mrchou a cystou v posteli 😀 v trojke,aby mi nebolo v posteli smutno 😀 no tvoj sef ta teda nesetri,fuuu...len to neprehanaj,ved si na PN 😀

mawiya
30. jún 2014

@jaja9891 hej len ci si môj séf uvedomuje, že plat budem mať polovičný za PN a robím ako krava. idem si pýtať odmeny. ako vážne. už mám dosť týchto "pomocíííí" lebo robím v posteli ako krava každý deň.
No ale inak tebe je fajneeeeeeee. v trojke. daj si ešte kavičku alebo čajik a pekný deň za tebou.
inak keď som ja mala cystu, tak som na prepichovanie ani nepomyslela. bolesť jak sviňa.

jaja9891
30. jún 2014

@mawiya hej a este som zabudla,docitala som sa,ze cysta zlteho telieska sa casto vytvara aj v tehu,tak ktovie co to vsetko ma u mna znamenat,mala som asi vtedy hend po ms ist k dr. kvoli tomu testu...ale spytam sa teraz,idem si spisovat otazky na papier 🙂 nech nezabudnem 🙂 no o bolesti ani nehovorim,ja mam bolesti kazdy den,takze uz niekedy ani nevnimam,alebo neriesim,ale obcas ma polozia... snad sa to rozhybe tento mesiac nejakym smerom... inak mala by si si pytat odmeny,to co je pracovat pocas PN za taky plat?hrozny system v nasom state...a inak co vlastne robis?a ako dlho trvalo kym ti cysta zmyzla?

mawiya
30. jún 2014

@jaja9891 ja som mala cystu tri krát a vždy mi praskla počas ms.
no a ja robím odbornú referentku na VUC-ke v BB 🙂 a odmeny- hhhhhhhhhhhhh

jaja9891
30. jún 2014

@mawiya fuuuha,to si neviem predstavit co vsetko musis robit... a citila si,ze ti praskla,resp.,ze zmyzla,alebo nejaky pocit,ja zatial stale citim vajecniky...takze asi tam je....

mawiya
30. jún 2014

@jaja9891 nie necítila. len ma prestalo bolieť a dokyna potvrdila, že cysta neni 🙂

jaja9891
30. jún 2014

@mawiya och dufam,ze bude dobre.... skusim ist opät k tej milej gynde,snad nemala len vetdy dobry den 🙂 inak nevies preco sa tvoria?

senta_sofia
30. jún 2014

@vejula netusim veru, ja nejaky predmenstruacny syndrom nepozorujem, nikdy, takze tazko povedat... ale tak krati sa mi to😀

mawiya
30. jún 2014

@jaja9891 nemám ani poňatia, mne hovorila niečo ako, že pevný obal malo vajíčko či kieho a ja málo hormonu a tak neprasklo a nevypľulo sa von ale ostalo na vaječníku a zcystovatelo. ale našťastie som mala len "vodové" či aké a nie "hnisavé". ževraj to je horšie a aj ich operujú. chvalabohu ma to nepostretlo. drž sa moja a pekne si naozaj zapisuj všetko čo sa chceš opýtať. ja to tiež robím, lebo inak tam prídem a som ako tvrdé y.

jaja9891
30. jún 2014

@mawiya a aj vytiahnes papierik???ja sa hanbim,ale ked zabudam z toho soku 😀 a dakujem,budem sa drzat,aspon kozy v ambulancii isto 😀

vicianocka
30. jún 2014

baby, je to normalne, ked mam uz dva tyzdne stale tu istu teplotu???

ria88
30. jún 2014

@vicianocka ano, je to normalne aj viac dni za sebou.

vicianocka
30. jún 2014

@ria88 dakujem 🙂 ..aspon viem, ze som normalna

mawiya
30. jún 2014

@jaja9891 nie nevytiahnem 🙂 čítam si to v tej predkabínke a aj tak zabudnem 🙂 🙂

paskolinka
30. jún 2014

@vicianocka ja som graf s 2-tyzdnovou rovnakou teplotou este nevidela. par dni ano, ale 2 tyzdne je dost dlha doba. nemas pokazeny teplomer? 😕

vicianocka
30. jún 2014

@paskolinka nie je pokazeny, v inych casoch mam inu teplotu , aj na inych miestach je ina ..skusala som uz aj tuto variantu, ci nie je pokazeny

senta_sofia
30. jún 2014

@jaja9891 ja si myslim, ze ten test bol pozitivny, zlte teliesko zanikne, ak k oplodneniu nedojde, u teba ostalo, akurat asi nasalo nejaky hematom alebo tam nastala nejaka ina porucha, preco sa proste nerozpadlo, dufam, ze odide s menstruaciou 😉

paskolinka
30. jún 2014

@vicianocka a graf mas? vsak prihod, pozrieme 😉

kubisova
30. jún 2014
adamnela
30. jún 2014

Ahojte kočeny 🙂
No dnes otrasny den vonku a to som dnes doma. Ako naprotiven 😠
No ja uz neviem, dokedy sa mi bude tahat ten graf, ale uz ma to vobec ale vobec nebavi 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela u mna asi tiez mrzne posledne 3 dni 😖
@micikatka Ty mas tiez nejaky dlhy cyklus... 😒 Je to a nervy take cakanie, co?
@afra no cakame na spravy....
@rybkaa Ty tiez nejako cudne dole si, ja nechapem co sa to s nami vsetkymi teraz deje...No ale u Teba fakt nezvyk, ze si takto dole...
@bapsi123 zatial to vyzera naozaj dobre 😉
@zuzulienocka77 diky moja 😉 A myslim, ze ked zacnes aj od 14 DC, tak to bude v pohode...C radsej chces skor, ak by nahodou prisla ovulka skor?

adamnela
30. jún 2014

@kubisova no ja som na tom stale rovnako....stale cakam na zazrak... Ale zato u teba to vyzera zatial velmi pekne....len nech sa pekne drzis uz takto hore 😉

micikatka
30. jún 2014

aha baby dnes ake prekvapko :o)

rybkaa
autor
30. jún 2014

@ennynka najlepšie je, že na tom FB nie som ani ja 😀 to som jednej kočke posielala link na krajčírku a mi to akosi ostalo 😀

rybkaa
autor
30. jún 2014

@paskolinka neviem, potom ako som vysadila, mám teploty nižšie, teraz som prešla na gynex, beriem ešte listovku, iné nič, tak neviem čo to 😀 ale po ovu mám vždy nad 37-37,10, to už horím páľavou 😀
aaaale cvičenie, čosi...moja vôľa katastrofa....som popustila, som lenivá, jediné čo ako tak zvládam je strava, jem pomenej, snažím sa nejesť tesne pred spaním a mám viac pohybu, jem zdravšie, ale inak som na mŕtvom bode 😀

rybkaa
autor
30. jún 2014

@sono2 zvláštny sa ti možno zdá aj preto, že počas ms sa merať nemusí ale ja meriam a mnohé baby vtedy nemerajú, teda ten úvod grafu býva neznámy, u mňa ale nič nové, akurát, že také nízke teploty som nemávala 🙂

rybkaa
autor
30. jún 2014

@mawiya čím je teplejšie tým sme chladnejšie - prirodzená klimatizácia 😀

sono2
30. jún 2014

@rybkaa ja som čítala Že nizke teploty rovná sa.- problémy štítna ž.

rybkaa
autor
30. jún 2014

@vicianocka dva týždne? to je nejako dlho.....graf nemáš?