Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ja nie.. Ved mam zakaz. Som chcela aj ovulacne testy a aj to mi zakazal aby som sa nestresovala zbytocne. Ale aj tak nerozmyslam nad nicim inym. Taze tak no.. Ale zajtra uz musim na tajnaka odmerat.ach..ved ani neviem ci bola ovulka a kedy..
@katusikkk
@sonulienka13 aj u nas tak. Ja som aj ten ifertracker dostala od muza. 😅
@tonjadabik2 ono zase ak mate sex kazdy den rano, tak ani merat nemusis. :D
@sonulienka13 vazne neodporucil?? Lebo moja kolegyna ma endosku silnu bola na laparke potom pol roka v umelom prechode a hned prvy cyklus co dostala otehotnela prirodzene takze jej to pomohlo ale aj to je urcite svinstvo ale zial endoska asi este horsie 😕A neviem aky mas k tomu vztah ale o umelom ste nerozmyslali?? Lebo velmi vela zien s endo idu na umele a to sa im podari...
@waleri17 nie nie ☹ nechce ten prechod.ze ja kvazi ovulku mam,aj kramy a atd 🙂 noo ja ju mam zamotanu v črevách a na vajecniku.je to svina ta endo ☹ ja som na liekoch cez mrchu,alebo mi svokra pichava proti bolesti injekcie.mavam neskutocne bolesti.vraciam,preháňa ma,len v posteli.noo ja som podstúpila IVF.minuly rok v BA v GF.Prvy vklad nevyšiel ale druhy ano,vkladali sme dve 100% blastocysty aj sa uchytili ale v 8tt vcasny potrat a nakoniec Anembriomola bohuzial.presne na Vianoce.a teraz sa zase chceme skúšať snažiť prirodzene.ja mam vysokú pozitivitu voči ovariam.tak aj s tym sa jedujem.muz ma krasny spg.nechceli verit,ze je jeho 🙂 ze ma vela spermosiek,rychle a kvalitne.som rada ze aspon on je Oki uplne.ja mam toho viac bohuzial ☹ to ma mrzi.ze som neschopná ☹
@myjusiatko noo super 😍😍😂pozorný to muzik veru 🙂 asi si to aj ja vypytam na Vianoce 😂😂😂😂👍🙏👼mne moj aj vitaminky,teplomery a atd.nema problém s ničím.aj vložky a tampóny mi chodí kupovať 🙂 🙏🙏ved kopeme jeden tym.tak co 🙂
@tonjadabik2 chapem ta ☹ ja si stale hovorím,ze nemeriam netestujem a bla bla bla.neda sa to.tuzba a ten adrenalín je silnejšia.on nechce len aby si sa trápila.lebo to vydi na tebe a je ako keby bezmocní.tak ho aj chapem.
@tonjadabik2 Hlavne podla mna robite chybu v tom, ze mate sex kazdy den. Dokonca niekedy aj 2x do dna. Nestihnu sa mu obnovit spermie a tym padom moze kludne strielat na slepo. Toto som ti uz pisala. Idealne je mat sex kazde 2-3 dni. To vtedy na 100% nepresvihnes ovulku, kedze spermie v tebe vydrzia az 72 hodin, ked mas plodny hlien.
@ejuska2586 toto nemusi platit. 🙂 My sme mali sex kazdy den a tehotna som bola. 🙂
@myjusiatko Ano, pokial nemas problem otehotniet. Aj nam sa tak zadarilo, ze sme mali cez ovulku kazdy den. Ale moj muz mal nadpriemerne vysledky. Ale im sa dlhodobo nedari, preto som jej navrhla, nech skusia "zvolnit" tempo, ze mozno je problem v tom...
@myjusiatko preco???
@sonulienka13 ved hej ja viem.
@ejuska2586 ja viem ale vysvetli mu ked stale chce 😝
@tonjadabik2 Tak ale potom sa mozete snazit do nekonecna. Mohol by to skusit aspon jeden mesiac - ked nie kvoli tebe, tak kvoli tej tuzbe po babatku...
@ejuska2586 ved ja mu to stale vravim ale ta chlap no..
@sonulienka13 aha to ma velmi mrzi no a co vam teda navrhli?? Aky dalsi postup nechcete este raz skusit ivf?? Ci uz nie?? Tehotenstvo by ti velmi pomohlo na tu svinu endo
@tonjadabik2 Ale hlavne, ze tebe zakazuje merat teplotu a testovat. By som mu nedala a hotovo...
@waleri17 ja viem ze pomohlo.len co ked ju ani vyoperovať nevedeli,cysty a zrasty sa vracajú ako bumerang ☹ nech robim co robim,nedari sa.ked dalsie IVF tak na kompletne len do Brna uz.max este soft na Slovensku.a to mozno na budúci rok.lebo su neni korunky.a ja som dala vypoved v práci a som doma.muzik ťahá vsetko☹
@tonjadabik2 no, trafite sa do ovu isto. :D
@ejuska2586 ale joj. Neako poriesim neboj.
@myjusiatko to dufam. Uvidime aka bude rano teplota.dam graf rano
Kto si chlipká Alchemilku tak ako ja???😍😍😍🙏😘🤗🤗
@sonulienka13
Ja chlipkam horuce mlieko na brucho a dufam ze ta ovulka skonci 😲
Je mozne,ze brucho boli az po ovu???😴
@katusikkk mam teoriu ze tekutinana ktora sa vyplavi po prasknuti folikulu sa vyplavi do brusnej dutiny a moze tak podrazdit okolie alebo co a to sa prejavuje bolestou :D alebo aj ten vajecnik sam o sebe boli kedze je 'poraneny'.. idem najst vedecke vysvetlenie :D
ja chlipkam repikovo duskovy caj
vysvetlenie... a moja teoria je spravna.. alebo som to uz niekedy niekde citala :D http://www.webmd.com/women/guide/mittelschmerz-...
@ikonica
Vyberiem sa ja niekedy buduci tyzden vyzistit.Inak teoria velkeho tresku hovori,ze bolesti su pred OVU a prestanu ked praskne folikul.Druhy velky tresk hovori,ze OVU trva par hodin.Tak neviem preco ma tak boli.Ten Inofolic je asi svinstvo,ved som bola vo Febr.na preventivku a cysta nebola.Od maraca som.Inof.pila.

@katusikkk moj to nema rad.. Mam zakaz. Vraj sa s tym stresujem a potom sa nam nedari. Ale ja meram aj tak.tajne.. A cez tyzden vstavam k detom taze musim.a cez vikend mam klud..